Ako pomôcť susedovi, ktorého opustila manželka?
Ahojte. Ako mam poradiť susedovi. Stále je teraz u nás a už neviem ako mu pomôcť. Opustila ho manželka po 20 rokoch s tým že už ho neľúbi. Majú 2 deti 15,17. Išla do podnájmu a deti zostali s otcom. Deti nechcú ísť s mamou. On ju strašne ľúbi.Chce aby sa vrátila a už nevie ako a ani ja. Nepomohol plač, prosba
Čo strašne lubi na zene ktorá ho odkopla ?
@anonym_9b0989 možno mala dovod
Je to ich zalezitost.
@anonym_d9acee pýtam sa čo ON lubi na tejto zene
Nech sa venuje detom, tie ho potrebuju
@anonym_9b0989 a hlavne, co odisla od deti (ak by bol aj hocaky dovod na odchod od manzela...)
@anonym_9b0989 nechápem ani ja. Už som to skúšala aj ja ale on to nechce počuť len ako ju získa späť. Je to fakt dobrý chlap nepije,maka ako fretka všetko vie porobiť a toto si naozaj nezaslúžil.
Tak ho nepúšťaj k vám, to je jeho problém, čo ty s tým máš.
@anonym_5525b2 sme dobrý susedia. Aj taky existujú
Pomôžeš mu, že si ho vypocujes, budeš mu opora ale situaciu mu nezmenis
Hlavne ho motivovat k tomu aby bol v pohode aj pre deti , prípadne nieje hanba nájsť aj odbornu pomoc v takto kritickej životnej situácii
@janulka2900 určite tam bol dôvod
@anonym_140ca3
Zaujmave ked to spravi muz tak su uplne ine kriteria
@anonym_140ca3
Zaujmave ked to spravi muz tak su uplne ine kriteria
@anonym_66e869 skôr je zaujímavé to, že ak by to bolo opačne, že by odišiel muž od ženy, tak by sa tu riešilo to že má inú, a že je chuj a podobné. No ak je to takto, tak sú tu len komenty o tom, že je to ich záležitosť a ona má dať od toho ruky preč.
Niekedy aj muž potrebuje dáku podporu, ak ho opustí žena aj z okolia a nie len psychológa. Aj to okolie dokáže veľmi výrazne pomôcť.
Povedala že ho neľúbi a nikdy neľúbila. nikoho nemá a ze si potrebuje v hlave upratať. Ja to nechápem. Prečo
Povedala že ho neľúbi a nikdy neľúbila. nikoho nemá a ze si potrebuje v hlave upratať. Ja to nechápem. Prečo
@janulka2900 taky dobracisko to je ? najskor nefungoval sex intimita a uz jej dosla trpezlivost
@janulka2900 Nikdy ho neľúbila a ani neľúbi, to je trošku divné od nej, keď majú 2 deti a ešte k tomu staršie. 17 rokov ho neľúbila žena a on to nevidel?
Držím mu palce a tebe pevné nervy v jeho podpore a hlavne vypočutí. 😔
@janulka2900 ako ok tazka situacia, ale pre o vysedava u vas? Doma ma 2deti ktorym ma byt oporou.
@anonym_5525b2
Presne keby to bola zena tak sa poondiate s pomocou, dvojity standart , ze?
@pletko325 je dosť možné, že jej bol dobrý ako finančná zásterka v rokoch výchovy detí. Deti vyrástli a ona si uvedomila, že ešte chce iný život. Možno ho chcela len preto, aby mala deti. Ak vedela, že je dobráčisko a ak sa vie sused obracať, tak ako manžel a otec bol na nezaplatenie. Tak to "pretrpela", aby mala potomstvo a dovi-dopo. Stretla som sa už s takým prípadom.
@janulka2900 už ti písali dobré rady. vypočuť, podporiť, pripomenúť, že má 2 deti, ktoré sú u neho a že ak bude on upadať, dostane ešte aj deti do depresie alebo blbého stavu, navrhnúť psychologickú pomoc...
@pletko325 je dosť možné, že jej bol dobrý ako finančná zásterka v rokoch výchovy detí. Deti vyrástli a ona si uvedomila, že ešte chce iný život. Možno ho chcela len preto, aby mala deti. Ak vedela, že je dobráčisko a ak sa vie sused obracať, tak ako manžel a otec bol na nezaplatenie. Tak to "pretrpela", aby mala potomstvo a dovi-dopo. Stretla som sa už s takým prípadom.
@janulka2900 už ti písali dobré rady. vypočuť, podporiť, pripomenúť, že má 2 deti, ktoré sú u neho a že ak bude on upadať, dostane ešte aj deti do depresie alebo blbého stavu, navrhnúť psychologickú pomoc...
@doux Au... toto zabolelo iba pri čítaní.
Čiže si zabezpečila potomstvo, deti, pochopila že bude o ne postarané a ide si užívať voľnosť? Och...
@janulka2900 nežila si s nimi v jednej domácnosti tak nemôžeš vedieť , poznám v mojom okolí 2 prípady keď žena zdúchla od zdanlivo super chlapa, a bez detí, ani jeden z nich nemal potom dlhobý vzťah, a už ani jeden z nich nežije, obaja sa upili k smrti.
Bud klame a dakoho predsa len ma alebo fakt ho nikdy nemilovala, len chcela rodinu, tak jej bol taky fayn chlap, co porobi, aj zarobi, aj vhodny otec... Skratka ho vyuzila. A uz neznesie ten zivot, to predstieranie 20 rokov ju stalo vela sil. Predpokladam, ze ho vzdy planovala opustit, deti su na strednej, uz nie su najmensie, bude mat menej vycitiek akoby ich opustila pocas skolky alebo ZS
@anonym_d9acee ja som odišla od manžela mala som svoje dôvody ,ale som napriektomu vďačná našim susedom ,že sa o neho postarali,lebo viem,že to ľahké nemal a riadne vyvádzal,keď zistil ,že sa nazad nevrátim.
@janulka2900 nežila si s nimi v jednej domácnosti tak nemôžeš vedieť , poznám v mojom okolí 2 prípady keď žena zdúchla od zdanlivo super chlapa, a bez detí, ani jeden z nich nemal potom dlhobý vzťah, a už ani jeden z nich nežije, obaja sa upili k smrti.
@anonym_499fa3 nežijem s nimi. Fakt. Ale sme fakt často spolu aj keď len cez plot. Ona je tiež veľmi šikovná. Ja to nechápem
@doux predbehla si ma, presne moje myslienk.
to že ho chcela iba kvôli deťom nedáva zmysel, keďže deti nezobrala so sebou 😒
@biba_18 oni snou nechcú ísť. Chcú zostať s otcom
@biba_18 oni snou nechcú ísť. Chcú zostať s otcom
@janulka2900 to tiez o niecom vypoveda... (moze vypovedat)...
@anonym_499fa3 nežijem s nimi. Fakt. Ale sme fakt často spolu aj keď len cez plot. Ona je tiež veľmi šikovná. Ja to nechápem
@janulka2900 ako môže byť chlap aj žena akokoľvek šikovná keď ten vzťah dlhodobo nebudovali, nevenovali čas jeden druhému iba vo dvojici, absentovala intimita. Miesto rande si radšej kukol futbal alebo péčko(môžeme iba hadať)