icon

Vydávali by ste sa tehotné?

miss_sixty11
23. jún 2016

Chcem sa spytat, ci by ste sa vydavali alebo uz vydali tehotne...Ak ano, ako prebiehala svadba? Vsetko bolo v poriadku pocas svadby??Mame sa brat 22.10 ale chceli by sme sa uz teraz zacat pokusat o babo...Nie pravidelne "intenzivne" ale uz by sme si nedavali taky pozor a obcas by ske skusili ai nedat pozor vobec 😀 ak ma chapete...😀

bestmate
25. jún 2016

Ja som sa vydavala tehotna asi v 4 mes. a vobec som neriesila som ci ano alebo nie, vsetko dopadlo na vybornu uzila som si to naplno. Zalezalo nam obom aby sa mala slecna narodila do uplnej rodiny. Chlap ked chce tak si tu svoju vezne aj keby vojna mala byt.

claudia66
25. jún 2016

ja keby sa mam vydavat tehotna v prvom trimestri tak celu svadbu prespim 😀 taka som bola unavena tie prve 3-4 mesiace a to som mala stastie, ze mi nebyvalo zle...oktober je za dverami, asi by som pockala, uzila si svadbu a nestresovala sa ci sa podarilo babo, ci bude vsetko v poriadku...mozno tym, ze budes mat plnu hlavu svadby sa vam zadari hned po svadbe 🙂 prajem vela stastia 😉

adela147
25. jún 2016

Ja som taktiež tehotná ale berieme sa až na druhy rok v septembri a v novembri toho roku bude babo ... určite by som sa nevydavala tehotna .. hoci tiež nase rodiny chceli ale netlacili nas dotoho .. ale kedže si ani trošku neviem predstaviť že by som sa nezabavila na vlastnej svadbe co vzdy tužim po velkej svadbe ktoru aj budeme mat .. a na ktorej si užijem 🙂 počkaj už tolko do svadby 🙂

monilik
25. jún 2016

Ja by som sa tehotna urcite nevydavala, lebo by som si nedokazala tu svadbu uzit tak, ako som si ju uzila netehotna...

alenka1986
25. jún 2016

Nie, ak by som mala na výber, nevydavala by som sa tehotná. Mne bolo asi 3 mes.fajnovo zle, nemohla som nič jest, len melón a kukuricu.. svadbz je celkom stres, naháňačky atd. takže najskôr svadba, potom tehu 😉

sosovica
25. jún 2016

Vydavala alle už by som sa nie!Ani pit ani nič neužila som si to tak no ale čo už 🙂

n0mi
25. jún 2016

Nevravim, ze sa to neda zvladnut. Ale ja este stale vraciam 😄 prve tri mesiace som dokazala spat aj 15h a zila som na velmi cudesnych pachoch a potravinach.

alja20
25. jún 2016

Tuzila som po krasnej takej strednej svadbe,kt.by som si aj uzila no skutocnost bola ina vlastne to co som v zivote nechcela tak sa stalo....Ja som sa vydavala v 6stonedeli ked mal drobec 1mesiac mali sme to naraz s krstom,no najväcsia chyba v mojom zivote doteraz si trieskam hlavu kde som podela rozum ja som sa v podstate nevydavala manzel sa zenil,ja som mala tazky porod bola som rozhrkana dobre dlhu dobu prisli problemy s mliekom mastitida zapal a krv v mlieku maly maval otrasne koliky prechod ma um koli mastitide no cele zle....lutujem ze som svadbu po porode nezrusila,,,,keby som nemala tak skvelych rodicov a skvelu rodinu najblizsich tak mi asi aj sibne,boli to strasne tazke dni,,,svokrovci sa otrasne spravali vyhanali ma z rozumu k malemu neskutocne chladny len ako nejaku vec je ich vnuk len ked to im vyhovuje,odvtedy ich z duse neznasam koli nim sa aj manzelovo spravanie bez priciny zmenilo voci mojim blizkym aj ked sa ho pytam co je vo veci tak on sam nevie preco sa tak chova a zmenil sa ....bud sa brat este v obdobi planovania babätka alebo v tehotenstve,ale skor v obdobi planovania

