Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?
Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.
Bločky od investícií do domu nemáš poodkladane?sms výpisy z účtov🤷všetko si treba dať dokopy,už ste mohli byť rozvedení ak nemáte deti a ty si už mohla pomaly začínať odznova.divim sa ti že sa nepostavis na vlastné nohy.nepracujes?
@veronicka88 Všetky faktúry, zmluvy a doklady ešte predtým ako mi oznámil, že má flandru odniesol. Všetko toto plánoval. A ja som bola slepá. Prečo by som nepracovala.? Skús živiť dvoch študentov na VŠ v zahraničí a ešte šetriť na byt.
@veronicka88 Všetky faktúry, zmluvy a doklady ešte predtým ako mi oznámil, že má flandru odniesol. Všetko toto plánoval. A ja som bola slepá. Prečo by som nepracovala.? Skús živiť dvoch študentov na VŠ v zahraničí a ešte šetriť na byt.
@anonym_autor ale tak utihanes predsa podnájom.ked pracuješ či?a na deti to je povinný prispievať. To už sa poradňa právnikom. Výpisy z účtu sintusim vie vyžiadať aj súd. Veď rozmýšľaj ako s ním využívať tiež.ci čo len sedíš a suchas nohami?dokedy chces podkopávať sebahodnotu a žiť takto?
@anonym_autor A otecko na deti neprispieval? 🙄
@anonym_autor ide to z teba ako z chlpatej deky.On na deti na VŠ neprispieva?Deti su v zahraničí, tak prečo otec nemôže mať doma frajerku?Ty zostavas doma len z trucu, aby si mu spravila zle ako on tebe.Spravila si veľa chyb, keď si zarábala viac mala si si odkladať, neinvestovat do jeho domu žena v tvojom veku nemôže mať problém zaplatiť si 1 izbový byt.Deti nech si hneď podajú o výživné.Nehraj sa na obeť vzchop sa a buduje svoj život ďalej a tvoj príspevok nech je ponaučením, že všetko má byť spoločne, alebo na papieri, odfotené poistené uložené ako dôkaz.
Tvoj muž využil tvoju slabosť, že je väčší hajzel ako ty.
Áno, platí a viac ako by mu určil súd. Ale je to len ústna dohoda medzi nimi. Písomne nechce nič riešiť. Ale sa mi vyhrozil, že ak podám o vyrovnanie BSM, tak im bude platiť minimum. Tak ešte s tým počkám. Mám na to tri roky. A áno, právnika mám.
ona je flandra? preco ju tak nazyvas...pacilo by sa ti keby to bolo opacne a nazvala by ta tak... a tvoj muz svaty??
ona je flandra? preco ju tak nazyvas...pacilo by sa ti keby to bolo opacne a nazvala by ta tak... a tvoj muz svaty??
@didian Som zvedavá ako nazvesš hentakú ty, keď sa ti to raz stane .. áno, samozrejme, písala som, že on je svätý.
@anonym_autor ja by som ho požiadala aby opustil spoločnú domácnosť alebo to s ňou ukončil. A trvala na tom. Nie si povinná znášať tieto jeho andropauzne vrtochy.
@anonym_autor ja by som ho požiadala aby opustil spoločnú domácnosť alebo to s ňou ukončil. A trvala na tom. Nie si povinná znášať tieto jeho andropauzne vrtochy.
@nataliamikolajova0 prečo by to robil
@anonym_autor prosím tá ty už ani nepíš lebo len výhovorky máš a ešte si nič rozumne nenapísali,čo ti vlastne tá ženská spravila ,tebe osobne
@minenkaa Mne je trapne aj za nu.
@parvinka0001 Ja som do toho domu celý život investovala. Nechce ma vyplatiť.
@anonym_autor ak nato nemáš doklady ,že si investovala tvoja smola,a buď rada,že ťa ešte v tom dome toleruje.Kedykolcek si ju môže nasťahovať k sebe.
