icon

Odradil by vás zásnubný prsteň za 40 000 eur?

28. sep 2024

Ahojte, ak ste tu nejakí muži. Otázka znie jasne a stručne. Odradilo by vás od ženy, keby vám povie, že chce zásnubný prsteň za 40 000€?
A možno v opačnom garde pre ženy, mali ste niekedy požiadavky na muža, že v akej sume vám má kúpiť snubný prsteň, inak ho pošlete k vode?😆

rorino
28. sep 2024

Veď zlatokopkam to je jedno ako žijú a akého chlapa majú,hlavne,že na nich nešetrí.Necuduj sa a nezamýšľal nad tým,pretože toto mi obyčajni ľudia,ktorí potrebujeme milujúcich,tolerantnych a starostlivych partnerov ,nemáme šancu chapat

lia2929
28. sep 2024

Ja som z toho strasne v soku. Mne manzel kupil prsten hlavne z lasky v zlatnictve .. krasny sikovny elegantny…. Stal 150€. Obrucky mame za vyssiu sumu ale ide aj tak o princip..Pytala som sa manzela neskor proste ma to zaujimalo kolko stal. A realne som po zasnubach citala nejake temy a vsade ze ked muz nedaruje prsten v x nasobku jeho vyplaty tak je to smejd atd…. Velmi zle a smutne zmyslanie zien. ☹ tato podmienka nevedie k velkej uprimnosti vo vztahu … ak si realne mozes aj dovolit jej kupit prsten za taky peniaz, davaj pozor ci ona naozaj miluje teba….

ema22270
28. sep 2024

@lia2929 ja mam tiez zasnubny za taku sumu... neviem mne to pride tiez chore kupovat si sperky za tisicky eur

kavasmliekom
28. sep 2024

Za 40tisic keby mi kúpil prsteň, ho pošlem do prdele. Radšej nech mi kupi auto a garáž za tie peniaze 🤣

enmery
28. sep 2024

No Tvoju známu čaká kruté vytriezvenie. Chlapi, ktorí si takí prsteň dovoliť môžu, si tiež vyberajú mladší model a jej čas uteká. Povrchný a povrchný človek.Kedže je poznačená chudobou, ale spolieha sa na peniaze iných, o pár rokov bude opäť v tom, z čoho vyšla a má traumu.

kavasmliekom
28. sep 2024

@lia2929 neviem, kto vysloviť tú mudru vetu o x násobku výplaty, ale asi jediné, čo ho robilo šťastným boli peniaze, nie ten muž, nie vzťah 🙄

danica2711
28. sep 2024

tvoja kamarátka je zlatokopka ako vyšitá a ešte k tomu strašne hlúpa. Nech len takto pokračuje, najskôr dospeje do stavu, že by ešte bola šťastná, keby dostala prsteň z jarmoku, ale už sa nenájde debil, čo by jej ho kúpil

anjelicek26
28. sep 2024

Keby povie, že nech investuje a k zasnubam záloha na ich spolocny nový dom a prsteň za stovku, tak to pochopím.. ale také peniaze za blbý prsteň aby co, mohla machrovat pred kamoskami🫣

lenuska9999
28. sep 2024

Nie nikdy som také požiadavky nemala. Nepotrebujem prsteň za 40k. Mám iné hodnoty

mimirka32
28. sep 2024

Keby som taky prsten dostala, tak ja by som ani nevedela ohodnotit kolko stoji, lebo sa v tom nevyznam. Ja mam asi za 200 eur z internetu, je v sufliku, lebo prstene aj tak nenosim. Keby mi uz velmi silno chcel kupit nieco za 40 000, tak prosim, len nie prsten😱 asi by ma trafil slak. Ine veci su dolezite, nie prsten

cimage
28. sep 2024

A to si kamaratka mysli, ze na Slovensku najde takeho chlapa co jej kupi prsten za 40tis€? O tom vazne pochybujem, to by musel zarabat 100tis mesacne. Nakoniec bude rada ak si ju zoberie nejaky Jozko, dostane prsten za 40€ a nie po papuli.
Ja som ziadny prsten neocakavala, proste sme sa dohodli, ze bude svadba, vsetko sme vybavili a az potom som dostala prsten. Nemam tusenia kolko stal, ale je to jediny prsten ktory nosim. A to ho mam 24/7 na ruke uz 15rokov a je stale krasny.

