Home office s dieťaťom: Skúsenosti a tipy?
Ahojte,
Mam dvojrocne dieta a kvoli financiam zvazujem nastup spat do prace. Buduci rok by sme chceli este jedno dieta.
Pracu mam fajn, kancelarsku, s moznostou home office.
Rozmyslala som ze ten rok by som si nechala doma dieta so mnou a nedavala ho do skolky a ja by som sa dohodla na full time home office.
Je tu nejaka zienka ktora to tak spravila a ma nejake tipy triky pripadne skusenosti ci to je vobec realne?
S partnerom sme na to sami, babky dedkovia su daleko takze s tymto nepocitam.
Vdaka za vase pribehy
Necitam komentare, ale urcite ries skolku. Ver mi ze aj tak bude vela doma, ale proste take male dieta sa nevie hodiny samé prehrať. Ja som sa vracala pri oboch na HO ked mali pol roka. Mala som opatrovateľku ale ked na par dni vypadla, bol to masaker. Najhoršie boli meetingy, nie kazdy vieš riesit poobede a ked mas pri sebe dieta a ty sa mas sustredit na prezentovanie, otazky, riesenia, to sa proste neda...a na potvoru ti dieta lezie do lona, udrelo sa alebo ma prave hisak, ved to je ja psychiatriu

Tak vela by som urobila asi poobede ked by bol partner s dietatom, neni to nutnost sediet pei pc 8 hodin, Robota je dana a mam nejaky cas na to ju spravit. Skor mi ide o to ze ci sa na to na ten rok dat, alebo ju teraz zapisat do skolky aspon na pol dna.
@anonym_autor my sme takto robili s mužom na striedačku. A poviem ti nie. Ak chceš takto robiť tak nie home office. Chlap žene nikdy neuzná, že potrebuje robiť prácu a nemôže s a venovať dieťaťu a jemu. Dá ti dve tri hodiny a budeš doháňať po nociach. Síce to nespravi na začiatku ale časom to tak bude vyzerať. Odporúčam pekne odísť do officu keď muž príde z práce. Ja som tak robila od roku dieťaťa. Keď som musela ostať doma, tak to boli galeje.