icon

Ako dlho pokračovať v intímnom vzťahu s ex?

27. sep 2026

Caute chcem sa spytat. Ako dlho po rozchode udrziavate s s expartnerom este intimne zalezitosti. Moj mi vravi ze by sme mali kym si nenajdeme iny vztah. ale neviem, Nebude to narusovat moznost spoznat niekoho noveho? A predpokladam ze tomu novemu to moze aj vadit. Akoze ja sa nestazujem ale chcem sa iba utvrdit ze nerobim blbost.. Sme uz od seba skoro pol roka. Ako to je u vas ? tiez kym nepride niekto novy?

Strana
z2
minenkaa
•
27. sep 2026

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonym_1ced19
•
27. sep 2026

🙃

ibrunova
•
27. sep 2026

Bože fuj

anonym_fcc4a6
•
27. sep 2026

Po rozchode ziaden SeX!! Ci preco ste sa rozisli?

autor
•
27. sep 2026
@anonym_fcc4a6

Po rozchode ziaden SeX!! Ci preco ste sa rozisli?

@anonym_fcc4a6 nerozumeli sme si v niektorych veciach

anonym_d7e85b
•
27. sep 2026

@anonym_autor Ľudia s nízkym intelektom ako ty sú zo zákona povinní poskytovať svoje medzinožie expartnerom až dokým si títo nenájdu inú ženu. Ak má však expartner potrebu intímnych záležitostí aj potom, keď už má nový vzťah, si povinná mu to na požiadanie vždy plniť, aby zbytočne nemíňal peniaze na prostitútky. Keď máš expartnerov viac, musíš si to zariadiť tak, aby žiadny netrpel, čiže ty si už ďalší vzťah nehľadaj, rieš len sexuálne potreby svojích expartnerov.
Je to v Zakone o rodine.

anonym_c1abe1
•
27. sep 2026

Jeden vycurany, druha hlupa. K tomu sa ani ine neda napisat. Ale aspon ma ten vycurany kde zastrcit, lebo ta hlupa sa necha oblbovat, tak preco by ju neoblboval?

anonym_c38c19
•
27. sep 2026

Čiže mu hodlás robiť matrac ako dlho on bude chcieť
Dobrá hlupana 🤣🤣🤣🤣

anonym_cc507e
•
27. sep 2026

Nehovorím, že som to nikdy neurobila, ale max. 1x, keď sme si prišli pre veci alebo tak, ako sme mali vyriešené všetky praktické záležitosti, tak už žiadne stretávanie sa a už vôbec nie sex... poznám páry, čo spolu fungovali po tejto stránke aj po rozchode nejakú dobu a áno, narúšalo to spoznávanie nových ľudí a áno, jeden vždy skončil veľmi ublížený, keď sa ten druhý konečne posunul... teda áno, robíš blbosť...

anonym_7abfd8
•
27. sep 2026

Podľa zákona o rodine, kým nemáš rozhodnutie súdu o rozchode, máte vzájomnú povinnosť si uspokojovať svoje sexuálne potreby. Rovnako ako je aj vyživovacia povinnosť, on ti musí dávať peniaze a ty mu prať a variť.

anonym_5b5503
•
27. sep 2026

Je to na vas dvoch, nie na posudeni okolia. Ak si vyhovujete v posteli, ale nevyhovujete si povahou ... Rozhodne to ale potom netahaj s dvomi naraz. Nevyplaca sa to. A pozor na tehotenstvo.

doriiis
•
27. sep 2026

Takže mu robíš prostitútku zadarmo. Gratulujeme. Niektoré ženy nemáte hrdosť

autor
•
27. sep 2026
@anonym_5b5503

Je to na vas dvoch, nie na posudeni okolia. Ak si vyhovujete v posteli, ale nevyhovujete si povahou ... Rozhodne to ale potom netahaj s dvomi naraz. Nevyplaca sa to. A pozor na tehotenstvo.

@anonym_5b5503 samozrejme ze nebudem, teraz mi to vyhovuje, som zena v najlepsich rokoch a nieje lahke najst hned nahradu. Ale ze ako to mate vy? ostatne baby

anonym_5b5503
•
27. sep 2026
@doriiis

Takže mu robíš prostitútku zadarmo. Gratulujeme. Niektoré ženy nemáte hrdosť

@doriiis ked zena chce a potrebuje tiez sex, ale nevidi v dotycnom buducnost je prostitutka? :D Esteze vsetky vydate su tie dokonale a nevinne ... 🙂 Lebo na sukanie maju papier. Az na to, ze sa im potom ani prilis casto sexovat nechce, aj ked ten papier maju. ;)

jogy1984
•
27. sep 2026

🤣 Boha prosím nech je to troll. Lebo ak tatko ľudia rozmýšľajú to nech radčej ľudstvo zahynie.

