icon

Vybaľujete darčeky za svojich manželov?

21. júl 2025

Ahojte baby
Pred týždňom som kúpila manželovi tenisky k narodeninám ktoré si sám vybral, ma ich stále v krabici na chodbe a nenosí ich, keď som sa spýtala prečo vraj mu ich mam vybalit a nachystať pred dvere 🫣prosím Vás aj vy toto robíte pre muža?

Strana
z2
biba_18
21. júl 2025

nie

viestta
21. júl 2025

nie

biba_18
21. júl 2025

ale urob to a bude to nosiť, no čo ti na to povedať 🤷‍♀️

stellarstar
21. júl 2025

Nie, môj si ich sám vyberie zo škatule a dá aj do skrine

viestta
21. júl 2025

@anonym_autor mam otazku: Aj ho krmis, ci toto uz zvlada sam, staci ak mu polozis tanier pod nos a prichystas pribor?

autor
21. júl 2025
@viestta

@anonym_autor mam otazku: Aj ho krmis, ci toto uz zvlada sam, staci ak mu polozis tanier pod nos a prichystas pribor?

@viestta Kamarát mi povedal presne tuto odpoveď ako vy 🫣🤦asi si dám facku

anonym_2aa8ed
21. júl 2025

@anonym_autor Áno. V kľude by som to urobila. On asi čaká, ze schovas krabicu kvoli reklamacii - pripadnej. Ja mam na starosti aj topanky v domacnosti - tak viem. Bude ta to stat 10 sekund.

minenkaa
21. júl 2025

@anonym_autor moj muz inak tiež nové veci nenosí hneď ,aké krabica ide vždy do kosa

lenka.25
21. júl 2025

Nie , nerobim to, lebo ma o to nikdy nepožiadal . Ale vybrala vy sim mu ich , nevidím v tom problém .
A jedlo mu toez prinesiem na stôl , tak ako aj svojim deťom , lebo jedavame spolu , tak nenaložím mne , deťom a jemu nie ?

doriiis
21. júl 2025

Pri takejto odpovedí by som mu tie tenisky hodila do koša alebo darovala bezdakom

mimacaci
21. júl 2025

@anonym_autor co je nesvojprávny?

autor
21. júl 2025
@lenka.25

Nie , nerobim to, lebo ma o to nikdy nepožiadal . Ale vybrala vy sim mu ich , nevidím v tom problém .
A jedlo mu toez prinesiem na stôl , tak ako aj svojim deťom , lebo jedavame spolu , tak nenaložím mne , deťom a jemu nie ?

@lenka.25 to je v poriadku to je jedlo, to mi nevadí ale tenisky pripraviť na nosenie, neviem neviem

anonym_fc2d52
21. júl 2025

A kvôli tomuto treba založiť tému? 🙈No ved ich výber z tej krabice, to je problém?

sissy27
21. júl 2025
@lenka.25

@anonym_autor a obuvat sa pan manzel bude sam? Aj snurky si uz vie zaviazat, ci nosi len take na suchy zips?

@lenka.25 vidim zasadny rozdiel v tom sevirovat obed celej rodine, a robit zo seba sluzku. Pan velkomozny si vybral, sluzticka kupila, sluzticka vybali z krabice, sluzticka obuje, sluzticka aj ocisti dufam… a uz vidim, ako on jej oplati rovnako.

lenkakravcova
21. júl 2025
@anonym_autor

@viestta Kamarát mi povedal presne tuto odpoveď ako vy 🫣🤦asi si dám facku

@anonym_autor on bude asi Japonec 😆 (tuším že tí majú zvyk, že žena prichystá manželovi papuče, keď on dôjde domov z práce)

esther100
21. júl 2025

Pre muža to nerobím,ale pre syna áno ,lebo by chodil stále v starých,deravých,smatlavych

lenka.25
21. júl 2025
@sissy27

@anonym_autor a obuvat sa pan manzel bude sam? Aj snurky si uz vie zaviazat, ci nosi len take na suchy zips?

@lenka.25 vidim zasadny rozdiel v tom sevirovat obed celej rodine, a robit zo seba sluzku. Pan velkomozny si vybral, sluzticka kupila, sluzticka vybali z krabice, sluzticka obuje, sluzticka aj ocisti dufam… a uz vidim, ako on jej oplati rovnako.

@sissy27 podľa mňa to zbytočne hrotíš . Neviem aký ma jej muž na to dôvod , ale evidentne keď založila status , mu slúžku doma nerobí , preto ju to zaskočilo

pralinka25
21. júl 2025

tak moje deti a ano aj 4 rocne si zvlada vybalit topanky z krabice. neviem aky ma dospely muz na toto dovod ale uz len to ze to bol darcek a on ho takto ignoruje by ma mrzelo. neviem no. nejako to nechapem

autor
21. júl 2025
@pralinka25

tak moje deti a ano aj 4 rocne si zvlada vybalit topanky z krabice. neviem aky ma dospely muz na toto dovod ale uz len to ze to bol darcek a on ho takto ignoruje by ma mrzelo. neviem no. nejako to nechapem

@pralinka25 Aj mňa to mrzí ze ho ignoruje, ja by som sa tešila a nosila tenisky hneď

pralinka25
21. júl 2025
@anonym_autor

@pralinka25 Aj mňa to mrzí ze ho ignoruje, ja by som sa tešila a nosila tenisky hneď

@anonym_autor uprimne? asi by som tu kraicu odlozila do skrine tak ako je aj s topankami.

anonym_649802
21. júl 2025

Rozchodiť ich nahodou nepotrebuje?

viestta
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pri mojej povahe by uz boli odlozene v skrini a s bohorovnym kludom by som sa tvarila, ze ani netusim kde som ich dala ak by sa pytal. Len by som povedala, ze su ASI tam, kde zvycajne topanky byvaju, nech si ich pohlada.

amel
21. júl 2025

Záleží, od okolností.Ak je vo všetkých iných veciach samostatný, vybalila by som ich a položila na miesto.
Ak sa vsak vo všetkom správa tak ,ako v tomto pripade, tenisky by leteli do koša.

anonym_bd644e
21. júl 2025

@anonym_autor Zakladajú tieto témy svojprávní ľudia ?

kavasmliekom
21. júl 2025

@anonym_autor obťažuje ťa to? Povedz mu to. Ak si ochotná to urobiť, tak nemusíš okolo toho komentovať. Niekedy stačí minúta, otvoriť skriňu, vybrať z krabice, položiť pred dvere. Ani nie minúta 🤭

mandzula
21. júl 2025

Neviem si predstavit, ze by mi toto muz povedal. By som sa citila ako jeho sluzka.
On ti darceky vybali a pripravi na pouzivanie?

iwesska
Autor odpoveď zmazal
marianarem
21. júl 2025

@anonym_autor Toto zrovna by som ja urobila. Moj je normalny, schopny a samostatny, ale je taky roztrzitejsi a zabudlivejsi, tiez si tazsie zvyka na nove veci, tak si viem predstavit, ze by zabudol, ze ma nove tenisky 🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ivik4
21. júl 2025

Nie,nieje dement

Strana
z2