Čo si myslíte o názore tohto muža?
Muž, 30 rokov, kresťan, IT, názorovo orientovaný tak, že ženy majú podľa neho ľahší život, že máme všetko zadarmo, pri pohovore uprednostnia ženu, po rozvode dostane žena polovicu. Financiami treba šetriť, investovať a myslieť na dôchodok, jeho snom je ísť na dochodoch asi v 50, preto v súčastnosti hovoril že nemá peniaze na dovolenky.
Naša prvá dovolenka - po kúpe leteniek hneď pýtal peniaze a posielal iban, počas dovolenky zdôraznil že na toto si treba zarobiť a nech si nezvykam, pritom som platila za seba letenky, ubytovanie, nákupy.
Podľa neho s mojim prístupom nikdy nebudem mať byt, snažím sa žiť v rovnováhe. Je to viac, ale čerešňa bola keď si zo spoločného bývania zobral po rozchode plechovku omáčky 😀
@anonym_autor Ak je kresťan, povedz mu, že Pán sa postará a nemal by sa strachovať, lebo je napísané:
Vy však máte aj všetky vlasy na hlave spočítané. Nebojte sa, vy ste cennejší ako mnoho vrabcov!
Za mňa idiot, určite by som si s takýmto nevedela predstaviť budúcnosť. Ak by ti aj nejakou náhodou priniesol kvet, pol roka by ti omieľal koľko ho stál. Neustále by len rumázgal nad utratenými peniazmi a časom by ti vytýkal aj spotrebu tampónov.
Ani som to nedočítala, dávno by som zutekala.
Jedna vec je finančne sa zabezpečiť, druha vec byt kreten
Skôr si mala plnom hodiť tu konzervu že možno sa preberie .😁 Otras takýto chlap
@anonym_autor to ke držgroš.On mysli len na seba,takeho by som obchadzala.
Aj ja chcem byt na dochodku v 50, ale na dovolenky normalne chodim, aj do kina a na pizzu 🙂 kasli na neho
@anonym_autor väčšina IT-károv nie je normálnych
@anonym_autor rozmýšľam, prečo by som s takýmto človekom strácala čas a ešte aj išla na dovolenku...
Co si myslim? Zeby som mu pribalila este dve konzervy navyse na cestu s tym, ze to ma odskodne a bolestne.
A ze dufam, ze naoplatku viac o nom nebudem pocut a zaplatila som si tymto svaty pokoj od neho.
stretla som nieco podobne.. az na to, ze nebol krestan.. ale mal 48 a dobre vzdelanie s tym spojeny aj nadpriemerný príjem.. ale co z toho ked 3000 eur kazdy mesiac investoval.. zostalo mu 2000 .. 1000 islo na hypoteku - ostatne na vsetky poplatky, jedlo, fitko... na frajerku mu teda nezostavalo.. cakal ze budeme platit vsetko na polku.. idealne teda keby som platila aj jemu, lebo ved niekedy u neho prespavam zadarmo, auto nemal - lebo to nie je dobra investicia.. ale vyvazal sa v mojom velmi rad a nikdy ani nenatankoval.. raz si zabudol doma mobil a spytal sa ci si moze pozicat auto, hovorim ano.. ale je tam dojazd.. tak, ze vraj nech idem natankovat.. kukala som ako puk.. ja mam ist natankovat.. vratit sa domov aby si panko mohol ist pohodlne po mobil? to nestaci, ze mu robim taxikara.. nesla som - tak isiel on natankovatl za 5 euro... 1x za dva roky... nehovoriac o tom, ze ked sme isli na dovolenku mojim autom tak vsetko vyratal na cent.. ale na moje auto a benzin uplne zabudol... vyuctoval ubytovanie, jedlo, vstupy na pamiatky kam som ani ja ist nechcela... atd. Pozval ma na obed - ale polku ma nechal zaplatit... ak som chcela ist do sauny.. musela som platit vstup aj jemu - lebo ved on ide len kvoli mne a vlastne sa obetuje.. takto to bolo so vsetkym. no a ked padol BTC - tak to len prisla hlboka depresia... cely jeho zivot sa rozpadol ako domcek z karat.. on mal predomonou 12 rocny vztah kde ani spolu nebyvali, lebo nebol ochotny financovat zivot niekomu inemu a ona to po odstahovani od rodicov ocakavala od neho.. Nemusim hovorit, ze ho opustila kvoli chlapovi, ktory sa o nu postaral a on bol na liekoch 4 roky a vsetky zeny su len na prahy.. nechapem kde sa toto v nom bralo..