doriiis
•
27. sep 2026
@anonym_5b5503

@doriiis ked zena chce a potrebuje tiez sex, ale nevidi v dotycnom buducnost je prostitutka? :D Esteze vsetky vydate su tie dokonale a nevinne ... 🙂 Lebo na sukanie maju papier. Az na to, ze sa im potom ani prilis casto sexovat nechce, aj ked ten papier maju. ;)

@anonym_5b5503 ... Chalanko ju pekne prehovoril na to, aby kým nenájde lepšiu tak aby mal pravidelný sex.
Jedna vec je spávať s niekým novým, aj keď vieš, že to bude iba one night stand a iné spávať s niekým, kto ťa má iba ako dočasný gumovu ancu a ty to vieš.

jogy1984
•
27. sep 2026
@anonym_5b5503

@anonym_5b5503 možno nie je problém že má sex ale s kým ma sex . Ex nie je ex kým sexujú.

anonym_c1abe1
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_5b5503 samozrejme ze nebudem, teraz mi to vyhovuje, som zena v najlepsich rokoch a nieje lahke najst hned nahradu. Ale ze ako to mate vy? ostatne baby

@anonym_autor ked som sa s niekym rozisla, tak som sa rozisla uplne a definitivne. Rozislo sa s nim aj moje medzinozie. Nastastie moje medzinozie neovlada moju hlavu.

crazy_cat_lady
•
27. sep 2026

Zena ty si aka hlupa, sorry..., ex je pre nejaky dovod ex.. a ty a nim este chrapes.., ano, robis hlupost.., za mna ak je raz ex, tak s nim neudrziavam kontakt a uz vobec nie spavam... 🤦🤦

crazy_cat_lady
•
27. sep 2026

Ale vsak chalanko je dobre vychcany, vrzne si a co viac potrebuje ku stastiu 🤦

anonym_e87610
•
27. sep 2026

rob ako myslíš, toto sa volá aj priateľstvo s výhodami, ale ak je to ex a plánuješ si nájsť nového perspektívnejšieho partnera, tak so sexom a stretávaním s bývalým prestaň

anonym_4ee288
•
27. sep 2026

Môj ex bol podobný chytrák.. Chcel sa rozviesť, aby bol slobidný.. A keď si nemal kde vrznúť, začal prehovárať mňa.. No už keby neviem ako mi chýba sex, tak by som s ním nešla, nie som zvieratko.

anonym_baa5d3
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_fcc4a6 nerozumeli sme si v niektorych veciach

@anonym_autor
Toto je najvacsia pucovina co tu citam po dlhom case 😜

anonym_770168
•
27. sep 2026

obaja mate zo zakona povinnost udrziavat intymny zivot, nezabudni ze sa to tyka aj vasich potomkov min 5 dalsich generacii

anonym_5dd12b
•
27. sep 2026

Načo ste sa rozišli keď spolu stále spite? Ja s ex nespím už dlho pred rozchodom. Proste táto stránka padne ako prvá v dôsledku toho ze niečo prestavalo fungovať už dlho predtým,

januska12323
•
27. sep 2026

@anonym_autor mala by si vrátiť občiansky ak to myslíš vážne.

anonym_52c5d0
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ostatné baby majú sex zadarmo s milujúcim partnerom alebo sex za peniaze so zákazníkom. Ty máš zadarmo so zákazníkom.

anonym_be17ea
•
27. sep 2026

@anonym_autor ano môžes a mala by si pre istotu aj otehotnieť

anonym_7ff5b0
•
27. sep 2026

Tak toto je profi manipulátor.Mám dojem, že ťa tak zmanipuloval, zeby si na to aj pristala… vlastne preto máš potrebu zakladat diskusiu, lebo nevies čo robiť😟potrebuješ poradiť od osadenstva MK😁keby ti zeny napísali, že aj oni udržujú také styky s ex, aj ty budeš?Človek by mal mat vlastný rozum lebo potom si cielovka pre manipulátorov.

alickapusinka
•
27. sep 2026
@anonym_d7e85b

@anonym_autor Ľudia s nízkym intelektom ako ty sú zo zákona povinní poskytovať svoje medzinožie expartnerom až dokým si títo nenájdu inú ženu. Ak má však expartner potrebu intímnych záležitostí aj potom, keď už má nový vzťah, si povinná mu to na požiadanie vždy plniť, aby zbytočne nemíňal peniaze na prostitútky. Keď máš expartnerov viac, musíš si to zariadiť tak, aby žiadny netrpel, čiže ty si už ďalší vzťah nehľadaj, rieš len sexuálne potreby svojích expartnerov.
Je to v Zakone o rodine.

@anonym_d7e85b medzinožie pomoccc umrem rehotom. 😂

Strana
z2