icon

Zrušenie pozvania na svadbu

4. sep 2021

Ahojte baby. Budúcu sobotu (11.9.) sme mali ísť na svadbu mm kolegyne, ktorá mu dala pozvánku ešte v júni v práci, ale boli na obálke obe naše mená a sama sa vyjadrila že sa teší ako obaja prídeme. My sme si obaja vybavili v práci voľno a ja som si kupovala nové šaty, pripravili sme obálku s darom a vybavili odvoz a dnes mu kolegyňa zavolala, že bohužiaľ im to finančne nevychádza a musí moje pozvanie zrušiť lebo vlastne nie sme kamarátky a nepotrebuje ma tam mať, muž nech príde normálne na celú svadbu aj s hostinou a ja ak chcem tak nech prídem po 22. Neprišlo by vám to čudné keďže počet menu museli mať nahlásený už dopredu a taktiež miesta pri stole, menovky atd? Muž sa vyjadril že ak ma to urazilo tak on nepôjde a len zagratuluje pred kostolom a podá obálku, ale ja som možno ješitná, ale nahnevalo ma to lebo my sme s tým už mali výdavky a vybavovačky a myslím si že s takýmto prístupom k hosťom si tie peniaze ani nezaslúžia, ale samozrejme zakazovať mu to nebudem.

hefo
6. sep 2021

@prieloznicasi To asi máme chápať tak, že keď bolo teraz na konci leta chladno, tak je škoda kupovať šaty, v ktorých jej bude zima 😉

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
6. sep 2021

Ja som nebola tak v očakávani pred vlastnou svadbou, ako pred touto cudzou, taka som zvedavá, ako to dopadne 😂😂😂

januarova
6. sep 2021

A tí hostia čo sú pozvaní na 22.00 hod. vedia o tom, že nemajú jesť zo švédskych stolov?
Na mieste tých hostí by som vôbec neprišla.
Tiež som zvedavá ako toto dopadne 😀
Dobre vychcana nevesta. Zistila že muž je veľmi dobrý šéf. Sa čudujem, že sa vôbec nebojí, že to môže ovplyvniť jej prácu. Sú ľudia, čo by s ňou skončili aj v práci....keby im toto urobila. Nevychovana krava...

loginexistuje
6. sep 2021

to akoze vazne pridem na 22:00 a donesem si lepenak a flasu coly a vina aby som mala co pit a jest ? a budeme sa pozerat na ostatnych
to neni svadba ale groteska

unicornlady
6. sep 2021

Ja sa čudujem, že si ona dovolí také správanie voči šéfovi a vlastne aj voči kolegom. Tá si musí byť sama sebou mega istá. Však naštrbí vzťah s ostatnými a asi ani chápať nebude.

autor
6. sep 2021

Tak manžel neveste dnes v práci oznámil, že na hostinu nepríde, aby si s ním nerobila starosti a chcel to najskôr urobiť bez udania dôvodu ako aj ona, ale začala sa vypytovať prečo, načo, začo atď., tak jej narovinu povedal, že by sa tam bezo mňa a ostatných kolegov necítil príjemne, reakcia bola že už nemôže zmeniť počet svadobných menu (zaujímavé že v sobotu vedela), tak jej navrhol aby jeho porciu dala fotografovi alebo niekomu z personálu😀

mariejenka
6. sep 2021

Ten ksicht pani nevesty,ten by stálo za to vidieť 🧐😉🙂

0silvia0
6. sep 2021

A dalej? Co povedala na toho fotografa?

autor
6. sep 2021

@0silvia0 ďalej už to nerozoberali, povedala niečo v tom zmysle, že sa na neho tešila že príde, ale nebude ho nútiť a že zostala do konca dňa urazená, tak sme si doma povedali, že ani do kostola asi nepôjdeme, keď zostala taká odmeraná

luxus10
6. sep 2021

...sa na neho tesila.... jezisukriste, co je toto za vzorku?

jana_eyre_2
6. sep 2021

Nevesta musí mať veľmi dlhé vedenie ak jej ani nedošlo že sa zachovala veľmi nevhodne a ešte sa aj urazila.. jedine že by tým chcela ešte svojmu šéfovi naznačiť že chce zvýšiť plat keď má také finančné starosti so svadbou 😅

0silvia0
6. sep 2021

Nuz, spekulovala az prespekulovala, vratilo sa jej to, co zasiala... ako naozaj by bolo uplne odveci aby tam tvoj muz sedel sam medzi cudzimi. Asi jej to pri tom spekulovani nedocvaklo, ze je to maximalne nevhodne.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
luxus10
6. sep 2021

@0silvia0 nooo, on by tam asi saam nesedel, mozno prenho mala pripravenu dajaku ochotnicku....🙂

mariejenka
6. sep 2021

To je manipulačná osoba toto,zrovna pri 200 ľuďoch,by sa tak tesila na šéfa,aj cas mala by sa mu venovať..odmerana este bude..🤨 vy s manželom sa vôbec nemusíte cítiť zle,ze odmietol prísť, určite nie.

