Opustil ma partner v 11. týždni tehotenstva. Čo ďalej?
Mám dve deti z predošlého vzťahu. S priateľom sa nám bejby podarilo takpovediac na prvý šup. Začali sme spolu bývať, mali sme harmonický vzťah. Chodievali sme pravidelne k jeho matke, ktorá začala postupne na môjho syna nadávať až tak, že to vadilo aj priateľovi. Domov od nej sme prichádzali obaja mrzutí, ale všetko sa dalo za krátky čas dokopy a fungovali sme.
Dali sme sa dokopy, počas toho ako som bola nezamestnaná. Prišla som o zamestnanie, hľadala som si nové. Do dvoch zamestnaní ma chceli zobrať ale keď som im oznámila, že som tehotná, povedali že si to rozmysleli. Doma som ho vždy čakala s navarenou večerou a uprataným domom. / dom je môj/
Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa chcel rozísť, práve naopak, riešili sme svadbu obrúčky atď.
24.9 mal narodky, kúpila som mu darčeky. Najedol sa, vypláchol si oči nejakým roztokom, pretože ho boleli - pracuje ako zámočník. Potom sme sa šalili v posteli, tak dali sprchu, sex... On si šiel potom zapáliť, ja som si zatiaľ poslala CV na jedno voľné miesto. On sa vrátil do domu a začal byť ako vymenený, kričal, že som nevybrala veci z práčky, žže už slôr doprala a že som nešla hneď umyť riady po večeri. Ostala som neveriacky na neho zízať, či zošalel. Začal sa so mnou hádať, kričať že on tu neostane, že on ide domov k matke.. Rozum sa mi zastavil. Začal si baliť veci, že mu mamka povedala, že odkedy je so mnou tak vraj pochudol, pričom extrémne chudý je odkedy sa poznáme, nespomínajúc dve hrčky ktoré som mu náhodne nahmatala na tele / jedna menšia v oblasti podpazušia pri rebrách a ďalšiu o veľkosti orecha na slabine.../ tiež dosť veľa fajčí...
Ja beriem podporu v nezamestnanosti, treba mi platiť hypotéku a veci okolo domu. On mi dal tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať. Asi čakal, že tu bude bývať zadarmo. Počkal, až moje peniaze odídu a spokojne odcupkal k mamke.
Ja som v 11tt a nemohla som pochopiť s akým kľudom sa balí. Ešte drzo povedal, že prespí v obývačke a zajtra sa pobalí a odíde - na čo som mu oznámila, že odíde hneď.
Začal drístať, že dieťa určite neni jeho, na čo som mu oznámila možnosť DNA testov a že ich zaplatí on. Už sa mi začal ohánať právnikom, že on si dieťa vychová sám. Čistý cvok. Po tom, čo mi pred pol hodinou vravel, aký krásny máme vzťah.
Potom sa začal vyhovárať na môjho 7 ročného syna- malý je síce nezbedník, ale nie je zlé dieťa. Potom tvrdil, že mu nevarím každý deň, čo vôbec nebola pravda. Vítala som ho každý deň s láskou a uvarenou večerou.
Pred životom so mnou žil s materou a otcom, ktorého jeho mama dosť utláča a zle sa k nemu správa. Starký málo čo hovorí, celý deň presedí pri telke.
Veľakrát mame vykrikoval, že už má terz rodinu a že sa musí starat o mňa a dieťa.
Myslím, že ho matka huckala, nakoľko jej po jeho odchode neostávalo veľa peňazí, keďže odrobila 20 rokov a má malý dôchodok. Som z toho nešťastná ako sa rozhodol ale pomohla som mu zbaliť aby zmizol čím skôr.
Myslíte, že ho nahuckala jeho mama? Alebo sa zľakol zodpovednosti?😢
Aha,tak teraz mne treba vysvetlovať.? No,to som si ( jej) pomohla...😀
Krasny den,dámy.😘
@anonym_7be599 čo ty píšeš, že zbieram chlapa za chlapom??? Asi by to mal admin viac korigovať
@mia1122 čo by mal admin korigovať? Všetko, čo sa napísala, si sama dobrovoľne a verejne napísala.
