icon

Žiadosť o ruku

12. mar 2023

Chce si ma vziať za manželku. Nikdy mi s nikým nebolo tak dobre, napriek tomu váham. Je to len 5 mesiacov, čo sa poznáme. Je to pre mňa skoro. Zatiaľ ma nepožiadal, s prsteňom, oficiálne, ale hovorí o tom, že si ma chce vziať. Ja neviem čo urobím, ak to vysloví, ale skôr sa toho obávam, či nemá nejaké postranné úmysly, prečo sa tak ponáhľa. Zatiaľ spolu ani nežijeme, nebývame. Máme už po 30tke. Možno je to nejaký môj strach zo záväzkov, ale mňa skôr dnes napadali myslienky, že chcem z toho vzťahu utiecť. 😑😔

Strana
z2
evkamotka
13. mar 2023

My sme po 5 m bezne hovorili o svadbe a poziadal ma po 8m o ruku. Sme svoji uz skoro 7r, mame dve deti.
Nie je na co cakat. Tomuto trendu randit roky nerozumieme, casto spominame, ze by sme si nemali co viac o sebe rozmysliet

lavender273
13. mar 2023

Ja ked som prvy krat stretla svojho muza som si povedala, ze tento keby ma poziadal o ruku poviem ano. Od prvej chvile som to tak citila, a aj on. Poziadal ma o ruku po 3 mesiacoch, po 6 sme sa brali. Sme spolu 13 rokov (zatial 😁) ked raz vies, tak vies 🙂

h2
13. mar 2023

Ale veď ťa ešte nepožiadal. Hovorí o tom, lebo máte obaja po 30-tke, zrejme si v nie veľmi vzdialenej budúcnosti chce založiť rodinu. Podľa mňa je v tom veku dobré vedieť, či ten, s kým chodím, to chce rovnako, alebo nie a potom je čas ísť "o dům dál". Aj tu som viackrát videla v diskusiách, že žena napíše, že s mužom si už na začiatku vzťahu vyjasnili veci ohľad manželstva a detí (v zmysle, či je to to, čo obaja v budúcnosti chcú). To, že spomína manželstvo, ešte neznamená, že sa chce hneď ženiť. Ani že ťa hneď požiada o ruku.

papulienka48
13. mar 2023

Vôbec by som nad tým nerozmýšľala a nestresovala sa, keď ešte k tomu nedošlo, možno ti myslí tak, že do budúcna, že ráta s tebou a ty za tým vidíš niečo, čo vôbec nemusí byť pravdou.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lenka.25
29. apr 2025

Môj ocino požiadal moju maminu po mesiaci , do pol roka mali svadbu ( nie , mamina nebola tehotná , ak to niekoho napadlo )boli spolu 35 rokov

Strana
z2