0silvia0
6. sep 2021

@luxus10 no to veru nevieme ake siete mala v hlave naspriadane, nuz, nevyslo😁

luxus10
6. sep 2021

@0silvia0 a ani obalku nedostane....

callisia
6. sep 2021

Možno to tu už bolo spomenuté, ja si myslím, že ťa z pozvaných vyhodila preto, lebo tam chce mať ešte niekoho iného s kým pôvodne nerátala a keďže sa jej už nedal zmeniť počet porcií, tak musela niekoho vyhodiť. A vyšlo to žiaľ na teba.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
denkatn
6. sep 2021

@callisia vies co mne sa pred mnohymi rokmi stalo, este ked som bola ziacka skoly ze v kolektive mi dal niekto kyticu a potom ju ina osoba o par hodin prisla zobrat, ze sa pomylila ta osoba co mi to dala, ze to nebolo pre mna. bol to blby pocit, neplakala som, ale zapamatala som si to dodnes. tak si myslim, ze darovane veci sa nemaju pytat naspat a pozvania sa nemaju odvolavat a ludia ktori maju empatiu to chapu. ved pri troche fantazie sa to da zariadit inac.

nafka0483
6. sep 2021

Autorka: Nech da manzelovu porciu fotografovi? Dufam, ze je to len nejaky vtip, snad ma fotograf, kameraman aj DJ normalne zabezpecene jedlo.

Ja som si vzdy myslela, ze je to standard, ale teda mam v rodine cloveka, co robil svadobneho kameramana a veru sa stalo x-krat, ze nemal ani stol, ani stolicku, nedostal ani pohar vody a mal fungovat od rana - lebo priprava nevesty, odobierka, atd. az do dalsieho rana. Tak postavali na chodbe spolu s fotografom a DJom, lebo nedostali ani vodu ani napit. Len od personalu pytali ci im aspon pohar vody z vodovodu daju.

barbora9312
6. sep 2021

@nafka0483 to vážne??? My sme teda mali malú svadbu a aj fotografku sice nie dáku profesionalku ale obed sme jej zajednali veď by som sa hanbila ako pes keby sa mala na nas len tak pozerať ako my jeme

maximilie
6. sep 2021

Čítam celu diskusiu a to správanie mi absolútne nesedí. Vyzerá to, akoby po tvojom muzovi isla ako pes po udenom, len keď sa vydáva.... to nemá logiku. Oni sa poznali pred tým, ako u neho zacala pracovať? Jej správanie je veľmi odvážne, až drzé voči svojmu zamestnavatelovi. On si ju tak skoro (po 5mes) pripustil ,, k telu", ze si takto dovoľuje? On si so zamestnancami týka? S každým zamestnancom ma taky blízky vzťah? Ona je na akej pozícii vo firme?
Celé je to úplne chore. Žeby bola až taká primitívna??? Tvoja prítomnosť je pre ňu prekážkou. Ved sa vydáva!!! Nerozumiem tomu. Asi by som do buducna bola obozretna, čo sa týka jej osoby.

kassandra25
6. sep 2021

Noo, mozte byt radi, ze nepojdete hadam takym ludom na svadbu. Muz nech zagratuluje s kvetom a bodka. Nech nejde ani on. Skoncili ste.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
lvula
6. sep 2021

@nikolka1986 a to kde funguje tak, ze šéfa musis pozvať na svadbu, hlavne keď niekde pracuješ len 5 mesiacov? 😃

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
januarova
11. sep 2021

@autorka,
Ako dopadla svadba?

autor
18. sep 2021

@januarova prepáčte že sa ozývam takto neskoro, nebol čas popri práci a popravde som na celú svadbu aj zabudla😀 my sme nešli ani len na obrad a z 30 pozvaných kolegov na večer s partnermi prišiel jeden, aj to nezadaný a keď uvidel, že tam je sám, tak rýchlo aj odišiel, pretože miesto hostiny bolo napríklad pre nás 34 km vzdialené a keď kolegovia zistili, že si zabezpečujú odvoz tam aj naspäť a nebudú mať miesto pri stole, iba zagratulovať a domov, tak sa jeden rozprával s mojím manželom počas týždňa niekde bokom, že hodina cesty by im za to ani nestála a úplne to chápem, tiež by som sa necítila dobre, keby tam cestujem a niektorí bývajú aj oveľa ďalej, odovzdala by som dar a potom čo, postojačky by sme pozerali na ostatných ako jedia koláče alebo išli domov. Že vraj novomanželka potom v práci povedala podľa nej žartom že jej tam ani nechýbali, tak škoda namáhy pre takú osobu😀 manžel jej podal ruku v pondelok v práci a tým sme to uzavreli.