Kontaktovala vás milenka vášho manžela? Ako reagovať?
Caute. ktora ste uz zazila ze vas kontaktovala zena co tvrdi ze je milenka vaseho manzela , o ktorej ste nevedeli? Ako sa zachovat? Co teraz? Ked sa chce stretnut osobne.
Chod. Priprav sa ale na vsetky mozne scenare. Ono ale moze prist aj s niecim s cim vobec neratas.
S muzom isto nechod. Istotne by sa snazil otocit alebo neviem co. Snaz sa v klude vypocut. Uvidis co povie...
neskor ak dohodnite stretko ale v opacnom garde. Nech je ona s nim. A ty prides.
Ako prebiehalo stretko?
Viaceré sme zvedavé🙂 daj vediet a snad to dopadlo najlepsie pre teba ako mohlo
@earlgrey samozrejme ze viem ako vyzera. Pisala mi na facebooku, Postavu ma asi ako ja, stihla a vysoka, len ja som tmava a ona odfarbena na blond.
@anonym_autor bola si na tom stretnúť?
Samozrejme, doma povedal, ze u kamarata a bude u nej. Ona ho vytiahne do kaviarne o 14:30, urcite nieco budu aj oslavovat, napr. narodeniny, mozno ju aj o ruku poziada 🙂
Kazdopadne nie sama, so svedkom, komu doverujes, moze prist skor a sediet pri inom stole. Ak pride ku konfrontacii, by si mala dokaz
@anonym_2e5534 dobrý nápad, poprosiť niekoho koho muž nepozná, aby si sadol v kaviarni už vopred
Veru,kazda cakame netrpezlivo ako tento pribeh skonci.
Ako to dopadlo???

@anonym_autor ako to dopadlo?