icon

Vytúžená svadba

1. jún 2022

Ahojte baby vsetky Kamarátky v mojom okolí sa vydavaju, čakajú deticky a ja som z toho úprimne smutna...dnes mi dala ďalšia oznamenie o svadbe... Vysvetlím mám 27,s priateľom sme spolu 4 roky, zijeme spolu, byt máme "vlastný" - jeho kúpený, obaja VŠ, slušná práca, vzťah myslím si tip top lubime sa, nehadame... Ja som vždy túžila po svadbe a detoch vždy som sa videla ako mladá maminka kľudne babo aj pred 25tkou, vsetky kamarátky tehotné vydate a ja som trosku smutna z toho ze ten moj sa nie rozhýbať, neviem nechcem tlačiť na pílu ale on mi povie ze este nie ze raz to príde... Úprimne sme spolu 4roky neviem este naco mam čakať viac x... Ja nechcem byt ako hysterka ale obcas som v takom bode ze ak sa do konca leta nerozhybe zrejme odchádzam... Vzdy mi povie ze rodinu raz chce 2 deticky, svadbu ano.... ALE EŠTE NIE... Neviem dokedy čakať ze raz to príde

Strana
z2
andreatytler
3. jún 2022

@ailiba Hej, aj ja som mala tak spoluziacku na vyske. Bola s chalanom od strednej skoly a sekla s nim zo dna na den lebo sa k nicomu nemal a o rok mala noveho a o dalsi svadbu. alebo zase z druhej strany mam znamu, ktora sa zoznamila ako 24 rocna a hned od zaciatku vedela ze chce svadbu a deti a tak mu povedala ze pocka do 27. Ak nebude svadba, skonci to. Ked mala 27, tak sa jej frajer pyta ze ci by naozaj ukoncila skvely vztah co doteraz mali a ona s kludom anglicana ze ano. No a tak ju poziadal o ruku a tiez im to funguje. Podla mna sa vela chlapov zobudi bud po tom ultimate, alebo po velmi vaznom rozhovore. Proste si rozmyslia ci im ta baba stoji za to a vo vela pripadoch im stoji za to. Chlapi maju radi priamu rec. Nejake take to naznacovanie a narazky ignoruju. Treba im to povedat jasne a priamo.

timmi86
7. jún 2022

@andreatytler viem že to bola pravda keďže mala som tú,, česť " spoznať tú slečnu vlastne som ju spoznala ešte pred tým ako sme sa rozišli

autor
7. jún 2022

Este lepšie, dnes mi najlepšia kamarátka oznámila ze čaká bábätko... Ano samozrejme teším sa s noj, ale zabolelo ma to lebo "my este nie, raz"

andreatytler
7. jún 2022

A to ti povedal dnes ze My este nie, raz? Rozpravala si sa s nim odkedy si zalozila tuto temu?

lily246
8. jún 2022

Ja by som hlavne riesila to, že on má byt a ty nič. Aj keď si ťa vezme, nikdy to nebude tvoje, hocikedy ťa môže odtiaľ vyhodiť, ak sa rozídete. Kľudne napíš, že na toto si sa nepýtala, ale skutočne je to to najdôležitejšie, čo by si si mala z tejto diskusie odniesť.

ckocka
8. jún 2022

Posledné zúfalstvo je prežiť život márnym čakaním na svadbu ktorú len sľubuje a sľubuje.

sidon
20. dec 2022

ako sa to medzi vami pohlo?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
biaa
20. dec 2022

Mám rovnaký problém. Som o niečo mladšia ale môjmu chlapovi tiež taha na 30 a nie a nie sa rozhýbať. Dokonca raz tvrdí že by to chcel potom zas keď mame nezhody tak zrazu to je v jeho ociach vsetko akoby na začiatku :D a stále dookola niekoľko krat som mu už povedala ze má taha za nos ze sa tak cítim. Dala som ultimátum má posledný rok na to aby mi povedal čo chce a v akom rozpätí kaslem mu na nejaké prekvapenia 🙂 nemienim cakat roky na to kým sa chlap spamata. Povedal že mi do roka povie čo ako tak som zvedava myslím si že ubtakychto drevených chlapov to ani inak nejde :DD

sfet
12. sep 2023

U nás sa to vyriešilo tak nejak samé. Otehotnela som pred svadbou a niekomu to nevadí, ale mne se veľmi priečilo byt slobodnou matkou. Tak som všetkým známym povedala, že sa budeme brať, aj ked on sa veľmi k tomu nemal, ale bolo mu blbé povedat, že nie, keďže sme spolu čakali dieťa. Tak som povedala, že v tom prípade sa dieťa bude volať po mne, nemám dovod dávat mu jeho meno. No a to sa teda ľady pohli, povedal, že teraz by to asi bolo správne, tak že dobre. A rečiam, že po 30 klesá plodnost, tomu never. Prvýkrát som otehotnela v 29 a do konca 1.trimestra potratila, v 33 otehotnela znova a tehotenstvo úplne bez komplikácií a to doktor tvrdil, že ked do 30 nestihnem, tak mať určite nebudem a ja mám. A to som vyslovene otehotnela na prvý šup od snaženia, ani som nepočítala plodné či neplodné dni, nemerala bazálnu teplotu, proste sme to skúsilo a ono to vyšlo. Ako na želanie.

Strana
z2