icon

Kontaktovala vás milenka vášho manžela? Ako reagovať?

28. aug 2026

Caute. ktora ste uz zazila ze vas kontaktovala zena co tvrdi ze je milenka vaseho manzela , o ktorej ste nevedeli? Ako sa zachovat? Co teraz? Ked sa chce stretnut osobne.

anonym_091cb1
28. aug 2026

Choď na stretnutie a vezmi aj chlapa

anonym_fc4ab9
28. aug 2026

@anonym_autor nešla by som, sledovala by som mužovo správanie, prípadne prehľadala mobil. Pravdepodobne to je jeho milenka ale nemusí byť a len ma niečo proti nemu a môže byť psychopatka, ktorá vás chce zničiť, ver že aj také príbehy su. No ja som sa náhodne stretla s priateľovou ex krátko po tom čo sme sa dali dokopy, ona ho chcela naspäť a navravela mi také nepravdy a manipulovala mnou, že skoro sme si zničili vzťah a dlho sme to dávali dokopy... A to len kvôli tomu, že nezniesla, že chcel mňa a nie ju.

tilly
28. aug 2026

Ja by som išla. Nemáš čo stratiť.

katkati
28. aug 2026
@anonym_5c75d3

@anonym_a2fbcc ja som slobodna on je zadaný a ja mu nemam v plane nicit rodinu lebo žiť s nim nechcem. My vela spolu komunikujeme cez spravy, posielame si fotky, natacame videa

@anonym_5c75d3 Nie je Ti to trápne? Si odkázaná na zadaného? Predstav si seba na mieste jeho manželky. To, že aj on je debil, je jasné.

anonym_5c75d3
28. aug 2026
@katkati

@anonym_5c75d3 Nie je Ti to trápne? Si odkázaná na zadaného? Predstav si seba na mieste jeho manželky. To, že aj on je debil, je jasné.

@katkati je to moslim v dohodnutom manzelstve so zenou, ktoru mi vybrali rodicia. Žiadny vzťah medzi sebou nemaju takze nie, nie je mi to trápne

earlgrey
28. aug 2026
@anonym_autor

stretnutie dohodnute na zajtrajsie popoludnie o 14 30 v jednej kaviarni u nas. On je od zajtra mimo mesto. Tak uvidim.

@anonym_autor Mimo mesto pomáha kamarátovi 😁 alebo bude u tej milenky a ona v tej kaviarni bude práve v tom čase s ním a chce, aby si to videla 😀 v každom prípade choď, tušís aspoň ako tá žena vyzerá, či to bude rande na slepo?

anonym_f9d8d6
28. aug 2026
@anonym_5c75d3

@katkati je to moslim v dohodnutom manzelstve so zenou, ktoru mi vybrali rodicia. Žiadny vzťah medzi sebou nemaju takze nie, nie je mi to trápne

@anonym_5c75d3 moslim môže byť neverný svojej manželke? a ty mu len robíš citovú podporu na jeho utrápené srdiečko?
hovorila si aj s jeho manželkou, že je to pravda čo ti tvrdí?

anonym_dca7d8
28. aug 2026
@earlgrey

@anonym_autor Mimo mesto pomáha kamarátovi 😁 alebo bude u tej milenky a ona v tej kaviarni bude práve v tom čase s ním a chce, aby si to videla 😀 v každom prípade choď, tušís aspoň ako tá žena vyzerá, či to bude rande na slepo?

@earlgrey po prečítaní posledného autorkinho príspevku ma napadlo presne toto isté.. 😉

anonym_5c75d3
28. aug 2026
@anonym_f9d8d6

@anonym_5c75d3 moslim môže byť neverný svojej manželke? a ty mu len robíš citovú podporu na jeho utrápené srdiečko?
hovorila si aj s jeho manželkou, že je to pravda čo ti tvrdí?

