Čo si myslíte o názore tohto muža?
Muž, 30 rokov, kresťan, IT, názorovo orientovaný tak, že ženy majú podľa neho ľahší život, že máme všetko zadarmo, pri pohovore uprednostnia ženu, po rozvode dostane žena polovicu. Financiami treba šetriť, investovať a myslieť na dôchodok, jeho snom je ísť na dochodoch asi v 50, preto v súčastnosti hovoril že nemá peniaze na dovolenky.
Naša prvá dovolenka - po kúpe leteniek hneď pýtal peniaze a posielal iban, počas dovolenky zdôraznil že na toto si treba zarobiť a nech si nezvykam, pritom som platila za seba letenky, ubytovanie, nákupy.
Podľa neho s mojim prístupom nikdy nebudem mať byt, snažím sa žiť v rovnováhe. Je to viac, ale čerešňa bola keď si zo spoločného bývania zobral po rozchode plechovku omáčky 😀
Preco si s takym dementom sla na dovolenku? Sebaucta nikde?
@bg92 po dlhšom čase muž ktorý bol konzistentný a hlavne chcel niečo vybudovať, nemal dlho nikoho tak som si myslela, že si bude ženu pri svojom boku viacej vážiť ale opak bol pravdou
A hlavne, nevybalil všetky tieto jeho názory na mňa naraz 😀 boli postupne dávkovane, keby mám tieto info na začiatku tak určite s nim nie som tak dlho
To vážne tak s takýmto strýkom držgrošom by som vážne nebola ani minútu, po tej vete nech si nezvykám by som sa zbalila a kopla ho do riti, nehovorím, že chlap má všetko platiť, mám manžela platím aj ja náklady na všetko ale bez sprostých rečí, to je to čo neznášam, nemáte ani deti nechci vedieť potom čo nastane za peklo, radšej zdrhaj ešte dnes
Utekaj od neho, co ti nohy stacia. Moja dcera(24) by s nim uz ani na tu dofcu nesla. Ved si musela vediet co je zac.
tým chlapom úplne švitorí z tých sociálnych sietí ... čo myslíte prečo sa v čechách dostal do parlamentu taký mizogýn ako turek?? alebo prečo je populárny ten pošuk tate?
lebo jednoducho im masírujú mozgy, že za všetko na svete môžu ženy, za ich zbabrané životy, rodí sa málo detí, ženské mužov len vyciciavajú, bla bla ... pre slobodného chlapa, ktorý si nevie nájsť frajerku je to najjednoduchšie vysvetlenie ...
táto civilizácia dopadne veľmi veľmi zle ...
@biba_18 suhlasim az na to, ze to je asi celou generaciou, uz len to, ze ludia nechcu mat deti a to ani zeny, bud su to zlatokopky, lenive, alebo egoisticke, viem, ze nepopularny nazor tu na MK, sama som bola taka, tak preto tiez dopadneme tak, ako dopadneme.
@anonym_autor kasli na neho, hadam existuju este aj normalni chlapi, chcem mat nadej, ze to s nami nie je az take zle
Co si myslim? Zeby som mu pribalila este dve konzervy navyse na cestu s tym, ze to ma odskodne a bolestne.
A ze dufam, ze naoplatku viac o nom nebudem pocut a zaplatila som si tymto svaty pokoj od neho.
@moonlight1210 dostať také maličké konzervy s paradajkovým pretlakom, úplne by stačila. prinajlepšom hodiť do hlavy 🙂 )))
Podľa mňa to je jeho vec a jeho život
V niečom súhlasím,v niečom nie
@anonym_497361 čiže chlap je na to, aby žene všetko platil? 🙂 A žena je načo?
@belllinka To kde pisem? Ale vyuzivat zadarmo auto svojej frajerky a neozhladnit to vo vyuctovani dovolenky - rozratal vsetko okrem phm do posledneho centu - a to neratam vobec nejaku amortizaciu auta - a to, ze ziadal, aby natankovala, aby si mohol zajst po mobil, ked odmietla, tak natankoval za 5 eur - za dva roky jedine jeho tankovanie, co si nechal vyvazat rit.... halooooo... ked ty zivis chlapa parazita - tvoj problem - ale prosim netvar sa, ze to je normalne
@belllinka To kde pisem? Ale vyuzivat zadarmo auto svojej frajerky a neozhladnit to vo vyuctovani dovolenky - rozratal vsetko okrem phm do posledneho centu - a to neratam vobec nejaku amortizaciu auta - a to, ze ziadal, aby natankovala, aby si mohol zajst po mobil, ked odmietla, tak natankoval za 5 eur - za dva roky jedine jeho tankovanie, co si nechal vyvazat rit.... halooooo... ked ty zivis chlapa parazita - tvoj problem - ale prosim netvar sa, ze to je normalne
@anonym_497361 Ale ja som sa vôbec k tomu chlapovi nevyjadrovala. Takže ak parazituje chlap, tak je to hnusný hajzel, ale ak parzituje žena a hľadá si vyslovene takého chlapa, ktoého bude vyciciavať, tak je všetko v poriadku 😂
@anonym_497361 Vyvesti sportku buduci tyzden. :D Nikdy som nemal problem najst si niekoho, bab som mal a este budem mat dost.
