Keď chce bývalý návrat: Ako sa pripraviť?
Ahojte, opustil ma partner kvoli inej zene. Co som sa bavila s par znamymi, prebiehalo to u nich velmi podobne. Ked si partner nasiel milenku, vsetko bolo zrazu doma zle, ona bola zla, proste hladal dovody na odchod a ako ospravedlnit svoj preslap. Potom mu bolo s milenkou, resp. novou partnerkou strasne dobre. Dokonca tak, ze sa chceli zobrat. Lenze po nejakom case to zacalo skripat, a dokonca partneri sa chceli vratit k nim spät.
Dost ma to sokuje tato dynamika. A preto by ma zaujimalo ak vy viete o dalsich takych pripadoch, bud osobne, alebo od kamaratky, ze by ste sem napisali, ako to prebiehalo, pripadne aj casovy odhad, casovu os, kedy a ako nastavali tieto popisovane "nalady". Nech viem, co ma este mozno caka, na co sa pripravit.
Po prvej vete mam v tom jasno. Opustil tá pre inú. Tak nech si s ňou je s tebe dá pokoj
Maj nejakú hrdosť.
@anonym_autor toto robia narcisti ze recykluju narcisticky zdroj.
Po prvej vete mam v tom jasno. Opustil tá pre inú. Tak nech si s ňou je s tebe dá pokoj
Maj nejakú hrdosť.
@anonym_305fb8 vyzera to ze dufa ze sa vrati
@anonym_autor prestan riesit "co ak nahodou". Odputaj sa od neho a zacninovy zivot
@anonym_autor Ahoj a mozem taku otazocku, ze preco to takto rozpitvavas a analyzujes? To vazne, ked vies,ze ta podviedol s inou, resp. odisiel kvoli inej zaujimaju tieto veci dalej?🤦♀️ Dievca zlate, jedine co rob je to, aby si sa od neho cim skor odputala! Nie pitvat nieco, co pre teba nema davno zmysel! Na co sama sebe tymto ublizujes? Vyzivas sa v bolesti, ci? Zdravy rozum nie darmo kaze vysrat sa na neho z vysoka aj z daleka a idealne mu nevenovat ani jedinu myslienku. A ked uz aj nejaka pride, tak ju odpudit tym zlym co mi spravil. Ak to nedokazes sama, nie je hanba zajst na sedenie k terapeutovi. Hadam nechces byt sebatryznitelkou? Ci?
Myslím si že riešiš úplne zbytočnosti jedine čo môžem na to povedať že sa ku nemu nevracaj.O chvíľu odíde zase a ty ho zase vezmeš naspäť a takto to pôjde dokola.Nebud hlúpa v tomto .Z mojej skúsenosti aj zo skúseností môjho okolia to nikdy nedopadne Happy endom
Fúha, ty musíš byť iná zúfálka.
@anonym_autor vieš čo moja, ja som to nenechala zájsť do toho štádia, vykopla som ho hneď ako som zistila že má.milenku, áno pokúsil sa vrátiť ale ani náhodou by som.mu druhú šancu nedala. Bolo to najlepšie rozhodnutie môjho života
@anonym_autor na co by si sa mala pripravovat? Ved ty sa zariad podla seba. Ci cakas ze niekto napise ze bezny ex sa zvycajne vracia v rozmedzi 6tyzdnov az 8mesiacov, treba sa tvarit chapavo, nic nwvycitat a robit ako by sa nic nestalo.a pokracovat tam.kde ste prestali? 😃
Ved vyhod ch*jove veci, vymen zamok, zablokuj ho a scenar mozneho navratu vybaveny.
Mam pre teba pribeh zo zivota.
Pan manzel po narodeni prveho dietata odisiel za inou a rozviedol sa, pretoze doma nemal to co ocakaval, ale ako vzorny otec chodil na navstevy dietata. Z tych navstev zrazu bolo dalsie dieta, takze milenka sla ne vedlajsiu kolaj a on ako zodpovedny otec si vzal matku svojho druheho a aj prveho dietata. Po narodeni druhehod dietata nastal rovnaky scenar, zas nenasiel doma pochopenie, tak ho nasiel u dalsej, skoncilo to rozvodom. A tento scenar sa pre velky uspech zopakoval este 2x a po stvrtom dietati a rozvode to s nim jeho stvornasobna exmanzelka definitivne ukoncila. Asi konecne pochopila, ze blbec ostane blbcom nafurt.