@anonym_f9d8d6 ano, poznam sa aj s jeho manzelkou, ta si tiez zije svoj zivot. Nikomu žiadnu citovú podporu nerobim. Užívame si skvely sex a to je cele.

autor
28. aug 2026
@earlgrey

@earlgrey samozrejme ze viem ako vyzera. Pisala mi na facebooku, Postavu ma asi ako ja, stihla a vysoka, len ja som tmava a ona odfarbena na blond.

anonym_f79e30
28. aug 2026
@anonym_autor

@earlgrey samozrejme ze viem ako vyzera. Pisala mi na facebooku, Postavu ma asi ako ja, stihla a vysoka, len ja som tmava a ona odfarbena na blond.

@anonym_autor Takze ty vies presne, ktora zena to je, kedze ti pisala cez fb. A manzela si sa doteraz nespytala na to? Ale diskusiu si zalozila. Ja uz tejto teme neverim. Ako prve by som sa spytala manzela.

anonym_7100c0
28. aug 2026
@anonym_f79e30

@anonym_autor Takze ty vies presne, ktora zena to je, kedze ti pisala cez fb. A manzela si sa doteraz nespytala na to? Ale diskusiu si zalozila. Ja uz tejto teme neverim. Ako prve by som sa spytala manzela.

@anonym_f79e30 ale prosim ta, nepriznal by sa, vykrucal, ona sa teraz potrebuje s nou stretnut aknuznto teda dohodla a potom sa podla toho zariadi

autor
28. aug 2026
@anonym_f79e30

@anonym_f79e30 a naco, uz si aj tak nerozumieme, Ja sa bojim nie o rozpad vztahu ale aby som nieco nelapila.

anonym_f79e30
28. aug 2026
@anonym_7100c0

@anonym_f79e30 ale prosim ta, nepriznal by sa, vykrucal, ona sa teraz potrebuje s nou stretnut aknuznto teda dohodla a potom sa podla toho zariadi

@anonym_7100c0 Aha, takze bez stretnutia s milenkou sa neda zistit nevera podla teba. To uz na co sa stretavat s milenkou.

anonym_f79e30
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f79e30 a naco, uz si aj tak nerozumieme, Ja sa bojim nie o rozpad vztahu ale aby som nieco nelapila.

@anonym_autor Tak kopni chlapa do zadku. Rozvodove papiere vypis. A ak sa bojis choroby pohlavnej navstiv gynekologa. Vysetri ci si zdrava.

anonym_469511
28. aug 2026
@anonym_dca7d8

Možno sa chce milenka posťažovať manželke, že ich podvádza s milenkou číslo 2.

@anonym_dca7d8 toto sa stalo kamoske. S frajerkou v rovnakom čase otehotneli, ony dve doteraz superkamošky už s dospelými deťmi, a on odletel k 3. A neskôr k ďalšej a ďalšej.

anonym_17ca04
28. aug 2026

Ja by som sla. Muzovi by som nehovorila zatial nic (lebo ak ma milenku, tak bude, samozrejme, len zapierat, alebo to otoci proti tebe). Milenke by som neverila automaticky, ale vypocula by som si, co mi chce povedat. Je mozne, ze ani ona o tebe nevedela a klamal vas obe. Alebo je mozne aj kadeco ine. Kym sa s nou nestretnes, vediet nebudes. Nsjlepsie je zachovat klud anglicana. Poziadala by som ju tiez, nech mu zavola na hlasito, ale nech nepriznava, ze si tam s nou a ze o tom vies. Nech si s nim skusi dohodnut stretnutie v niektory den, kedy tam budes moct prist aj ty. Ak milenku ma, tak si minimalne zasluzi to prekvapenie, ked zisti, ze ho niekde v hotelovej izbe necaka len ona, ale aj ty.