dahra
25. jún 2016

@miss_sixty11 - nevydavala som sa a ani by som sa nebola chcela v takom hrosom stave. Esteze som si to tak rozmyslela, lebo mne sice velmi zle nebyvalo, nikdy som nezvracala,bolo mi len velmi tazko od zaludka. Neviem si predstavit, ako by som znasala na svadbe hostinove vone a vsetko okolo mna. Bol to pocit, ako ked sa extremne,ale extremne prejes, že uz by to aj slo von, a musis este sediet nad jedlom, ktoreho vonu okolo seba vdychujes. Fajčiara, navonanych ludi, umele vone(auto,WC,apod.) som citila takmer z kilometra.Sama som nemohla ziadny deodorant pouzivat,iba taky bez vone.Ani pracie prasky, ani avivaze. Zla bola aj vecerna unava, to sa ti hlavne prve tyzdne chce spat, tak velmi,ze pomaly na nohach odspavas. Plus ja som bola opuchnuta od cca 4.mesiaca extremne a viditelne. Clenky ako dvestokilova babka, pomaly mi pretekali z topanok.Ja som vlastne nosila len slapky,alebo o2 cisla vacsie topanky na snurky,ktore som si ani nezavazovala. Skoda, ze som nemohla zachytit vyraz mladuckej predacky, ked videla ako funim pri tlaceni slonej nohy do topanky. 😀 😀 Este aj na svadbe kamosky som bola v 5.mesiaci tehotenstva v nenormalne elegantnych ortopedickych sandaloch 😀 😀 😀 Najsexi nohy. Plus nervozita - my sme sa vecer pred svadbou s muzom tak pohadali kvoli svadobnym svieckam,ze takmer az do sobasa sme sa vobec nerozpravali 😀 😀 😀 . Som normalne rozmyslala či mi povie ano. Keby som to mala zazit tehotna, tak by ani nebolo za koho sa vydavat, proste tehotna som neznesitelna. 😎

miculkovo
25. jún 2016

@sardinka335 ja som išla pred oltár tehotná,ZÁVOJ som nemala,obaja sme kresťania, a každú nedeľu a prikázaný sviatok sme v kostole.. Jedinú chybu, ktoré sú urobili pred manželstvom bol sex.NO TO STE UROBILI VŠETKY, KTORÉ SA TU BIJETE DO HRUDE, že pred oltár sa smie len ak je ŽENA,, čistá ", zabúdate pritom na to, že by mala byť aj panna. Takže ÁNO všetky kočičky, ktoré chrapkáte a ochkate pred sobášom so svojím milým, dopúšťate sa rovnakej viny ako tie, ktoré idú pred oltár tehotné.PROSIM neťahajte sem desatoro, lebo je to TRÁPNE 😀

mischelin
25. jún 2016

@miculkovo suhlasim😁

sardinka335
25. jún 2016

@miculkovo ano, ano, kazdu nedelu v kostole a ked to vyjde von tak ani nevieš ze to je krestan...taky isty ako neveriaci ak nie horší. To je ako dokaz nejakej viery ze si v kostole? Cela dedina bude zajtra v kostole ved sa patrí nie? Jedny tam mobiluju, iný driemu a tretí dokonca aj fajčia pred kostolom, štvrtý maju oči ako veverička fufňu čo su po sobotnom večernom zatahu v meste. A tie ktore ,,chrapkaju,, maju tolko chochmesu aby sa chranili.

natalym
25. jún 2016

@sardinka335 Takto Ti to poviem: Kto si, že súdiš? Ty tu nie si na to súdiť, Ty si sa správaj podľa svojho najlepšie vedomia a svedomia a iných nechaj žiť.
Ona je veriaca, sama sa bude zodpovedať tam kde sa všetci budeme zodpovedať. 😉

lavinis
25. jún 2016

ked som sa prvy krat, tak nie, nechcela som sa tehotna, lebo svadba bola vacsia, chcela som si to uzi. A druhy krat sme mali naplanovanu len s rodicmi a svedkami, a tehotna som uz bola 🙂 uz som si jednu uzila, dalsiu som neriesila 😀