@anonym_autor dobrer to má chalan nadstavené 😆😁😆, len už nepočíta s nikým pri sebe....aby z jeho platil aj ďalšiemu? čosi 😀
stretla som nieco podobne.. az na to, ze nebol krestan.. ale mal 48 a dobre vzdelanie s tym spojeny aj nadpriemerný príjem.. ale co z toho ked 3000 eur kazdy mesiac investoval.. zostalo mu 2000 .. 1000 islo na hypoteku - ostatne na vsetky poplatky, jedlo, fitko... na frajerku mu teda nezostavalo.. cakal ze budeme platit vsetko na polku.. idealne teda keby som platila aj jemu, lebo ved niekedy u neho prespavam zadarmo, auto nemal - lebo to nie je dobra investicia.. ale vyvazal sa v mojom velmi rad a nikdy ani nenatankoval.. raz si zabudol doma mobil a spytal sa ci si moze pozicat auto, hovorim ano.. ale je tam dojazd.. tak, ze vraj nech idem natankovat.. kukala som ako puk.. ja mam ist natankovat.. vratit sa domov aby si panko mohol ist pohodlne po mobil? to nestaci, ze mu robim taxikara.. nesla som - tak isiel on natankovatl za 5 euro... 1x za dva roky... nehovoriac o tom, ze ked sme isli na dovolenku mojim autom tak vsetko vyratal na cent.. ale na moje auto a benzin uplne zabudol... vyuctoval ubytovanie, jedlo, vstupy na pamiatky kam som ani ja ist nechcela... atd. Pozval ma na obed - ale polku ma nechal zaplatit... ak som chcela ist do sauny.. musela som platit vstup aj jemu - lebo ved on ide len kvoli mne a vlastne sa obetuje.. takto to bolo so vsetkym. no a ked padol BTC - tak to len prisla hlboka depresia... cely jeho zivot sa rozpadol ako domcek z karat.. on mal predomonou 12 rocny vztah kde ani spolu nebyvali, lebo nebol ochotny financovat zivot niekomu inemu a ona to po odstahovani od rodicov ocakavala od neho.. Nemusim hovorit, ze ho opustila kvoli chlapovi, ktory sa o nu postaral a on bol na liekoch 4 roky a vsetky zeny su len na prahy.. nechapem kde sa toto v nom bralo..
@anonym_476f04 tak tá je ex asi tiež nebola nič moc, keď sa nevedela postarať sama o seba a hľadala si chlapa kvôi tomu, aby jej všetko financoval 😅 😂 A teda áno, v tom mal pravdu, bola na prachy. To je des takéto neschopné ženy.
@anonym_autor ja by som s nim ani na tu dovolenku nesla, tak daleko by sme sa vobec nedostali, skoncilo by to asi po prvej kave, kedze predpokladam ze svoje nazory siri kade chodi.
tým chlapom úplne švitorí z tých sociálnych sietí ... čo myslíte prečo sa v čechách dostal do parlamentu taký mizogýn ako turek?? alebo prečo je populárny ten pošuk tate?
lebo jednoducho im masírujú mozgy, že za všetko na svete môžu ženy, za ich zbabrané životy, rodí sa málo detí, ženské mužov len vyciciavajú, bla bla ... pre slobodného chlapa, ktorý si nevie nájsť frajerku je to najjednoduchšie vysvetlenie ...
táto civilizácia dopadne veľmi veľmi zle ...