Kazda minca ma dve strany. Fascinuju ma dve veci. Prva.Ako si niektore myslia, ake nevyslovne pozehnanie a ako im musi byt niekto vdacny, ze su s nejakym muzom. A ako sa niekto musi nesmierne trapit, ked nie su s nim. Fakt? Zeny byvaju a budu aj skarede, tucne, stare, vraskave,... staroba sa nevyhne ani jednej. A tie nikomu nechybaju.
Druha. To cakanie na sponzora, ze zena radsej bude 10 rokov sama (a vsetko si plati sama), pritom uz keby zdielali vsetko spolu kludne napoly a muz samozrejme o nieco viac, tak ich to oboch vsetko vyjde vyhodnejsie, nehovoriac o vztahu, spolocnom case, zivote,... A ked pride 50tka, tak tu rozmaznanu staru bambulku uz nikto nebude chciet a potom este len pride nizky dochodok, samota a pad zivotnej urovne. Nekric hop, kym si nepreskocil ...
@anonym_2869a5 Necham si cisla pre seba, ked mi to tak ide 😁. Podla tejto logiky by sa mal kazdy sparovat s prvym clovekom, ktoreho stretne, lebo je to lacnejsie. Nastastie vacsina ludi ma na partnera aj ine kriteria nez zdielanie uctov. A muzi nestarnu, nie su obezni, jasneeee, to len zeny 😁. O moj dochodok sa bat nemusis, moj mzdovy bod bol za minuly rok 2,48 a prognozu mam okolo 3k z oboch pilierov..
@anonym_497361 Ale ja som sa vôbec k tomu chlapovi nevyjadrovala. Takže ak parazituje chlap, tak je to hnusný hajzel, ale ak parzituje žena a hľadá si vyslovene takého chlapa, ktoého bude vyciciavať, tak je všetko v poriadku 😂
@belllinka Ale ano, keby si citala pozorne, ja som reagovala na prispevok muza, ktory sa zastaval toho 48r pana.... teda ak si reagovala na mna, tykalo sa to len a len tohoto...
Ak som dobre pochopila už nieste spolu chvalabohu
@anonym_autor coraz viac počúvam takéto príbehy lakomcov..Moj muž nie je ideálny, ale nikdy nebol lakomy, lebo rodina a deti to je bezodná studnica peňazí.Teraz som si vypočula telefonát kamarátky na zaťa, ktorý si kúpil bicykel za tisíce a deťom nekúpi tenisky, lebo treba šetriť🤣ked ide za vnukmi najprv musí nakúpiť do chladnicky.A to má dobru prácu, byt bez hypo, ale lakomy je ako Žid.To je z rodiny jeho matka je taká.
