Je možné spolu bývať po rozchode kvôli deťom?
Ahojte. Idem sa poradiť.
Partner mi povedal, že už nechce pokračovať vo vzťahu, ale zároveň navrhuje, aby sme zatiaľ zostali bývať spolu kvôli deťom. Vraj by sa pre ne vlastne nič zásadné nezmenilo a každý by sme si žili svoj život.
Mne to príde strašne zvláštne. Neviem si predstaviť bývať s človekom, s ktorým už nie som vo vzťahu, a tváriť sa doma pred deťmi, že všetko funguje. Dá sa takto podľa vás vôbec normálne fungovať? Deti majú 4 a 8 rokov.
@anonym_bbebcf Tak on argumentuje hlavne deťmi.
@anonym_autor takže vlastne on chce aby ty si sa starala o deti domácnosť a partnera a on si bude žiť?
nie- ked oniec tak koniec a nech si hlada podnajom a neprizivuje sa .. detom sa nema klamat a ani s atrapit kvoly nim ... idete im prikladom
@anonym_a8f60e prečo by mal hľadať podnájom ,je vlastníkom polky domu
Mňa tak zaujima ,všetky čo by ste chlapa vyhadzovali z domu/bytu ,keby ste šli vy ,keď nastane takáto situácia?
Prečo ma ist chlap
Mňa tak zaujima ,všetky čo by ste chlapa vyhadzovali z domu/bytu ,keby ste šli vy ,keď nastane takáto situácia?
Prečo ma ist chlap
@minenkaa pretoze s najvacsou pravdepodobnostou deti ostavaju pri mame. Tak snad ma chlap tolko rozumu a slusnosti a nebude vyhadzovat matku s detmi, ale pojde on.
Dalsia vec je, ze on uz nechce vztah. Tak nech ide.
@minenkaa pretoze s najvacsou pravdepodobnostou deti ostavaju pri mame. Tak snad ma chlap tolko rozumu a slusnosti a nebude vyhadzovat matku s detmi, ale pojde on.
@anonym_92b1d5 môžu sa v dome striedať pri deťoch, jeden týždeň tam býva matka a druhý týždeň otec
nech ostane ten čo ostane s deťmi…
u nás by syn bol so mnou… takže podľa seba súdim iných…
@anonym_92b1d5 prečo by mali byt deti s matkou ,majú dvoch rodičov ,ľudia sa rozchádzajú a to si treba uvedomiť a učiť aj deti,rozchod neznamena nenávisť ,
To ,že nechce vzťah ,ho automaticky nevylučuje z užívania nehnuteľnosti
@anonym_92b1d5 prečo by mali byt deti s matkou ,majú dvoch rodičov ,ľudia sa rozchádzajú a to si treba uvedomiť a učiť aj deti,rozchod neznamena nenávisť ,
To ,že nechce vzťah ,ho automaticky nevylučuje z užívania nehnuteľnosti
@minenkaa no pretoze s niekym ostat musia a vacsinou je to matka
@anonym_92b1d5 môžu sa v dome striedať pri deťoch, jeden týždeň tam býva matka a druhý týždeň otec
@anonym_f7e185 ano a okrem jedneho bytu budu riesit dva…
Zeny vy sa len cudujete prečo sa chlapi chovajú ako prasce,no lebo ich to doma učíte
@anonym_92b1d5 prečo by nemohli ostať doma s rodičmi ?
@minenkaa lebo rodicia sa rozchadzaju? Ci akoze sa fakt maju tvarit ako super rodinka aj ked ocinko si uz zije iny zivot niekde inde a domov sa chodi najest a vyspat
@minenkaa lebo rodicia sa rozchadzaju? Ci akoze sa fakt maju tvarit ako super rodinka aj ked ocinko si uz zije iny zivot niekde inde a domov sa chodi najest a vyspat
@anonym_92b1d5 prečo by sa mali tváriť ,majú dom ,každý bude mať svoju izbu na čas a rozdelia sa úlohy
Staci si sadnúť a rozprávať sa
@anonym_92b1d5 prečo by sa mali tváriť ,majú dom ,každý bude mať svoju izbu na čas a rozdelia sa úlohy
Staci si sadnúť a rozprávať sa
@minenkaa za mna nerealne. Nie bez toho aby niekto netrpel. V tomto pripade zena a loniec koncov aj deti. Deti nie su sproste, rychlo pochopia ze toto nie je ok a neviem si predstavit ze by chcel niekto zit v takom prostredi.
