icon

Kontaktovala vás milenka vášho manžela? Ako reagovať?

28. aug 2026

Caute. ktora ste uz zazila ze vas kontaktovala zena co tvrdi ze je milenka vaseho manzela , o ktorej ste nevedeli? Ako sa zachovat? Co teraz? Ked sa chce stretnut osobne.

Strana
z4
anonym_5c75d3
Včera o 13:43

@anonym_autor ako to dopadlo?

anonym_a4839a
Včera o 13:56

Chod. Priprav sa ale na vsetky mozne scenare. Ono ale moze prist aj s niecim s cim vobec neratas.
S muzom isto nechod. Istotne by sa snazil otocit alebo neviem co. Snaz sa v klude vypocut. Uvidis co povie...
neskor ak dohodnite stretko ale v opacnom garde. Nech je ona s nim. A ty prides.

anonym_6c48d3
Včera o 14:03

Ako prebiehalo stretko?

anonym_c463ca
Včera o 16:54

Viaceré sme zvedavé🙂 daj vediet a snad to dopadlo najlepsie pre teba ako mohlo

earlgrey
Včera o 17:28

Veď vymýšľa príbeh, dajte jej čas 😁

anonym_f04e9f
Včera o 20:31
@anonym_autor

@earlgrey samozrejme ze viem ako vyzera. Pisala mi na facebooku, Postavu ma asi ako ja, stihla a vysoka, len ja som tmava a ona odfarbena na blond.

@anonym_autor bola si na tom stretnúť?

2691
Včera o 21:30

@anonym_autor vedynam už daj nejakú správu!,
alebo si nás ťahala za nos?

cacianka
Včera o 21:44
@anonym_2e5534

Samozrejme, doma povedal, ze u kamarata a bude u nej. Ona ho vytiahne do kaviarne o 14:30, urcite nieco budu aj oslavovat, napr. narodeniny, mozno ju aj o ruku poziada 🙂
Kazdopadne nie sama, so svedkom, komu doverujes, moze prist skor a sediet pri inom stole. Ak pride ku konfrontacii, by si mala dokaz

@anonym_2e5534 dobrý nápad, poprosiť niekoho koho muž nepozná, aby si sadol v kaviarni už vopred

anonym_67e7ec
Včera o 23:05

Veru,kazda cakame netrpezlivo ako tento pribeh skonci.

anonym_a21c52
Dnes o 02:27

Ako to dopadlo???

Strana
z4