Pri dvoch deťoch už by si mala mať rozum a nie rodiť chlapom deti po pár mesiacoch na počkanie.
Dámy,ozaj som tu skoro jediná čo si myslí,ze poznamky o jej nezodpivednosti nikomu a ničomu nepomôžu? Co tak prestať jej nakladať a radšej poradiť? Dieťa je na ceste,ona bez práce a skoro bezradná a tu aha,supy sa zlietli. Keby to bola vasa sestra si naj kamoška tiež tak do nej...?
@janinah keby som s kamoskou nezatriasla, dodnes je s nezodpovednym chlapom a exekuciami pod mostom aj s dietatom.
Mmch samozrejme milostpan /tiez hundral ked mal na veceru 2x to iste/
Neplatil vyzivne cele roky.
Nic ine ako tvrdost nepomoze. Ved vidis co ona robi so svojim zivotom.
@mia1122 spomínaš 2 deti z predošlého vzťahu a všade len 7 ročného syna. Druhé dieťa je kde a koľko má rokov? Dieťa sa vám podarilo ja prvý šup, čiže predpokladám, že to nebolo ani rok, dva po zoznámení, ale možno tak 2 mesiace...a hneď si si ho k sebe nasťahovala, k deťom, neznámeho muža, mysliac si, že sa budete ľúbiť, veľká šťastná rodina.
Ešte stíhaš potrat. 🤔
@mia1122 spomínaš 2 deti z predošlého vzťahu a všade len 7 ročného syna. Druhé dieťa je kde a koľko má rokov? Dieťa sa vám podarilo ja prvý šup, čiže predpokladám, že to nebolo ani rok, dva po zoznámení, ale možno tak 2 mesiace...a hneď si si ho k sebe nasťahovala, k deťom, neznámeho muža, mysliac si, že sa budete ľúbiť, veľká šťastná rodina.
Ešte stíhaš potrat. 🤔
@anonym_4fa4a3 Aj mne to vrtalo hlavou. Ze kde je dieta c.2? Lebo stale len toho jedneho spominala. No snad je u otca, babky alebo hocikde inde...lebo pri autorke ho caka tazky zivot.
Dámy,ozaj som tu skoro jediná čo si myslí,ze poznamky o jej nezodpivednosti nikomu a ničomu nepomôžu? Co tak prestať jej nakladať a radšej poradiť? Dieťa je na ceste,ona bez práce a skoro bezradná a tu aha,supy sa zlietli. Keby to bola vasa sestra si naj kamoška tiež tak do nej...?
@janinah prečítaj si poriadne diskusiu
Radili jej tu adopciu a utajený pôrod, niektoré aj potrat (neviem kde by na to vzala peniaze) utajený pôrod má zdarma
Mňa by zaujímalo, prečo tak často spomínaš tú navarenú večeru. To je známka čoho? Že za večeru ti musí chlap nohy ruky bozkávať? Že keď ty navaríš večeru, chlap je z toho v siedmom nebi a je to záruka nekonečnej lásky?
Robíš nesprávny výber otcov pre svoje deti, si sa nahnevala, že na teba našli, že v januári si ešte žila s otcom syna, ktorý bol neschopák. Tohoto zámočníka si za pár mesiacov tak preklepla, že si sa s ním rozhodla pre dieťa? Nikoho dokonale nespoznáš za pár mesiacov, vy ste boli akurát v očarenom období sexom, kedy to funguje každému, lebo hormóny a feromóny. Miesto tých varených večerí si si mala týpka lepšie prelustrovať.