stretla som nieco podobne.. az na to, ze nebol krestan.. ale mal 48 a dobre vzdelanie s tym spojeny aj nadpriemerný príjem.. ale co z toho ked 3000 eur kazdy mesiac investoval.. zostalo mu 2000 .. 1000 islo na hypoteku - ostatne na vsetky poplatky, jedlo, fitko... na frajerku mu teda nezostavalo.. cakal ze budeme platit vsetko na polku.. idealne teda keby som platila aj jemu, lebo ved niekedy u neho prespavam zadarmo, auto nemal - lebo to nie je dobra investicia.. ale vyvazal sa v mojom velmi rad a nikdy ani nenatankoval.. raz si zabudol doma mobil a spytal sa ci si moze pozicat auto, hovorim ano.. ale je tam dojazd.. tak, ze vraj nech idem natankovat.. kukala som ako puk.. ja mam ist natankovat.. vratit sa domov aby si panko mohol ist pohodlne po mobil? to nestaci, ze mu robim taxikara.. nesla som - tak isiel on natankovatl za 5 euro... 1x za dva roky... nehovoriac o tom, ze ked sme isli na dovolenku mojim autom tak vsetko vyratal na cent.. ale na moje auto a benzin uplne zabudol... vyuctoval ubytovanie, jedlo, vstupy na pamiatky kam som ani ja ist nechcela... atd. Pozval ma na obed - ale polku ma nechal zaplatit... ak som chcela ist do sauny.. musela som platit vstup aj jemu - lebo ved on ide len kvoli mne a vlastne sa obetuje.. takto to bolo so vsetkym. no a ked padol BTC - tak to len prisla hlboka depresia... cely jeho zivot sa rozpadol ako domcek z karat.. on mal predomonou 12 rocny vztah kde ani spolu nebyvali, lebo nebol ochotny financovat zivot niekomu inemu a ona to po odstahovani od rodicov ocakavala od neho.. Nemusim hovorit, ze ho opustila kvoli chlapovi, ktory sa o nu postaral a on bol na liekoch 4 roky a vsetky zeny su len na prahy.. nechapem kde sa toto v nom bralo..
@anonym_476f04 co je btc?
@anonym_autor dobrer to má chalan nadstavené 😆😁😆, len už nepočíta s nikým pri sebe....aby z jeho platil aj ďalšiemu? čosi 😀
@ivicatolic Nastavene. Nadstavit je nieco ine.
@moonlight1210 dostať také maličké konzervy s paradajkovým pretlakom, úplne by stačila. prinajlepšom hodiť do hlavy 🙂 )))
@cacianka Znama takto sa exom hodila z okna kvetinac s jeho rastlinkou, ktory u nej zabudol na chodbe. Trafila rovno cez zadne okno do kufra. Hlina vsade.
Ale neodvazil sa stazovat.
@cacianka Znama takto sa exom hodila z okna kvetinac s jeho rastlinkou, ktory u nej zabudol na chodbe. Trafila rovno cez zadne okno do kufra. Hlina vsade.
Ale neodvazil sa stazovat.
@moonlight1210 😅😀😝😍
@anonym_autor coraz viac počúvam takéto príbehy lakomcov..Moj muž nie je ideálny, ale nikdy nebol lakomy, lebo rodina a deti to je bezodná studnica peňazí.Teraz som si vypočula telefonát kamarátky na zaťa, ktorý si kúpil bicykel za tisíce a deťom nekúpi tenisky, lebo treba šetriť🤣ked ide za vnukmi najprv musí nakúpiť do chladnicky.A to má dobru prácu, byt bez hypo, ale lakomy je ako Žid.To je z rodiny jeho matka je taká.
@anonym_c87111 Lakomy ako žid? Antisemitizmus na tomto fóre nemá čo hľadať.
@anonym_3b4a92 u nas pouzivame, ked nieco nechce povolit a pevne drzi, ze to "drzi ako zidovska viera".
Je to take pol na pol. Aj negativne, ale aj poklona tomu, ze ich vieru nezlomis.
Stačila by mali prvá veta, aby som si vytvorila na pána názor. Ako hovoril môj kamarát: Dekuji, jiz jsem blil.
@anonym_3b4a92 prosím ťa, že nie si v témach o Ukrajincoch a moslimoch a nerobíš ombudsmana.Je to bežne používanie prirovnanie
@anonym_autor keď o sebe niekto prehlasuje, že je kresťan, tak by to bola pre mňa stopka, po mojich skúsenostiach. Neviem, čo tým chlap sleduje, keď toto o sebe povie, lebo pravdupovediac, tým hovorí " ostatní muži sú len obyčajní, ja som lepší, lebo som kresťan". Takto toto je vrchol a ešte keď si dajú rybu na kufor auta, ako čo to má znamenať? Že im majú iné autá dávať prednosť, alebo uvoľniť miesto na parkovanie, alebo čo? Lebo keď ma niekto ikonu dieťaťa na aute, tak prosím, má miesto pred obchodným centrom priamo, ale kresťan a rybou?? Smiešne. Pokiaľ je niekto veriaci, tak prosím, nechám si to pre seba v inzerátoch, ale že som kresťan, ako čo? Že chodí v nedeľu do kostola? Však nech ide, dôležité, aký je človek, lebo veľa " kresťanov" je teda doslova zlých ľudí, ale asi si myslia,.že keď budú prehlasovať, že sú kresťania, tak sú apriori dobrí ludia.

Preco si s takym dementom sla na dovolenku? Sebaucta nikde?