Ako dlho pokračovať v intímnom vzťahu s ex?
Caute chcem sa spytat. Ako dlho po rozchode udrziavate s s expartnerom este intimne zalezitosti. Moj mi vravi ze by sme mali kym si nenajdeme iny vztah. ale neviem, Nebude to narusovat moznost spoznat niekoho noveho? A predpokladam ze tomu novemu to moze aj vadit. Akoze ja sa nestazujem ale chcem sa iba utvrdit ze nerobim blbost.. Sme uz od seba skoro pol roka. Ako to je u vas ? tiez kym nepride niekto novy?
@anonym_autor odpalila si mi dekel
Preco ste sa rozisli??
Ja-rozidem sa s niekym=je koniec
HLAVNE tym intimnostiam!
@anonym_autor To akože sa vážne pýtaš? Si ok? Takže sa rozidete a ďalej spolu trtkate? Ste obidvaja na palicu. Teda ten tvoj je vydzubany, a ty hlúpa jak vedro gitu
@anonym_fcc4a6 nerozumeli sme si v niektorych veciach
@anonym_autor až pokiaľ vás smrť nerozdelí
My sme sa tiež rozišli, sme stále v kontakte, lebo to nie je jednoduché po toľkých rokoch, pomáhame si, opraví mi doma čo treba, ale NEMÁME SEX.
To som mu povedala ako prvé, že možeme zostať kamaráti, ale nič viac..
Evidentne tvoj ex nechcel riešiť problémy, ktoré ste mali a teraz za odmenu s ním spávaš?
Ani sa tým chlapom nečudujem že nechcú vzťahy, keď sa vytrasú kedy chcú bez starostí, námahy, závazkov..
Neverím, že žena môže byť tak sprostučká a nadržaná 🙈
🤣 Boha prosím nech je to troll. Lebo ak tatko ľudia rozmýšľajú to nech radčej ľudstvo zahynie.
@jogy1984 Ja dufam, ze coskoro pride meteorit. Uz je fakt najvyssi cas.
@anonym_autor ty kokos rozmyslam co mam napisat ale fakt neviem 😲
@anonym_2f09d4 Ja len pozeram, ze WTF😄 Tiez mi dosli slova, a to sa mi casto nestava teda😄
Keď už tak, aspoň si pýtaj za to peniaze.
@anonym_2f09d4 Ja len pozeram, ze WTF😄 Tiez mi dosli slova, a to sa mi casto nestava teda😄
@anonym_b5af93 🤣
Fascinuje ma, s akou samozrejmostou sa to pytas. Ako keby to bola najnormalnejsia vec na svete😄
@anonym_b5af93 viete preto sa mi filmy kde sú mimozemšťania alebo lietajúce auta vo vesmíre zdajú viac reálne ako skutočný svet
ja len dufam ze pouzivate ochranu, niektori ludia by sa nemali mnozit
@anonym_5b5503 samozrejme ze nebudem, teraz mi to vyhovuje, som zena v najlepsich rokoch a nieje lahke najst hned nahradu. Ale ze ako to mate vy? ostatne baby
@anonym_autor 99% rozidenych zien matrac svojim ex nerobi. Takto to mame my. Spokojna?
Zisla sa tu tlupa moralistiek, panien az do svadobnej noci a zien, ktore nevedia, co je to skvely sex. A takych, ktore by po rozchode svojich exov zapichli nozom. My sme s exom spolu spavali skoro rok po rozchode. Nikto nikomu nerobil matrac, obom nam to vyhovovalo. Sex sme mali vzdy skvely, nevidela som dovod, preco si odopierat potesenie. Nemali a nehladali sme inych partnerov. Cca po roku sa on pracovne musel prestahovat, tak to skoncilo. Rob ako ti to vyhovuje.
Po rozchode, mozno..pisem možno kávu.. jednu..ale sex??
Takže kym on hlada, pretahuje teba??
Jak posledná chudera, dno...ved bud dáma, rozišli ste sa. Vzťah skončil si všetkým, teda aj sex.
Ty ck mas v hlave, seno??
@anonym_autor čiže zmenila si sa na "kamarátku s výhodami"? Tak dlho, ako ti to bude vyhovovať. To čo mi on natára, by som brala jedným uchom dnu a druhým von, proste chce mať dostupný sex. Ja nie som povinná mu ho zabezpečovať. Mne napr. by to nevyhovovalo ani sekundu po rozchode, ale tak to som ja.
@anonym_autor Ľudstvu nie je pomoci. Poslúchni ex, myslí to s tebou dobre🙂

@anonym_autor ty kokos rozmyslam co mam napisat ale fakt neviem 😲