Je ti jasné, že ani s týmto nemôžeš do života počítať. Ja ti nejdem nadávať do jednoduchých, ale si príliš dôverčivá. Si matka už dvoch detí, nemôžeš pozerať len na svoje zaľúbené ošiale, ale prioritne na deti, ktoré už máš. Takto môžeš prísť o svoju strechu nad hlavou, nemáš prácu, nebudeš mať z čoho platiť hypotéku a ty riešiť nejaké blbé huckanie. Veď to je úplne nedôležité v tejto tvojej nahovno situácii.
@anonym_efe7f8 presne! Tiež som si všimla že v každej takejto téme je hneď spomínané že mal navarené. Akokeby to bola záruka že chlap neodíde😄 ešte zabudla pridať aj opraté a ožehlené😄
@anonym_efe7f8 presne! Tiež som si všimla že v každej takejto téme je hneď spomínané že mal navarené. Akokeby to bola záruka že chlap neodíde😄 ešte zabudla pridať aj opraté a ožehlené😄
@1sally12 Vsak navarene, oprate, upratane, sex= chlap neodide. Ci??😄
@1sally12 v dnešnej dobe, keď chlapi varia, a keď už majú obe ruky ľavé, tak si objednajú donášky, alebo im mamička prinesie, tak to nie je záruka žiadneho nadštandardu.
A asi autorka teda varí zle, keď pán zámočník kvôli tým vareným večeriam sa k nej nepripútal a ani dieťa nepomohlo.
@anonym_4fa4a3 Aj mne to vrtalo hlavou. Ze kde je dieta c.2? Lebo stale len toho jedneho spominala. No snad je u otca, babky alebo hocikde inde...lebo pri autorke ho caka tazky zivot.
@anonym_4f4bcf no podľa predchádzajúceho príspevku z januára s nou asi nežije. Lebo tam píše, že robí 70 km od domu, a vtedajší chlap chcel, aby si nasla niečo bližšie, ale to nemôže, lebo potom by už nemohla byť so svojim dieťaťom.
@anonym_4f4bcf no podľa predchádzajúceho príspevku z januára s nou asi nežije. Lebo tam píše, že robí 70 km od domu, a vtedajší chlap chcel, aby si nasla niečo bližšie, ale to nemôže, lebo potom by už nemohla byť so svojim dieťaťom.
@anonym_a1ef8d Aha. Uz to ma z profilu vymazane, ale hej, aj mne sa mari, ze nejaka taka diskusia tu bola...chuda dieta. Tak dufajme, ze je so svojim otcom. Bo vsetko je lepsie, ako tato matka roka, co pomaly po sestonedeli hlada dalsieho frajera.
@janinah na rady už je neskoro tie si mala pýtať mozno pri druhom dieťati.
A úprimne aj chápem matku tohto nápadníka. Keby mám syna a tiež mi donesie domov priatelku ktorá má už 2 deti s 2 rôznymi mužmi tak tiež nie som 2x nadšená a odhováram ho ako to ide.
@anonym_a1ef8d Aha. Uz to ma z profilu vymazane, ale hej, aj mne sa mari, ze nejaka taka diskusia tu bola...chuda dieta. Tak dufajme, ze je so svojim otcom. Bo vsetko je lepsie, ako tato matka roka, co pomaly po sestonedeli hlada dalsieho frajera.
@anonym_4f4bcf tu na prvej strane v prispevku ráno o 6:00 je link na tu diskusiu, tak pripadne pozri, ja som to tiež len teraz čítala tam. Ak som to správne pochopila, malo by to byt dievčatko, ktoré už v tom januári chodilo do školy, čiže jej najstaršie dieťa, ktore ma jej prvého manzelstva. Potom bol partner, s ktorým má syna, toho rieši v tom januárovom príspevku a toto je nový exot
@janinah na rady už je neskoro tie si mala pýtať mozno pri druhom dieťati.
A úprimne aj chápem matku tohto nápadníka. Keby mám syna a tiež mi donesie domov priatelku ktorá má už 2 deti s 2 rôznymi mužmi tak tiež nie som 2x nadšená a odhováram ho ako to ide.
