Aký najtrápnejší dôvod vás priviedol k rozchodu?
U nás to bola dovolenková destinácia. Úplná banalita,Taliansko, alebo Grécko.
Lenže z obyčajného sporu sa postupne stalo niečo oveľa väčšie. Jeden chcel toto, druhý tamto, nikto nechcel ustúpiť… a problém sa preniesol do takej úrovne, že po rokoch vzťahu nakoniec prišiel rozchod pre Taliansko. A dnes? Obaja si s odstupom času priznávame, že to bola vlastne úplná hlúposť. Dvaja ľudia, ktorí spolu prešli rokmi, problémami a všeličím možným, sa dokázali rozísť kvôli tomu, kam pôjdu na dovolenku. Pritom poznám vzťahy, kde sa dejú naozaj vážnejsie veci, dokonca aj násilie, a ľudia spolu stále zostávajú…
Tak ma zaujíma, aký najabsurdnejší, najtrápnejší alebo úplne malicherný dôvod stál za vaším rozchodom , alebo veľkou partnerskou krízou?
Jedna moja ex, s ktorou som bol ani nie dva mesiace sa mi priznala, že pracuje ako prostitútka a ešte k tomu bola nabúchaná ani nevedela od koho. Neviem či to bol najtrápnejší dôvod k rozchodu, ale lepší mi nenapadol.
Povedal mi, že mám krátke nohy...meriam 160cm. On meral 165👌😁
@anonym_971ef2 No ale existuje prislovie, ze loz ma kratke nohy. 🙂
Jedna moja ex, s ktorou som bol ani nie dva mesiace sa mi priznala, že pracuje ako prostitútka a ešte k tomu bola nabúchaná ani nevedela od koho. Neviem či to bol najtrápnejší dôvod k rozchodu, ale lepší mi nenapadol.
@sevrin Varila mysicka kasicku ... Tomu dala, tomu dala, az sa z mysky prostitutka stala. 🙂 Mravne ponaucenie: Na zaciatku je vzdy dobry umysel, pomahat ludom, ale nie vzdy to potom dobre vypali.
Ja som dostala kopačky, lebo som neprejavila dostatočné nadšenie, keď mi ako plán do budúcnosti navrhol presťahovať sa spoločne do Azerbajdžanu a starať sa tam o kravy a kone. 😅
Ale pridám aj sestrin, lebo strašne sme sa na tom smiali hadam 10 rokov. 😆 Asi na treťom rande isli s frajerom na prechádzku do hory. Zrazu nieco šuchlo v kríkoch a on sa zvrtol na päte a len popri behu jej kričí, že Ucekááááj medvééédz 🤣🤣 A nechal ju tam. Nebol to medveď. Keď prisla na parkovisko, našla ho sedieť v aute, povedala mu len, že pči ty si ale gentleman. 🤣 a rozišli sa.
@anonym_autor Nevedel to udržať a prdol si.
@anonym_autor Nevedel to udržať a prdol si.
@anonym_b53b97 😂kvôli tomu si ho nechala?
Chudák, musel sa hanbiť...
Moj kamos sa rozisiel s cajkou lebo sa mu nepacilo ze ma napichane usta 🤣🤣🤣ukazal mi jej fotku a ta mala napichane a nalepene co sa dalo 🤣🤣🤣🤣proste plastovy typ, ale co jej povedal to netusim
Moj kamos sa rozisiel s cajkou lebo sa mu nepacilo ze ma napichane usta 🤣🤣🤣ukazal mi jej fotku a ta mala napichane a nalepene co sa dalo 🤣🤣🤣🤣proste plastovy typ, ale co jej povedal to netusim
@eeffka a preco si s nou vobec zacal?

Bola som s chalanom na treťom rande, keď ma viezol domov a stretli sme moju sestru s jej partiou a zrejme ho zaujala viac ako ja. Stále sa na ňu potom pýtal, či je single, že by sme ju mali zobrať nabudúce s nami. Chystali sme sa na koncert. Mne to nedošlo , až kým mňa celý čas na tej akcii ignoroval a točil sa okolo mojej sestry a nosil jej pitie 🤦🏻♀️ Spýtal sa jej, či má u nej šancu a keď ho odmietla, už sa našťastie neozval 😄Vtedy nás tam aj nechal a museli sme si zavolať taxík.