Ako sa pripraviť na jeho návrat? Ja by som sa asi pripravila v štýle pani Cubirkovej 😃 len teda dnes už je fajn aku náradie, tiché a výkonné 😆
A teraz vážne: vymen zámky a buchni šampanské 🥂. Zbavila si sa debila.
@anonym_autor ja som to urobila. Navonok kvôli deťom, vnútorné kvôli sebe. Najhoršie čo som mohla urobiť. Stratený čas, sebavedomie sa mi dostalo do hlbokého mínusu. Ale ďakujem aj za takúto skúsenosť. Posunulo ma to. Nebudem ti dávať rady že nerob to, lebo každý si musí prejsť svojou cestou.
Pan manzel po narodeni prveho dietata odisiel za inou a rozviedol sa, pretoze doma nemal to co ocakaval, ale ako vzorny otec chodil na navstevy dietata. Z tych navstev zrazu bolo dalsie dieta, takze milenka sla ne vedlajsiu kolaj a on ako zodpovedny otec si vzal matku svojho druheho a aj prveho dietata. Po narodeni druhehod dietata nastal rovnaky scenar, zas nenasiel doma pochopenie, tak ho nasiel u dalsej, skoncilo to rozvodom. A tento scenar sa pre velky uspech zopakoval este 2x a po stvrtom dietati a rozvode to s nim jeho stvornasobna exmanzelka definitivne ukoncila. Asi konecne pochopila, ze blbec ostane blbcom nafurt.
@anonym_d6a984 tak tu nebol blbcom len manžel.
@anonym_d6a984 Ta asi nema toho vela v hlave.
Ja nerozumiem otázke. On sa plánuje vrátiť? či si myslíš, že by sa raz mohol chcieť vrátiť? či čo vlastne riešiš? tak či onak, ja by som krok späť neurobila. Rozviedla som sa s ním kvôli jeho zrade. Prečo by som ho mala znova prijať? ja by som to ani nedokázala. Som rada, že je už dcéra dospelá a nemusím s ním už vôbec nič riešiť. Konečne.
Ako sa pripraviť na jeho návrat? Ja by som sa asi pripravila v štýle pani Cubirkovej 😃 len teda dnes už je fajn aku náradie, tiché a výkonné 😆
A teraz vážne: vymen zámky a buchni šampanské 🥂. Zbavila si sa debila.
Treba pripraviť chlebíčky, víno, nejaké koláče napiecť .Tak sa pripraviť na jeho návrat .Nezvyknem sem písať ironicky ale toto je akože sila .🤦.Komentujem tvoj príspevok lebo som to nejako nepostrehla že rieši ako sa pripraviť na jeho návrat 🤷
To ako vážne?
Dufas, že sa k tebe vráti, po takej zrade?
Tento konik ma udivuje viac a viac
Ak sa tebe vráti a ty ho prjmes s otvorenou náručou, zopakuje sa ten istý scenár, narazíte na tie iste problémy, prečo ste sa rozisli
Vo vasom prípade, ina zena, takže o pár týždňov, mesiacov, rokov bude ďalšia milenka v poradí a pomedzi to také, na ktoré si neprisla lebo si bude dávať dobrý pozor
A jasne tomu ver, bude to skúšať na teba, je to také typické pre narcistov, možno je jeden z nich
Veľa šťastia!
Treba pripraviť chlebíčky, víno, nejaké koláče napiecť .Tak sa pripraviť na jeho návrat .Nezvyknem sem písať ironicky ale toto je akože sila .🤦.Komentujem tvoj príspevok lebo som to nejako nepostrehla že rieši ako sa pripraviť na jeho návrat 🤷
@anonym_8037e7 Ona ho mozno naspat nechce, no ale ked sa bude chciet vratit, tak co uz ma robit? "Musi" ho zobrat naspat.🤣🤣
@anonym_autor
Aspon neklam ty dufas aby sa vratil, keby to bolo inak tak to tu neriesis
No neviem. Som to napisala stylom, ze cakam ze sa vrati? Potrebujem sa pripravit na rozne eventuality, nakolko sme boli spolu 20 rokov, hoci nie zosobaseni a sme majetkovo vselijako prepojeni, co sa zatial neriesi, kedze on ma teraz hlavu v oblakoch. Pretoze ako pisem, tie opustene zeny boli v jednej chvili tie najvacsie mrchy a vtedy sa niektore dohody a majetkove riesenia robia zle a niekedy je lepsie teda pockat, kym ako tak vytriezvie a potom sa dohadovat.
