icon

Aký najtrápnejší dôvod vás priviedol k rozchodu?

25. aug 2026

U nás to bola dovolenková destinácia. Úplná banalita,Taliansko, alebo Grécko.
Lenže z obyčajného sporu sa postupne stalo niečo oveľa väčšie. Jeden chcel toto, druhý tamto, nikto nechcel ustúpiť… a problém sa preniesol do takej úrovne, že po rokoch vzťahu nakoniec prišiel rozchod pre Taliansko. A dnes? Obaja si s odstupom času priznávame, že to bola vlastne úplná hlúposť. Dvaja ľudia, ktorí spolu prešli rokmi, problémami a všeličím možným, sa dokázali rozísť kvôli tomu, kam pôjdu na dovolenku. Pritom poznám vzťahy, kde sa dejú naozaj vážnejsie veci, dokonca aj násilie, a ľudia spolu stále zostávajú…
Tak ma zaujíma, aký najabsurdnejší, najtrápnejší alebo úplne malicherný dôvod stál za vaším rozchodom , alebo veľkou partnerskou krízou?

Strana
z2
anonym_af7b5f
Včera o 07:50

Bola som s chalanom na treťom rande, keď ma viezol domov a stretli sme moju sestru s jej partiou a zrejme ho zaujala viac ako ja. Stále sa na ňu potom pýtal, či je single, že by sme ju mali zobrať nabudúce s nami. Chystali sme sa na koncert. Mne to nedošlo , až kým mňa celý čas na tej akcii ignoroval a točil sa okolo mojej sestry a nosil jej pitie 🤦🏻‍♀️ Spýtal sa jej, či má u nej šancu a keď ho odmietla, už sa našťastie neozval 😄Vtedy nás tam aj nechal a museli sme si zavolať taxík.

sevrin
Včera o 08:44

Jedna moja ex, s ktorou som bol ani nie dva mesiace sa mi priznala, že pracuje ako prostitútka a ešte k tomu bola nabúchaná ani nevedela od koho. Neviem či to bol najtrápnejší dôvod k rozchodu, ale lepší mi nenapadol.

anonym_5d8048
Včera o 08:58
@anonym_971ef2

Povedal mi, že mám krátke nohy...meriam 160cm. On meral 165👌😁

@anonym_971ef2 No ale existuje prislovie, ze loz ma kratke nohy. 🙂

anonym_5d8048
Včera o 09:00
@sevrin

Jedna moja ex, s ktorou som bol ani nie dva mesiace sa mi priznala, že pracuje ako prostitútka a ešte k tomu bola nabúchaná ani nevedela od koho. Neviem či to bol najtrápnejší dôvod k rozchodu, ale lepší mi nenapadol.

@sevrin Varila mysicka kasicku ... Tomu dala, tomu dala, az sa z mysky prostitutka stala. 🙂 Mravne ponaucenie: Na zaciatku je vzdy dobry umysel, pomahat ludom, ale nie vzdy to potom dobre vypali.

tomiholjubavi
Včera o 11:05

Ja som dostala kopačky, lebo som neprejavila dostatočné nadšenie, keď mi ako plán do budúcnosti navrhol presťahovať sa spoločne do Azerbajdžanu a starať sa tam o kravy a kone. 😅

tomiholjubavi
Včera o 11:10

Ale pridám aj sestrin, lebo strašne sme sa na tom smiali hadam 10 rokov. 😆 Asi na treťom rande isli s frajerom na prechádzku do hory. Zrazu nieco šuchlo v kríkoch a on sa zvrtol na päte a len popri behu jej kričí, že Ucekááááj medvééédz 🤣🤣 A nechal ju tam. Nebol to medveď. Keď prisla na parkovisko, našla ho sedieť v aute, povedala mu len, že pči ty si ale gentleman. 🤣 a rozišli sa.

anonym_b53b97
Včera o 21:36

@anonym_autor Nevedel to udržať a prdol si.

katkazatka
Dnes o 16:36
@anonym_b53b97

@anonym_autor Nevedel to udržať a prdol si.

@anonym_b53b97 😂kvôli tomu si ho nechala?
Chudák, musel sa hanbiť...

eeffka
Dnes o 16:56

Moj kamos sa rozisiel s cajkou lebo sa mu nepacilo ze ma napichane usta 🤣🤣🤣ukazal mi jej fotku a ta mala napichane a nalepene co sa dalo 🤣🤣🤣🤣proste plastovy typ, ale co jej povedal to netusim

katkazatka
Dnes o 16:59
@eeffka

Moj kamos sa rozisiel s cajkou lebo sa mu nepacilo ze ma napichane usta 🤣🤣🤣ukazal mi jej fotku a ta mala napichane a nalepene co sa dalo 🤣🤣🤣🤣proste plastovy typ, ale co jej povedal to netusim

@eeffka a preco si s nou vobec zacal?

eeffka
Dnes o 17:14
@katkazatka

@eeffka a preco si s nou vobec zacal?

@katkazatka ja neviem asi zle videl alebo co 🤣

Strana
z2