sardinka335
25. jún 2016

@natalym ale neohanaj sa furt tým sudenim! Si myslíš ze Boh všetko toleruje, ze ved ludia robte si čo chcete nič nevadi? Aj ta prostitutka Maria Magdalena zmenila svoj zivot a neostala prostitutka, ktorou bola, ze ved nevadi, a to je ten rozdiel medzi krestanmi a krestanmi. Mnohí len maju take masky, ale ziju tak ako neveriaci a tato faloš sa mi hnusi. Lebo miesto toho aby si to priznali tak to ešte obhajuju. Aj ten Ježiš sudil penazomencov ked ich vyhnal z chramu? A povedal im ze z bozieho domu robia lotrovsky pelech? Tak potom tiež sudil... 😀 😀 😀 len ludia si urobili z pana boha nejakeho santaklausa, ktory nosi len darčeky, usmieva sa a nič mu nevadi.

misscelaneous
25. jún 2016

vydavala som sa v 5 mesiaci, v tehotenskych svadobnych satach a vyzerala som jak v 8 :D. sobas v kostole, lebo inak by to rodina neprezila, ale v pohode. alkohol som nepila, iba som si srkla z pripitku na zaciatku. svadbu som si uzila, boli sme do pol siestej rano, no uz od nejakej tretej mi zacalo trosku tvrdnut brucho a bola som ovela unavenejsia akoby som bola netehotna, tak som to zobrala pomalsie, ale mam spomienky pekne. akurat ze nie som typ, ktory nejak silno preziva taketo udalosti, takze svadba alebo rodinne stretnutie pre mna nerobi nejaky rozdiel.

natalym
25. jún 2016

@sardinka335 Nemám potrebu týchto komentárov. Proste snažím sa. Som malá, mám svoje chyby, chybujem veľa, ale som človek, slabý človek, pozerám na seba nie druhých, ja tam budem stáť pri poslednom súde. Som zhovievavá, lebo chcem aby aj iní boli ku mne zhovievaví. Aby aj BOh bol ku mne zhovievaví. Neznášam komentáre typu a ten a ten je taký a onaký, hentaký, je to človek, slabý človek.
Proste nemám to rada. Ak niekto chodí do kostola a nespráva sa podľa toho, nemusím sa s ním baviť, nie je to môj priateľ, ale je to človek.
Každý nech si zváži ako sa chce vydať, či sa chce vydať, či s bruchom, či bez brucha.

Ja som vydávala z lásky, nebola som tehotná, celá manželova rodina sa išla posrať z nášho sexuálneho života - domnelého, preberali, súdili. Otehotnela som dva roky po svadbe, lebo sme dieťa chceli.
Tí o ktorých si celá rodina myslela, že ani nevedia na čo to majú, až na svadbe sa prišlo na to, že nevesta je tehotná, lebo jej bolo zle chudere. Vtedy moja svokra povedala, že sa v nás mýlila a že sme ju vlastne prekvapili.

2sisi2
25. jún 2016

určite by som sa nevydávala tehotná.... nepríde mi to správne a zaťažuješ tým bábo...je to predsa len udalosť, stres..ono prežíva všetko s tebou... máte si to užiť vo dvojici, potom to čakanie na bábo bude predsalen krajšie ako by ti malo byť na svadbe napr zle...

siska01
25. jún 2016

Za mna určite nie, prečo si neužiť svadbu, tancovat, piť a nie sa obzerať či môžem to alebo ono. Ja som sa vydávala netehotná a neľutujem, užila som si ju na 200% 🙂 Veď keď už ie svadba naplánovaná a doteraz ste to vydržali tak prečo nie pár mesiacov ;) A aby sa hovorilo,že sa "musela" vydávať ??? Môj názor 🙂

annie6
25. jún 2016

podla mna, ked este nie si tehotna, kludne pockajte s planovanim po svadbe, kamoska do roka porodila presne na den skoro 😀 aj podla toho aku chces svadbu,ci obrovsku a dokonalu alebo proste svadbu 😀 ja mozem povedat, ze aj tehotna som si svadbu uzila, domov sme dosli o 7mej rano,nic mi nebolo,uplne v pohode, ale to nikdy nevies ake budes mat tehotenstvo,cize aj keby si bola tehotna do svadby nevies teraz ci ti bude zle alebo nie, mam kamosku co grcala pomaly az do porodu a mne nebolo niiiiiic