@nataliamikolajova0 prečo by to robil
@minenkaa nemyslím si že je otázka to, prečo by to robil, ale ide o to, čo zažíva jeho žena a to nie je fér. Má právo na pokojnú a normálny život a to svoje právo nie len vyjadriť ale aj uplatniť. S odvahou. Tá kdeee. On si bude žiť tam sedem mesiacov jak nič a trápiť ženu milenkou. Skôr otázka znie, prečo by ona mala robiť - teda nechať ho si žiť a jesť a užívať servis doma kým sa vláči s milenkou. Nastaviť hranice nie je protiprávne.
@minenkaa nemyslím si že je otázka to, prečo by to robil, ale ide o to, čo zažíva jeho žena a to nie je fér. Má právo na pokojnú a normálny život a to svoje právo nie len vyjadriť ale aj uplatniť. S odvahou. Tá kdeee. On si bude žiť tam sedem mesiacov jak nič a trápiť ženu milenkou. Skôr otázka znie, prečo by ona mala robiť - teda nechať ho si žiť a jesť a užívať servis doma kým sa vláči s milenkou. Nastaviť hranice nie je protiprávne.
@nataliamikolajova0 však baba nech sa rozvedie nájde si bývanie ,prečo by mal on odísť z vlastného domu ,by bol pekne bkby
Aký servis doma prosím tá?
Ja si žijem s mužom dobre a neužívam si žiadny servis,ty kde žiješ,že servis
7mesiacov baba vie,že chlap ju nechce a ma bokovku
No je protiprávne ho vyhadzovať že jeho domu a aj keby bol spoločný ,je to protiprávne
Chápem ťa,nemusim chlapov co podvádzajú ani ženy co sa ťahajú so zadaným
Ale ze ona chodi pred jeho dom alebo by chodila do jeho domu, tak neurobis s tým nič a ani nemas ako reagovať na ňu
Iba sa zbytočne rozculujes, treba doriešiť situáciu a čím skôr svoje
@anonym_autor Ísť sa poradiť do Centra právnej pomoci (CPP). Majú kancelárie v trinástich mestách na Slovensku. Do určitého príjmu ponúkajú bezplatné právne zastupovanie a poradenstvo (nie len hmotná núdza)
Potom esituje aj centrum komplexnej právnej pomoci, kde sa dá zdarma poradiť aj s inými odborníkmi.
Nečakať, netrapit sa s tým sama, úprimne a silno Vás povzbudzujeme neostat v Tom sama ale ísť požiadať o asistenciu - právnu, spoločenskú, hoci aj psychologickú, alebo k obvodnému niečo čo vám pomôže si oddýchnut. Neboj te sa požiadať o pomoc tam, kde to vedia. Na verejných diskusiách sú poväčšine nezainteresovane názory, ktoré môžu viac ublížiť ako pomôcť.
@anonym_a11c55 Nemôže. Ja právnika mám. A viem, že má vyhodiť nemozey pokial sme manželia.
@anonym_autor predpokladám,že dlho manželia nebudete ,a potom?kam pôjdeš?a priateľku si do SVOJHO domu môže nasťahovať aj teraz hneď,to len bude zábava pre Teba,dokedy to vydržíš?
@anonym_autor ach jaj 👀😬ty ho stále máš rada, a keby sa k tebe vrátil bola by si najšťastnejšia. Sleduješ ho, ich .. nemáš hrdosť...
Čo ti bráni v návrhu výživného pre študujúce, dospelé deti ..?
Za 7 mesiacov si mala mať plán, zbaliť sa a odísť s hlavou hore...aj keby bol aký škrob, a nebude prispievať na štúdium dospelých detí, je to jeho charakter... skôr- neskôr sa môže aj tak všetko zmeniť...
Hrozné niečo takto žiť a doslova prežívať.....
