icon

Home office s dieťaťom: Skúsenosti a tipy?

13. apr 2026

Ahojte,
Mam dvojrocne dieta a kvoli financiam zvazujem nastup spat do prace. Buduci rok by sme chceli este jedno dieta.
Pracu mam fajn, kancelarsku, s moznostou home office.
Rozmyslala som ze ten rok by som si nechala doma dieta so mnou a nedavala ho do skolky a ja by som sa dohodla na full time home office.
Je tu nejaka zienka ktora to tak spravila a ma nejake tipy triky pripadne skusenosti ci to je vobec realne?
S partnerom sme na to sami, babky dedkovia su daleko takze s tymto nepocitam.
Vdaka za vase pribehy

Strana
z3
anonym_fc1719
15. apr 2026
@anonym_autor

Tak vela by som urobila asi poobede ked by bol partner s dietatom, neni to nutnost sediet pei pc 8 hodin, Robota je dana a mam nejaky cas na to ju spravit. Skor mi ide o to ze ci sa na to na ten rok dat, alebo ju teraz zapisat do skolky aspon na pol dna.

@anonym_autor my sme takto robili s mužom na striedačku. A poviem ti nie. Ak chceš takto robiť tak nie home office. Chlap žene nikdy neuzná, že potrebuje robiť prácu a nemôže s a venovať dieťaťu a jemu. Dá ti dve tri hodiny a budeš doháňať po nociach. Síce to nespravi na začiatku ale časom to tak bude vyzerať. Odporúčam pekne odísť do officu keď muž príde z práce. Ja som tak robila od roku dieťaťa. Keď som musela ostať doma, tak to boli galeje.

Strana
z3