viera77
25. jún 2016

ano, vydavala, v 4mesiaci, nemusela som sa, ale chceli sme byt este pred narodenim dietatka zobrati, kedze len spoluzitie u nas nepripada do uvahy.....ziadne obrovske a zdlhave svadobne pripravy, vsetko v uplnom klude a pripravene za par tyzdnov, sobas na urade, mala svadbicka, len take rodinne posedenie, bol to uzasny den aj napriek tomu, ze sa ziadna veselica az do rana nekonala...a ani nemohla, kedze toto nas vobec nelaka 🙂

tilly24
25. jún 2016

vydavala som sa v 6. mesiaci, svadba v pohode, aj obrad v kostole bol v posiadku, ziadne problemy

frenkiss
25. jún 2016

@annie6 ja som sa vydavala 27.6 2015 a 29.6.2016 mam termin 🙂

babatkoo
25. jún 2016

Ja som cely zivot ohrnala nos nad zenami co sa brali ako tehotne. Doslo mo to maximalne neromanticke 🙂 a nakoniec som sa vydavala v 15 tt 🙂 nemusela som sa vydavat, boli sme vtedy s muzom uz 10 rokov spolu. Proste sme sa rozhodli ze sa zoberieme. Menili sme aj trvale bydlisko tak aby sme to mali pri zmene dokladov jednym supom. Ziadna oslava sa po tych 10 rokoch nekonala, mali sme iba veceru s rodicmi a bolo fajn.

annie6
25. jún 2016

@frenkiss 😉 no super, a gratulka nech vsetko dobre dopadne

annie6
25. jún 2016

@babatkoo haha, noo npr. moj muz je totalny neromantik,cize u nas to bolo jedno ci tehu ci nie 😀

vroni
25. jún 2016

Nevydavala by som sa tehotna. Aj tak som den pred svadbou visela prehodena cez misu a grcala ako o zivot (celu velku svadbu o sto hostoch som organizovala viac ci menej sama - odhliadnuc od teoretickej pomoci buduceho manzela - a vecer pred svadbou, ked uz bolo vsetko hotove, to na mna proste vsetko padlo. Byt do toho tehotna, tak asi skacem z okna alebo vystrielam cele okolie 😀)

babatkoo
25. jún 2016

@annie6 u nas podobne 🙂 ja som dokonca ani biele saty nemala. Ved na co? 🙂 na 10 minutovy obrad sa mi nechcelo minat peniaze a trapit sa so satami. Mala som cierne cipkove ;)

miculkovo
25. jún 2016

@sardinka335 prijemne ma pobavilo čo si napísala..,ale pochopila som z tvojich doterajších komentárov, že s Tebou sa neoplatí o niečom diskutovať 😀 Tak len chrapkaj ďalej a CHRÁŇ sa 😀 my sa budeme ochraňovať pred Tebou, aby sme nemuseli tieto stupidity,, moralizujúce " a veľmi morálne čítať. 😀 Kto si ty... 😀 Dovoľ mi pousmiať sa nad tými komentármi, ktoré tu píšeš. UVEDOM si, že táto téma je vďaka Tebe plná averzie, a súdov o ktoré na 100% zakladateľka tejto témy nemala záujem.

soporova
25. jún 2016

Ja nesudim nikoho, ony tehotne boli takze neboli v situacii ako ty, nejde o brusko ci nevolnost no co ked zacnes krvacat? Co je v prvych mesiacoch dost mozne odvolas svadbu?Si uvedom kolko vas to bude stat, naco sa hnat stoj co stoj, ved ti nic neutecie a skor naopak, ked budete mat pozehnanie aj od Boha uvidis ten krasny pocit, ked sa nebudete musiet obmedzovat antikoncepciou. Vydrz a teste sa na to ved su to len 4m nie rok.Tak naco si komplikovat zivot🙂