icon

Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?

Dnes o 13:01

Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.

Strana
z3
parvinka0001
Dnes o 16:00
@anonym_autor

@parvinka0001 Ja som do toho domu celý život investovala. Nechce ma vyplatiť.

@anonym_autor a kde si mala rozum že dom je jeho a ty donho investujes.

autor
Dnes o 16:01
@anonym_50ef87

Chápem, že si nahnevaná (len na ňu?), ale povedat na ženu “flandra”, to je vrchol všetkého 😵‍💫🫣 mne sa to tiež stalo, nezavolala som ju na kávu, ale ani som ju tak hanlivo nikdy nenazvala. Flandra chodí s mužmi za peniaze. Ty máš o nej takú vedomosť, že sa predáva? 🤔

@anonym_50ef87 A ako by si nazvala ženu, ktorá rozbije rodinu? Viem aj ináč. Ale nebudem vulgárna.

viki99999
Dnes o 16:04
@anonym_autor

Problém je že dom je len jeho. Nemám peniaze navyše na podnájom.

@anonym_autor a tu je ten problem..

anonym_3b84b4
Autor odpoveď zmazal
anonym_3b84b4
Dnes o 16:05
@anonym_autor

@anonym_50ef87 A ako by si nazvala ženu, ktorá rozbije rodinu? Viem aj ináč. Ale nebudem vulgárna.

@anonym_autor kludne si ponadavaj ale maj na pamati, ze keby to nebola ina, bola by to o pol roka ina. Ver mi..

anonym_fd6e1b
Dnes o 16:17

Flandra neflandra, ktora to robi so zenatym je aj tak chudinka uboha. Bola asi velmi zufala, ze si nevedela najst slobodneho. Takze ta autorka chapem. Ale kasli na nu, na neho. Si v tazkej situacii, netusim co by som robila s nim. Ale viem, ze by som aspon sa snazila uzit si zivot, chodit von, medzi priatelov, medzi ludi, robit si radost aj malickostami. Nam takato … tiez jedna rozbila rodinu. Ano medzi nasimi to nebolo 100%, ale nebyt nej, pravdepodobne by to ustali. Rozbila takto dve rodiny. Aj nasu, aj jednu inu predtym.

maminkadeticiek
Dnes o 16:19
@anonym_autor

@maminkadeticiek Ja celý život zarábam. A viac ako on.

@anonym_autor Tak preco si bola tak blba a investovala peniaze do niecoho co nie je tvoje?

anonym_3b84b4
Dnes o 16:26
@anonym_fd6e1b

Flandra neflandra, ktora to robi so zenatym je aj tak chudinka uboha. Bola asi velmi zufala, ze si nevedela najst slobodneho. Takze ta autorka chapem. Ale kasli na nu, na neho. Si v tazkej situacii, netusim co by som robila s nim. Ale viem, ze by som aspon sa snazila uzit si zivot, chodit von, medzi priatelov, medzi ludi, robit si radost aj malickostami. Nam takato … tiez jedna rozbila rodinu. Ano medzi nasimi to nebolo 100%, ale nebyt nej, pravdepodobne by to ustali. Rozbila takto dve rodiny. Aj nasu, aj jednu inu predtym.

@anonym_fd6e1b rozbit sa da len nieco, co dvaja dovolia rozbit.

zmrzlinka2021
Dnes o 16:28
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor

Prečo nemáš peniaze na podnájom? Ani na sharovany byt?

anonym_f40328
Dnes o 16:35

Boli ste dlhy cas spolu a proste to skoncilo. Keby to bolo naopak, po rokoch by ti zacal liezt na nervy. Ty by si uz nechcela s nim zit dalej, on ano, tak by nadaval asi on dnes tebe, alebo tvojmu amantovi. Ten opustany je vzdy ukrivdeny a zaskoceny, pretoze jemu/jej ten vztah stale vyhovoval.
Uzavri to. Uvazuj racionalne, niekoho si najdes, hladaj si aj ty. Ries skor, co bude dalej a ako dostat tvoje peniaze z domu, ktore si tam investovala.

anonym_50ef87
Dnes o 16:38
@anonym_autor

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti viem, že môj ex jej povedal, že je slobodný 🙈 keď sa ona dozvedela celú pravdu, nebolo jej všetko jedno. Každopádne ju ľutujem….

anonym_a40b6b
Dnes o 16:49

ste spolu 10 r a za ten čas si nenašetrila bokom nič? odkiaľ si spadla , z Marsu? Si bola sponzorom jeho domu. Smutné.
Už nič iné ako len zavolať Felinde či nemá volné miesto pre teba. možno sa niečo nájde, pani má domov pre ženy čo ostali na ulici.

anonym_802ca7
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@anonym_autor Normálny, súdny človek neinvestuje svoje peniaze do cudzieho majetku.

anonym_15b22e
Dnes o 17:11

Takže si to zhrňme - žiješ v cudzom dome, do ktorého si investovala peniaze, údajne zarabas viac a aj tak nemáš žiadne peniaze a za sedem mesiacov si ne bola schopna ani nič ušetriť a ako čerešnička na všetkom si tak blba ze si myslíš ze tvoju rodinu rozbila milenka a nie tvoj podarený neverný manžel. Normalne tragikomédia na sobotný vecer.

sense
Dnes o 18:03
@anonym_15b22e

Takže si to zhrňme - žiješ v cudzom dome, do ktorého si investovala peniaze, údajne zarabas viac a aj tak nemáš žiadne peniaze a za sedem mesiacov si ne bola schopna ani nič ušetriť a ako čerešnička na všetkom si tak blba ze si myslíš ze tvoju rodinu rozbila milenka a nie tvoj podarený neverný manžel. Normalne tragikomédia na sobotný vecer.

@anonym_15b22e presne za tych 7 mesiacov mala peniaze odkladat a nie dávať do domu ktorý nie je jej

anonym_433a97
Dnes o 18:27
@gribka1

@anonym_433a97 A akože čo, veď všetko trvá nejakú dobu, ale je iné riešenie? Akože zachrániť manželstvo? Nie je to ponižujúce v tomto prípade?

@gribka1 len som chcela naznacit ze rozvod je dlhy kolotoc a riesenie ponuka az v nejakom horizonte nie v blizkej buducnosti. Samozrejme ze nic nezachranovat.

anonym_983de3
Dnes o 18:49
@sense

@anonym_15b22e presne za tych 7 mesiacov mala peniaze odkladat a nie dávať do domu ktorý nie je jej

@sense Podla minulych prispevkov cakala, ze to nejako "vyhnije" a manzel sa spamata. Hm, nevydalo...ona neodide. Bude v tom dome, az kym ju drahy nevykopne.

gribka1
Dnes o 19:12
@anonym_433a97

@gribka1 len som chcela naznacit ze rozvod je dlhy kolotoc a riesenie ponuka az v nejakom horizonte nie v blizkej buducnosti. Samozrejme ze nic nezachranovat.

@anonym_433a97 No lebo, ked už to nemá význam, tak čo už. Vidiš, že písala, že dom je jeho, takže chápem, že pre ňu to bude mimoriadne ťažké.

anonym_433a97
Dnes o 19:14
@gribka1

@anonym_433a97 No lebo, ked už to nemá význam, tak čo už. Vidiš, že písala, že dom je jeho, takže chápem, že pre ňu to bude mimoriadne ťažké.

@gribka1 nema to vyznam mas pravdu, bude to velmi tazke 😒.

Strana
z3