Náročný návrat do práce po materskej. Ste na tom podobne?
Po materskej som sa vrátila do práce a mám pocit že som úplne neschopná.Všetko mi dlho trvá, mýlim sa, mám problém si zapamätať veci,veci mi padajú z rúk,potrebujem dlhší čas na rozmyslenie keď idem niečo urobiť.Mali ste aj vy tak náročný návrat do práce alebo to nie je normálne a mám to začať riešiť s lekárom?
So synom som bola doma necelé dva roky a veru, pracovisko,kde som pred narodením syna pracovala 8 rokov ,bolo ako nové.Nemaj obavy, veľmi rýchlo si znova zvykneš.🍀
Ako dlho si bola doma? Koľko máš rokov? A ako dlho si späť v práci?
@billy_jean doma som bola cez 3 roky keď počítam aj PN pred materskou, mám 29 a naspäť som týždeň predtým som robila v podstate to isté len v inej firme
@billy_jean doma som bola cez 3 roky keď počítam aj PN pred materskou, mám 29 a naspäť som týždeň predtým som robila v podstate to isté len v inej firme
@anonym_autor desím sa toho aj ja mám pocit že jediné čo viem je ťap ťap ťapušky. Ja navyše budem robiť priamo s lekárom ktorý si určite zvykol na tú čo bola predomnou. A viem že ho rozmaznala a ja taká mazlava nebudem ....no to bude ...
@anonym_autor ja mám nastúpiť v septembri po necelých 3 rokoch doma a mám taký istý pocit, že som spomalená a mozog tiež odišiel 😄. Štart bude asi náročný aj pre mňa
@anonym_autor tak to je úplne v pohode. Ak by si napísala, že je to po 3m, asi by som spozornela. Bola si doma 3r, mozog bol zapnutý úplne v inom móde. Nechaj si priestor, adaptuješ sa. Každým dňom to bude lepšie.
Na materskej som piaty rok. Mám pocit, že mi mozog odišiel už pred rokom a nemá v pláne sa vrátiť. Aj bežné zaužívané úkony mi posledný rok akosi dlho trvajú a musím nad nimi premýšľať 😀 Neboj, do pracovného tempa sa dostaneš rýchlejšie než si myslíš.

Ako dlho si bola doma? Koľko máš rokov? A ako dlho si späť v práci?