belle_vie
28. sep 2024

Ja som dostala moj vysnivany prsten, ale nestal radovo tisice. Podla mna velmi zalezi, ake ma moznosti muz+ ake financne zalezitosti ich cakaju. Mojmu frajerovi z vysky by som povedala ano aj na strieborny prstienok. Ale napriklad moj muz v case zasnub uz zarabal pekne, trosku by ma zamrzelo, ak by odflakol zasnuby prstenom za 100ku. Taky sperk si kupim kedykolvek aj ja, snubny by predsalen mal byt vynimocnejsi.
Na druhej strane by som sa bala nosit prsten za niekolko tisic ( ze mi ho ukradnu, zabudnem si ho niekde pri umyvani ruk), plus sme mali v plane do roka vystrojit svadbu, kupit dom a otehotniet, tak tie peniaze sme minuli rozumnejsie :D.

viestta
28. sep 2024

Ked sa nepytas za seba, tak co riesis? Mas poskytnut uver na ten prsten? Obavas sa, ze dlznik nebude splacat ked si vezme tu zlatokopku?

sense
28. sep 2024

Nikdy som nepovedala žiadnu sumu za dar alebo šperk ktorý chcem a rovnako by bol pre mňa divný aj môj priateľ keby mi povie cenu daru. A keby som chlap a žena mu povie v akej hodnote chce snubak tak si pomyslím že jej ide skôr o prachy ako o mňa....

sense
28. sep 2024

A zas šperkom od Tiffanyho by nepohrdla žiadna...už len preto že je od Tiffanyho...len ak Tiffany má aj lacnejšie šperky ako 40tis

euka210
28. sep 2024

Nemala som ziadnu poziadavku, prekvapil ma, ale trafil sa. Netusim uz kolko stal...ale keby bol velmi drahy, tak by mi to vadilo, lebo nie som na prstene.
A 40 000e?...to nie je asi realna otazka, ved nase obrucky stali tusim 400e pred 14r 😁.

lucy_ms
28. sep 2024

Moja švagriná tvrdila a možno aj stále tvrdí, že snubný prsteň má byť v hodnote troch mesačných platov chlapa, aby keby sa náhodou rozídu, mohla žena ten prsteň predať a bola aspoň čiastočne na nejakú dobu zabezpečená. To mi povedala po tom, ako som dostala úplne obyčajný snubný prsteň od jej brata 🤦‍♀️

slovakboy
28. sep 2024

Zásnubný prsteň by mal mať nejakú hodnotu, ak sa ideme brať v normálnych časoch mieru a mám nejaké financie. Ak je núdza o všetko tak môže byť aj z medeného drôtu urobený vlastnoručne alebo nejakým kamarátom s umeleckými vlohami. Bohatý milionár môže kľudne kúpiť aj 40 tisícový prsteň, ak sa dá v prípade núdze speňažiť. Šperk bol vždy aj menšou investíciou. V čase vojny je zlomkové zlato lepšie platidlo ako tehličky zlata niekde vo Švajčiarsku. Dá sa deliť a vážiť. V Juhoslávii počas občianskej vojny sa tým platilo aj za chlieb. Cena zlata síce veľmi klesne ale vždy má nejakú hodnotu.

som_realistka
28. sep 2024

Tak, vraj prsteň by mal mať hodnotu dvoch mesačných platov muža, takže ak ona vie ze on zarába 20k mesačne, prečo nie😀?