Ale teda ma sokuje, ake ste niektore odbornicky, ze mi to urobi zase a zase. No, za 20 rokov mi to teda neurobil. az teraz.
niektore z vas nemaju vztah zatial ani v polovici nasho casu.....
niektore z vas nemaju vztah zatial ani v polovici nasho casu.....
@anonym_autor rozviedla som sa po 26 rokoch,takže ja už môžem komentovať?
@anonym_d6a984 blbá bola predovšetkým tá matka. Ale riadne.
@anonym_d6a984 akurát, že blbá je bude a bola 4 násobná ex partnerka
No neviem. Som to napisala stylom, ze cakam ze sa vrati? Potrebujem sa pripravit na rozne eventuality, nakolko sme boli spolu 20 rokov, hoci nie zosobaseni a sme majetkovo vselijako prepojeni, co sa zatial neriesi, kedze on ma teraz hlavu v oblakoch. Pretoze ako pisem, tie opustene zeny boli v jednej chvili tie najvacsie mrchy a vtedy sa niektore dohody a majetkove riesenia robia zle a niekedy je lepsie teda pockat, kym ako tak vytriezvie a potom sa dohadovat.
@anonym_autor Akurat, ze pre teba je uplne irelevantne, ci sa Jozko vratil k Janke. Jozko sa vratil, ten tvoj sa vratit nemusi. Mozno ano, a mozno bude o 2 mesiace zenaty s tou druhou.
Mám takú hlúpu kamarátku, ktorá vzala naspäť takto degeša…. A opäť ju podviedol, odišiel s inou…. Nerozumiem takému hlupemu rozhodnutiu, vziať naspäť degeša, ktorý je vypočítavý, manipulatívny. Ale veď tvoja vec, potom tu nezabudni vyplakávať, že opäť zdrhol s inou 🫣
@anonym_autor Sice neviem v akej socialnej vrstve, ci bubline sa pohybujes... Mam okolo seba velke mnozstvo rozpadnutych rodin z dovodu nevery na strane muza a ani jeden jediny sa k byvalej partnerke nevratil a nikdy nechcel vratit. Ani som o takom zazracnom ukaze nikdy od nikoho nepocula. Ak to aj s povodnou milenkou nevyslo, rychlo si nasli inu a na manzelku ani nepomysleli. V tvojom pripade... Po tolkych rokoch zivota len s tebou, pokial ta nepodvadzal, este si bude chciet uzit ine zeny. Pokial je aspon trochu k svetu, bude na roztrhanie. Dnes muzi v strednom veku idu ako teple rozky... Trhaju sa o ne 20nicky aj 50nicky. V navrat nedufaj. Fakt nie.
A čo riešis? V momente keď odosiel za inou ženou pre teba mal prestat existovať. Riešiť iba prevádzkové veci okolo majetku a deti. Ty chces aby sa k tebe tento charakter vrátil????? Nehnusi sa ti takýto recyklovaný odpad?

Je to úplne jednoduché. Každý si vyberá partnera ku ktorému prirodzene inklinuje. Teda ak si vybral ženu, ktorá sa mu páčila a potom milenku, tak tá milenka bude veľmi podobná tej svojej manželke 🙂 A hlavne s milenkou najprv riešia len "zábavky, užívanie si a zamilovanost", po čase sa z každej milenky stane rovnako otravná žena ako manželka, čo chce deti, rodinu, rieši rodinné problémy, starosti. A zrazu chlap nechápe a zistí, že s milenkou rieši to isté čo s manželkou, možno aj horšie a chce sa radšej vrátiť 😀
PS. Ak mu však dovolíš prísť spať, tiež budeš padnutá na hlavu. Nechápem tieto pseudo-vzťahy kde sa rozišli a potom sa dali znova dokopy, uplna blbosť. A po čase sa to znova rozpadne, lebo sa budú riešiť tie isté problémy (A max. iná milenka)