Tak on má deti. Síce dospelé, ale študentov. Jemu je úplne ukradnuté, že odmietajú bývať s cudzou kurvou a s ním. Kľudne urobí z nich bezdomovcov. Nedáva im na výber. A to ma štve najviac. Že zničili aj domov pre moje deti.
@anonym_autor tak pokiaľ nechcú žiť s partnerkou svojho otca,sú dospelé ,nech sa páči,môžu sa osamostatniť.mna aby dieťa vydieralo s kým ja mám žiť ,neexistuje
Zacni si novy vztah aj Ty. Znacka: Hladaj takeho s bytom.
deti su na VS v zahranici...buduci exmanzel im tiez prispieva a ty zarabas viac nez on si pisala...ako mozes povedat ze nemas na to najst si byvanie...a tie deti 90% roka su v zahranici... tych par tyzdnov v roku prespia hocikde ...to teba sere ze nebudu s tebou, ale u nho... uz sa cez neho prenes ...to mne narobil ex tiez kadeco ale toto co ty tu nacvicujes ...ano je to smutne co sa ti stalo a teraz hlavu hore a rob so svojim zivotom daco
@anonym_autor tak pokiaľ nechcú žiť s partnerkou svojho otca,sú dospelé ,nech sa páči,môžu sa osamostatniť.mna aby dieťa vydieralo s kým ja mám žiť ,neexistuje
@anonym_a14a01 áno, študent VŠ sa ma popri stúdiu osamostaniť.. Vám šibe ženy? Zjavne máte ešte malé decká, keď toto "radíte". Ja mám dcéru budúcu vysokoškoláčku a nedokážem si predstaviť, aby popri všetkom mala riešiť ešte, že nemá kde bývať, lebo otecko a jeho nová madam sa nasťahujú do domu, kde žije decko celý život... fakt neverím, že dokáť'žete vy matky roka toto napísať 😠
@anonym_a14a01 áno, študent VŠ sa ma popri stúdiu osamostaniť.. Vám šibe ženy? Zjavne máte ešte malé decká, keď toto "radíte". Ja mám dcéru budúcu vysokoškoláčku a nedokážem si predstaviť, aby popri všetkom mala riešiť ešte, že nemá kde bývať, lebo otecko a jeho nová madam sa nasťahujú do domu, kde žije decko celý život... fakt neverím, že dokáť'žete vy matky roka toto napísať 😠
@bratislava28 by si neverila koľko deciek z vysokej školy ani domov nechodí lebo pracujú každú voľnú chvíľu alebo nemajú na cestu domov
@anonym_autor prepáč, toto je veľmi divné - všetky faktúry, zmluvy a doklady odniesol. Až sa mi nechce veriť... každá jedna žena, čo vráža peniaze do "cudzieho" je pre mňa hlúpa a nemá to podchytené.
Pozri všetko sa pre niečo deje, možno to nebolo u vás dobré, keď nakoniec si našiel novú známosť. Najhoršie je, že ťa hrdosť nepustí a neodídeš odtiaľ, ale to čo spôsobujete obaja deťom si neuvedomuješ.
@anonym_autor prosím tá ty už ani nepíš lebo len výhovorky máš a ešte si nič rozumne nenapísali,čo ti vlastne tá ženská spravila ,tebe osobne
@minenkaa To ty sa nevyjadruje pod môj príspevok. Ja si môžem písať čo chcem. Nepodarila si mi nič.
@bratislava28 ale otec predsa deti nevyhadzuje. Len autorka napísala, že deti nechcú bývať s jeho novou. A sú vs študenti ktorí žijú doma, ale aj študenti čo chodia domov na sviatky.

Bločky od investícií do domu nemáš poodkladane?sms výpisy z účtov🤷všetko si treba dať dokopy,už ste mohli byť rozvedení ak nemáte deti a ty si už mohla pomaly začínať odznova.divim sa ti že sa nepostavis na vlastné nohy.nepracujes?