@anonym_autor prečo to riešiš keď ste sa už rozišli? Zahod ho už za hlavu.
@anonym_autor kresťan to je diagnóza sama o sebe a keď je k tomu ITckar, tak je to tvoja chýba že si si s dvojnásobnou diagnózou začala. Hlavne si mu mala povedať, že Pán Boh všetko vidí, aj to že je lakomý a sebecký.
na jednej strane ma pravdu na strane druhej by som od az taeho drzgroza utekala... vsetko treba s mierou aj setrenie-nikde nieje napisane,ze sa 50tky dozije...
@anonym_fb63ef Ehm, a v com ma pravdu?
@anonym_476f04 Prepac, ale narazili na seba dvaja, ktori cakali, ze ten druhy bude platit prvemu. Len ked to cakas ty, je to ok. Ked to robi on, je to vypocitavy zgrlos. Mate rozdielne ocakavania od zivota a od druheho ...
Vyuzivanie nepatri do vztahu.
@anonym_476f04 Prepac, ale narazili na seba dvaja, ktori cakali, ze ten druhy bude platit prvemu. Len ked to cakas ty, je to ok. Ked to robi on, je to vypocitavy zgrlos. Mate rozdielne ocakavania od zivota a od druheho ...
Vyuzivanie nepatri do vztahu.
@anonym_2869a5 No ty si evidentne taky isty a preto si sam
@anonym_497361 čiže chlap je na to, aby žene všetko platil? 🙂 A žena je načo?
@anonym_497361 Vyvesti sportku buduci tyzden. :D Nikdy som nemal problem najst si niekoho, bab som mal a este budem mat dost.
Kazda minca ma dve strany. Fascinuju ma dve veci. Prva.Ako si niektore myslia, ake nevyslovne pozehnanie a ako im musi byt niekto vdacny, ze su s nejakym muzom. A ako sa niekto musi nesmierne trapit, ked nie su s nim. Fakt? Zeny byvaju a budu aj skarede, tucne, stare, vraskave,... staroba sa nevyhne ani jednej. A tie nikomu nechybaju.
Druha. To cakanie na sponzora, ze zena radsej bude 10 rokov sama (a vsetko si plati sama), pritom uz keby zdielali vsetko spolu kludne napoly a muz samozrejme o nieco viac, tak ich to oboch vsetko vyjde vyhodnejsie, nehovoriac o vztahu, spolocnom case, zivote,... A ked pride 50tka, tak tu rozmaznanu staru bambulku uz nikto nebude chciet a potom este len pride nizky dochodok, samota a pad zivotnej urovne. Nekric hop, kym si nepreskocil ...
Dobry vztah je ten, ked ti na druhom zalezi viac ako na sebe. Akonahle sa niekto chce iba viezt (ona, ci on, dnes vedia byt vychcani zeny aj muzi), tak to dobry vztah nie je. Moze prezit, kym su obaja chrumkavi, ale neprezije problemy (choroba, invalidita, staroba, postihnute deti, rozvody v 40tke,...). Vydrzi docasne a iba pekne pocasie.
@anonym_autor no nic, zasmej sa nad tym a hladaj dalej...akoze dobre, v "prvych pokusoch" o spolocne byvanie sa dvaja hladaju, zistuju ci si sadnu navzajom. Bud to vyjde alebo nie. Ak ste sli na polovicu tak ok, mozno by mi to bedakanie o setreni tiez slo na nervy, ale tak radsej odist s kratsje cesty teraz bez zavazkov ako neskor.
@anonym_autor väčšina IT-károv nie je normálnych
@anonym_5a69af teraz rozmýšľam ci pustiť syna do školy na tento odbor 😬😆
@anonym_497361 jasne že je sám. a ješiťák jak fras, ešte s ním 2x nesúhlas a zablokuje ťa 😂

na jednej strane ma pravdu na strane druhej by som od az taeho drzgroza utekala... vsetko treba s mierou aj setrenie-nikde nieje napisane,ze sa 50tky dozije...