@anonym_f5b553 a nechas ju,nech sa trapi sama aj s tvojim vnučaťom? Stalo sa co sa stalo,ja ako ta skoro svokra by som jej ponukla pomoc
V prvom rade by som sa nestarala do jeho rodičov aká je jeho mama k jeho otcovi, keďže ich opustil a potom sa vratil asi zrejme také ružové to nebude
A že nema nervy na tvojho syna, veď ani mať nemusí
Toto všetko ohľadom nej nerieš
Je to o vás dvoch
Veď si sa ho spýtala, že co sa deje, čo sa stalo,v čom je problém atď atď atď
Pisesy, že sa poznáte dlho,tak ho musíš poznať a zrejme dôvod ma,tak prečo ti ho nepovie?
Mrzí ma tvoja situácia a zvolila by som UPT, s takým človekom a jeho mamičkou by to bolo hrozne ťažké, budú hádzať polená pod nohy..
Máš 2 malé deti o ktoré sa treba postarať, nemáš prácu, máš hypo, neviem si predstaviť v dnešnej dobe z tohoto vykľučkovať bez stresu detí a tvojho zdravia🥲
Naletela si, dnes sú hrozne krehké tie vzťahy, možno mal nejakú ďalšiu vo výhlade..
Želám moc šťastia a správne rozhodnutie💚
Mrzí ma tvoja situácia a zvolila by som UPT, s takým človekom a jeho mamičkou by to bolo hrozne ťažké, budú hádzať polená pod nohy..
Máš 2 malé deti o ktoré sa treba postarať, nemáš prácu, máš hypo, neviem si predstaviť v dnešnej dobe z tohoto vykľučkovať bez stresu detí a tvojho zdravia🥲
Naletela si, dnes sú hrozne krehké tie vzťahy, možno mal nejakú ďalšiu vo výhlade..
Želám moc šťastia a správne rozhodnutie💚
@anonym_898b73 ako naletela? 6 mesiacov je s týmto, bývalého mala psychiatrického pacienta, ktorý strieda basu a psychiatriu. A po 6tich mesiacoch s týmto otehotnie? Po jednej cigaretke chlapec otočí? Veď si našla ďalšieho narcisa, životom skúšaná žena si toto nemôže dovoliť takto riskovať!
@anonym_898b73 ako naletela? 6 mesiacov je s týmto, bývalého mala psychiatrického pacienta, ktorý strieda basu a psychiatriu. A po 6tich mesiacoch s týmto otehotnie? Po jednej cigaretke chlapec otočí? Veď si našla ďalšieho narcisa, životom skúšaná žena si toto nemôže dovoliť takto riskovať!
@anonym_efe7f8 máš pravdu, nezodpovedné velmi, zrejme z tej lásky osprostela, chcela zmenu pre seba a lepší život pre deti a nevyšlo..
@anonym_efe7f8 máš pravdu, nezodpovedné velmi, zrejme z tej lásky osprostela, chcela zmenu pre seba a lepší život pre deti a nevyšlo..
@anonym_898b73 teraz som dočítala tú jej prvú diskusiu, má talent hľadať si neschopákov a narcisov. Tam dostala od žien kopec podpory, každá jej držala palce, ale v tomto prípade to je už len a len jej hlúposť.
@anonym_898b73 teraz som dočítala tú jej prvú diskusiu, má talent hľadať si neschopákov a narcisov. Tam dostala od žien kopec podpory, každá jej držala palce, ale v tomto prípade to je už len a len jej hlúposť.