@minenkaa za mna nerealne. Nie bez toho aby niekto netrpel. V tomto pripade zena a loniec koncov aj deti. Deti nie su sproste, rychlo pochopia ze toto nie je ok a neviem si predstavit ze by chcel niekto zit v takom prostredi.
@anonym_92b1d5 a v ako prostredí a prečo by mala zena ako trpieť
@anonym_92b1d5 a v ako prostredí a prečo by mala zena ako trpieť
@minenkaa neviem ci si uz robis srandu zo mna ci myslis vazne tieto otazky 😀 kazdy den sa bude pozerat na chlapa, ktory ju opustil, a ktory sa bude spravat ze vlastne vsetko je ok, nic sa nedeje. Chlap, ktory bol jej partnerom, bude zrazu len spolubyvajuci. Teba by to neranilo? Myslis ze detom sa bude dobre na toto pozerat?
@minenkaa neviem ci si uz robis srandu zo mna ci myslis vazne tieto otazky 😀 kazdy den sa bude pozerat na chlapa, ktory ju opustil, a ktory sa bude spravat ze vlastne vsetko je ok, nic sa nedeje. Chlap, ktory bol jej partnerom, bude zrazu len spolubyvajuci. Teba by to neranilo? Myslis ze detom sa bude dobre na toto pozerat?
@anonym_92b1d5 kde píšem aby sa tvárili,že sa nič nedeje a keď sa rozídu ho už nebude stretávať?
A načo by sa mali deti pozerať ,že rodicia budú k sebe slušni a kým sa nevyrieši otázka bývania a čo ďalej budú spolu bývať?
Veď ja nikde nepíšem ,že majú spolu ostať bývať roky ,vraždiť sa a správať sa k sebe ako svine ,písala som sadnúť si a porozprávať sa a rozdeliť úlohy
Nezranilo,ja si všímam svojho partnera,ja by som vedela skôr ako in ,že sa chce rozísť
Ja ti to prelozim:
Chcem volne a bez vycitiek sexovat s inymi, ale nechcem prist o full servis, ktory mam teraz doma.
@anonym_autor
Nie neda, je to trapenie pre vsetkych. Deti citia vnimaju, ze rodicia sa nelubia, ze sa obchadzaju, gania na seba. Ale raz neviem co je lepsie. My takto momentalne zijeme, v podstate nefungujeme ako par uz vrlmi dlho. Ale uz sme sa aj akoze rizisli. Ale furt sme v hednom byte. Lebo dcera to velmi zle znasa, ze planujem odist, vyhraza sa ze ked odidem, ona nebude s nikym ani s otcom ani so mnou, ze pojde radsej pod most. Tak som z toho taka vselijaka. A v kuse mi vycita, ze som jej znicila zivot tym, ze sa chcem rozist a odist. Ani este nemam zariadeny prerobeny byt kam sa chcem odstahovat a nadovazok, nemam ani euro nazvys, vsetko zhltne hypo a nova nehnutelnost. Tak sme zatial tu vsetci spolu. Ale na rodinu sa uz nehram. To nie, deti vedia aj vidia, ze ich otca priam neznasam, ze som na neho v kuse nasrata. Len teda, zial, zvykaju si takto pomaly ale isto na tu toxicitu, na tu hnusnu atmosferu doma a to ma nenormalne stve.
@anonym_bbebcf Tak on argumentuje hlavne deťmi.
@anonym_autor Aj moj argumentoval aj argumentuje hlavne detmi. Vraj, preco nemozem odist, az ked budu starsie, ked odidu z domu. No. Preco asi. Lebo ked bude mat najmladsie dajme tomu 20 tak ja budem mat 62. Vtedy sa mi uplne lahko odide. To isto. A naozaj to nie je jednoduche. Ja uz uplne chapem, ked niekto neodide z nefunkcneho vztahu "koli detom". Uz tomu zacinam zial rozumiet.
Prečo ma ist chlap
@minenkaa Ja som išla...chlap býva sám v štvorizbovom byte a ja s deťmi v prenájme...ani výživné mi neplatí, ale mne to za tú slobodu stojí.