buberova
28. sep 2024

Môj snubák stál 150€ a keby som bola vedela, tak by som muža nahovárala že mi stačí strieborný alebo z chirurgickej ocele a za menej.. toto čo táto pani údajne predvádza je na hlavu.. trubka

mamamasama
28. sep 2024

Ak zarába 15000€ na mesiac, tak áno

la_dolce_vita
28. sep 2024

Fiha, tak to je teda poziadavka! 🙂. Co ponuka ona ako protihodnotu? Urcite je to v istych kruhoch bezne, ona sa v nich aj pohybuje, je atraktivna? Pre mna je to nepredstavitelne, ale kazdy to mame inak.

katarinaba
28. sep 2024

V istych krajinach zeny k zasnubam a k svadbe dostavaju drahe sperky. Ma im to zabezpecit buducnost ak by prislo k rozvodu. Preto ich aj zeny stale nosia, aby ich mali pri sebe. A cim viac muz zene sperkov kupuje aj po svadbe, tym viac ukazuje zene, ze mu na nej zalezi a nechce sa s nou rozviest, ked do nej tolko investuje.
Ona pochadza z chudoby a drahym prstenom sa tiez chce poistit, ze keby vztah skrachoval, tak ho moze predat - zlato a diamanzy + plus znacka, to je istota, aj ked nie mozno v nakupnej cene, ale ma to stale hodnotu.
Niekto chce lasku, iny zabezpecenie. A prave preto, ze si chlapi co maju prachy casom najdu mladsi model, zeny na to myslia uz od zaciatku. Ale v takych kruhoch to proste chodi.
Ako niekto povedal: je lepsie plakat v mercedese ako v elektricke.
Kazdy ma svoje hodnoty, priority. Nesudim nikoho, je to kazdeho osobna vec.
Keby mi snubenec kupil prsten aj za 100 tisic, kym to nebral z cudzieho, tak mi je to jedno. Az by bol manzelom a minal by tak, ze to bude ohrozovat bezny zivot, bude sa kvoli tomu zadlzovat, potom by som to riesila.
Ked na to ma a chce to kupovat, nech si pyta. Kolko manzelstiev z lasky krachlo a zeny ostali s holou prdelou? Ona neostane. Ci takeho najde, to uz by sa dalo polemizovat.
Je mi to fuk co chcu druhi, ja som sa zabezpecila sama a napriek tomu som neodmietla auto od exmanzela. Ani dovolenku. Sam s tym prisiel, jasne som mu povedala, ze za to nic spat nedostane a hotovo. A nie som ziadna zlatokopka.
A tie reci, ze by poslali chlapa s takym prstenom niekam - jasne, verime 😆

deti95060810
28. sep 2024

som si myslela že si sa autorka pomýlila...
ešte som nikdy nevidela prsteň za 40 tis. 🙄

marca12
28. sep 2024

Mne keby muz kupil drahy prsten,tak by som mu vynadala,ci je normalny. Absolutne nie som na sperky. Mna ohuri zazitkovym darcekom. Takze,ja by som poslala k vode chlapa,ktory by nechcel cestovat. Ale na rozdiel od tvojej znamej,ja si na cestovanie zarobim sama a chodim len na dovolenky,na ktore mam ja.

tiezjedna
28. sep 2024

tvoja kamoška bude tak dlho hľadať, až bude mať vrásky aj na prdeli a nenájde ani takého, čo by jej ho uplietol z lúčnych kvetov😎 Alebo bude prípad, ktorý hovorí, že "k**va si svoj život neprej**e"😉

nykkushka
28. sep 2024

Nech guglim ako chcem, ale prsteň od Tiffany&Co. som za 40tisic nenasla🤣 🤣 max tak 5-7tisic 🤣

zeldia
28. sep 2024

Len tak mimochodom keďže na MK je každá miliardárka také sperky sa aj nosia von? Alebo sa to len zamkne v trezore v banke?

zeldia
28. sep 2024

@nykkushka možno zle počula 4 tisíc 40 tisíc to sa ľahko prepočuje😉

tiezjedna
28. sep 2024

@nykkushka samozrejme, že sú, ale nie sú na webe😉 Väčšinou sú na mieru.