@anonym_efe7f8 smutné, privádzať deti do takýchto vzťahov by malo byť asi trestné..alebo pod kontrolou úradov, lebo dúfať v dobrý koniec je absurdné
"Doma som ho vždy čakala s uvarenou večerou a uprataným domom...kričal, že som nevybrala veci z práčky...že som nešla hneď umyť riad po večeri...dal mi tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať..." Žena, kde ty máš rozum a sebaúctu? Akonáhle by som dovolila chlapovi nasťahovať sa do môjho domu, automaticky by platil VŠETKO /stravu pre nás oboch, energie, proste všetko/, pretože býva zadarmo v mojim dome, alebo by som mu vyúčtovala trhové nájomné. Žiadnych 250 eur! Domáce práce pekne na polovicu. Jeden deň varím ja, druhý deň ty. Pretože ja som tu domáca pani, nie domáca slúžka! Buď rada, že si sa toho chrapúňa zbavila a že odišiel včas, takže ešte stihneš interrupciu.
@mia1122 začali ste spolu bývať, predtým žil s matkou. Mne z toho vychádza že chcel sa presťahovať k tebe a mať z teba slúžku ktorú mu dovtedy robila mama. S tým, že tvoje dve deti by tak nejak toleroval, lebo by mal dom. Ale mama mu vysvetlila že s tromi deťmi sa nedoplatí keďže ty si bez práce a ešte dlho budeš. Pravdepodobne mu navrhla že ti dieťa vezme na súde a vychovajú ho oni, aby mala svokra koho zasa komandovať. Finančne ste boli ako zabezpečení keď platíš dom a vychovávaš dve deti? On ako zámočník musel zarábať aspoň 3000 keď ste chceli tretie dieťa. Skôr mi príde, že si mala ružové okuliare, pretože ťa zrejme len akceptoval a nikdy neľúbil.
"Doma som ho vždy čakala s uvarenou večerou a uprataným domom...kričal, že som nevybrala veci z práčky...že som nešla hneď umyť riad po večeri...dal mi tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať..." Žena, kde ty máš rozum a sebaúctu? Akonáhle by som dovolila chlapovi nasťahovať sa do môjho domu, automaticky by platil VŠETKO /stravu pre nás oboch, energie, proste všetko/, pretože býva zadarmo v mojim dome, alebo by som mu vyúčtovala trhové nájomné. Žiadnych 250 eur! Domáce práce pekne na polovicu. Jeden deň varím ja, druhý deň ty. Pretože ja som tu domáca pani, nie domáca slúžka! Buď rada, že si sa toho chrapúňa zbavila a že odišiel včas, takže ešte stihneš interrupciu.
@marci9 súhlasím s tebou, po 6-tich mesiacoch dovolí zámočníkov, aby ju oplodnil, lebo on si želá bábätko. Po 6-tich mesiacoch!!! Ak by sa pošmyklo, ok, dobre, ale toto bolo plánované. Typický narcis, ženu poistí deckom a odhodí masku. Ona už jedneho narcisa doma mala, vie, ako sa správajú, mne toto hlava neberie ako jedna žena takto nerozmýšľa.
Ako moze byt tolko zien hlupych . Ja to nechapem .. a o to viac to nechapem ked uz mas 2 deti , byvali tiez nebol terno a drb . Dalsie decko musi byt stoj co stoj aj s novym. Autorka ty asi nechces zit v klude a ani detom to nedoprajes inak neviem preco to robis. Vsak frajera si kludne mat mohla ale naco sa aj s nim potrebujes viazat ?
@anonym_f5b553 a nechas ju,nech sa trapi sama aj s tvojim vnučaťom? Stalo sa co sa stalo,ja ako ta skoro svokra by som jej ponukla pomoc
@janinah s akým jej vnúčaťom? Veď ešte žiadne nemá. Má len frajerku jej syna s dvomi deťmi - z toho každé od iného. Prečo by jej mala skoro svokra (ako ju nazývaš ty) pomáhať?
@1sally12 aj osexovany evidentne bol tak preco utiekol? 😀
Tu zeny vypisuju ako je tazko najst chlapa a ona sa v januari zbavi jedneho /psycho pacienta/ a v marci uz ma noveho a to ma dve deti na krku.
🤷♀️

@mia1122 toto je mamickar a dieta chcel, lebo s nou si ho nespravi.