Mala som tak žiačku,obaja rodičia ostali. Nevedeli si prísť na meno. Na rodičku otecko vravel "matka mojich detí". Decko úplne roztrieštené a problémové. Teraz už dospelá, s dieťaťom. Zlý príklad z rodiny,tiež sa drží zubami-nechtami v nefunkčnom vzťahu.
Je to cesta do pekla .my sme tak byvali 7mesiacov a mna to hrozne zdeptalo ,co deti vnimaju.Radsej osobitne a v pohode ako spolu a na nervy.Pre nieco sa rozvadzate asi ,za mna velke NIE
Môžete tak chvíľku fungovať. Manžel si ale časom nájde niekoho, koho bude chcieť nasťahovať ku vám natrvalo. Poznám taký prípad. Chlap má v dome dve ženy. Ja by som to nedala. Za mňa čím skôr sa vysporiadať majetkovo a doriešiť starostlivosť o deti, kľudne aj striedavú. Odkladať problém nie je riešenie.
Prečo ma ist chlap
@minenkaa velmi vehementne si tu obhajujes chlapa a jeho byvanie, sni nepoznas podrobnosti. Ja som napr.odisla do podnajmu, alebo lepsie povedane utiekla. Doma bol nas, vsetka hotovost, co do neho isla, bola moja, on v tom cas splacal len rok hypoteku. A vies, ako sme na tom teraz? Uz stvrty rok si olatim drahy podnajom a z domu stale nie som vyplatena. Nemozem si vziat ani dalsiu hypo, kedze stale figurujem na twj prvej. No naozaj krasa, mam dve zamestnania, aby som vsetko utiahla. Ale ved preco by mal odchadzat muz? No jasne...
@anonym_autor no tak ja ti to prelozim. Ostanete v jednom dome, kde ty budes varit a upratovat. Samozrejme pre vsetkych. On si bude behat za stetkam, mozno oretiahne aj teba, ked zeovna nrbude ziadna ina k dispozicii a ked sa do niektorej zamiluje, tak ta pekne krasne vypoklonkuje, alebo ti ju nastahuje priamo pod nos. Ver mi, aj taky pripad poznam. Ty budes psychicky trpiet. Neviem, ci k nemu este nieco citis, ale ak by aj nie, zivot v jednom dome s jeho novou milenkou ti nebude po voli. Psychicky ta to bude ubijat a nakoniec z teba este pred detmi spravi hysterku.
Btw, co je dovodom rozchodu? Vacsninou, ak sa ludia rozidu, je to preto, ze uz spolu nedokazu zit. On musi byt voci tebe totalne chladny, ak nieco take navrhuje. Mne z toho vyplyva, ze proste chce mat ine zeny bez vycitiek.
Nebud hlupa. Sadnite si. Porozpravajte sa o financiach a rieste to odchodom od seba.
@minenkaa velmi vehementne si tu obhajujes chlapa a jeho byvanie, sni nepoznas podrobnosti. Ja som napr.odisla do podnajmu, alebo lepsie povedane utiekla. Doma bol nas, vsetka hotovost, co do neho isla, bola moja, on v tom cas splacal len rok hypoteku. A vies, ako sme na tom teraz? Uz stvrty rok si olatim drahy podnajom a z domu stale nie som vyplatena. Nemozem si vziat ani dalsiu hypo, kedze stale figurujem na twj prvej. No naozaj krasa, mam dve zamestnania, aby som vsetko utiahla. Ale ved preco by mal odchadzat muz? No jasne...
@lindusss2016 kde ja vehementne obhajujem chlapa ,obhajujem spoločne sadnúť a riesit a nebrať rozchod s nenávisťou
Ja nemôžem za to ,že každý sa chce a potrebuje rozísť v zlom
Veď keby odišiel chlap tak v čom by bol rozdiel ,len v tím ,že by bil tam kde ty
Boli sme tak 5 mesiacov.Lebo som ja ne mohla odist z detmi.Sme sa dohodli v novembri ze do leta kym starši skonči 6.ročnik ale nakoniec som odisla vo februari.Najprv mi nadaval ze som mu prestala varit. a prat,a potom ze on chce sex.Rozisli sme sa v zlom.Ne moze to fungovat vobec.

nie- ked oniec tak koniec a nech si hlada podnajom a neprizivuje sa .. detom sa nema klamat a ani s atrapit kvoly nim ... idete im prikladom