bielasovicka
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a teda tam pôjdeš? Ja by som išla, aj keď nevieš čo ťa čaká ☹️

anonym_2e5534
28. aug 2026

Samozrejme, doma povedal, ze u kamarata a bude u nej. Ona ho vytiahne do kaviarne o 14:30, urcite nieco budu aj oslavovat, napr. narodeniny, mozno ju aj o ruku poziada 🙂
Kazdopadne nie sama, so svedkom, komu doverujes, moze prist skor a sediet pri inom stole. Ak pride ku konfrontacii, by si mala dokaz

anonym_a2fbcc
28. aug 2026
@anonym_f79e30

@anonym_f79e30 tak ja. by som sa nespýtala. keď tak až po stretnutí.

anonym_6f0cc2
28. aug 2026

@anonym_autor mňa podvádzal ex 2 roky s kamarátkou. Nemal odvahu ani jeden povedať pravdu, ja som sa starala o deti, pokým oni 2 sulozili. Od rozvodu prešlo 10 rokov, deti su v puberte, dala som si na sud o zvýšenie výživného, a teraz sa bude starať on - finančne 🙂

anonym_4a7bd9
28. aug 2026
@anonym_autor

stretnutie dohodnute na zajtrajsie popoludnie o 14 30 v jednej kaviarni u nas. On je od zajtra mimo mesto. Tak uvidim.

@anonym_autor Daj nám potom vedieť ako to dopadlo

anonym_017548
28. aug 2026

tiez som zvedava

leveta
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v tomto prípade by som vôbec nešla..ak nemáš záujem o vzťah ďalej, ja by som ho kopla do riti a dovidenia. Absolútne by ma nezaujímala žiadna cudzia pani.

petronelag
Včera o 08:48
@leveta

@anonym_autor v tomto prípade by som vôbec nešla..ak nemáš záujem o vzťah ďalej, ja by som ho kopla do riti a dovidenia. Absolútne by ma nezaujímala žiadna cudzia pani.

@leveta Cudzej pani netreba veriť, poriadna milenka by takto neriešila svoje vzťahy.

anonym_978091
Včera o 09:55
@anonym_autor

ale preco nechce nic konkretne napisat, stale iba pridite na stretnutie zajtra a to je vsetko.

@anonym_autor možno ťa prekvapí, že je tehotná a nič nebude musieť hovoriť. Ja som mala 22, môj frajer 27, tiež zabudol povedat, že má doma manželku a 2 deti. Až keď jedneho dňa v istej reštike došla pani, pozvala má k vedľajšiemu stolu a vyložila karty. Čašník, keď videl ako som zbledla, doniesol mi whisky a Kofolu. Bola celkom mierna zo začiatku, potom zvýšila hlas a keď videla, že mi je na odpadnutie, vstala a odišla. Nikdy viac som sa s ním nestretla a ani ho nevidela našťastie.

earlgrey
Včera o 11:27

takže o hodinu máš rande...si pripravená? alebo si si to rozmyslela?

guiseppinka
Včera o 11:47

Mozno milenka ma precitane temy na konovi a chce si overit na kolko su pravdive informacie o tom, ze vztah medzi jej frajerom a manzelkou nefunguje...
Pokial nestojis o zachranu vztahu, tak aspon mozes dat milenke nejake tipy, co ma chlap rad a spytat sa, ze kedy sa moze k nej nastahovat...

anonym_67e7ec
Včera o 11:51

Toto su typicke vyhovorky a bude s nou,presne prides tam,a on tam bude s nou a bude riadna konfrotacia.Uvidis,ze to tak bude.
Takto lahko sa da odrbavat toho druheho,bez toho aby ten prvy nieco tusil.Väcsinou su to zeny,lebo veria,ze je to tak ako povedali.
To iste je aj zo sluzobnymi cestami,ci nadcasmi v praci a druha strana nic netusi.Krasne alibi.

2691
Včera o 12:22

@anonym_autor určite choď a keď pohovoriš s milenkou, napíš mu, že potrebuješ súrne pomôcť, že máš pruser s policajtmi (napríklad),
nech urýchlene príde za tebou....