Opustil ma partner v 11. týždni tehotenstva. Čo ďalej?
Mám dve deti z predošlého vzťahu. S priateľom sa nám bejby podarilo takpovediac na prvý šup. Začali sme spolu bývať, mali sme harmonický vzťah. Chodievali sme pravidelne k jeho matke, ktorá začala postupne na môjho syna nadávať až tak, že to vadilo aj priateľovi. Domov od nej sme prichádzali obaja mrzutí, ale všetko sa dalo za krátky čas dokopy a fungovali sme.
Dali sme sa dokopy, počas toho ako som bola nezamestnaná. Prišla som o zamestnanie, hľadala som si nové. Do dvoch zamestnaní ma chceli zobrať ale keď som im oznámila, že som tehotná, povedali že si to rozmysleli. Doma som ho vždy čakala s navarenou večerou a uprataným domom. / dom je môj/
Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa chcel rozísť, práve naopak, riešili sme svadbu obrúčky atď.
24.9 mal narodky, kúpila som mu darčeky. Najedol sa, vypláchol si oči nejakým roztokom, pretože ho boleli - pracuje ako zámočník. Potom sme sa šalili v posteli, tak dali sprchu, sex... On si šiel potom zapáliť, ja som si zatiaľ poslala CV na jedno voľné miesto. On sa vrátil do domu a začal byť ako vymenený, kričal, že som nevybrala veci z práčky, žže už slôr doprala a že som nešla hneď umyť riady po večeri. Ostala som neveriacky na neho zízať, či zošalel. Začal sa so mnou hádať, kričať že on tu neostane, že on ide domov k matke.. Rozum sa mi zastavil. Začal si baliť veci, že mu mamka povedala, že odkedy je so mnou tak vraj pochudol, pričom extrémne chudý je odkedy sa poznáme, nespomínajúc dve hrčky ktoré som mu náhodne nahmatala na tele / jedna menšia v oblasti podpazušia pri rebrách a ďalšiu o veľkosti orecha na slabine.../ tiež dosť veľa fajčí...
Ja beriem podporu v nezamestnanosti, treba mi platiť hypotéku a veci okolo domu. On mi dal tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať. Asi čakal, že tu bude bývať zadarmo. Počkal, až moje peniaze odídu a spokojne odcupkal k mamke.
Ja som v 11tt a nemohla som pochopiť s akým kľudom sa balí. Ešte drzo povedal, že prespí v obývačke a zajtra sa pobalí a odíde - na čo som mu oznámila, že odíde hneď.
Začal drístať, že dieťa určite neni jeho, na čo som mu oznámila možnosť DNA testov a že ich zaplatí on. Už sa mi začal ohánať právnikom, že on si dieťa vychová sám. Čistý cvok. Po tom, čo mi pred pol hodinou vravel, aký krásny máme vzťah.
Potom sa začal vyhovárať na môjho 7 ročného syna- malý je síce nezbedník, ale nie je zlé dieťa. Potom tvrdil, že mu nevarím každý deň, čo vôbec nebola pravda. Vítala som ho každý deň s láskou a uvarenou večerou.
Pred životom so mnou žil s materou a otcom, ktorého jeho mama dosť utláča a zle sa k nemu správa. Starký málo čo hovorí, celý deň presedí pri telke.
Veľakrát mame vykrikoval, že už má terz rodinu a že sa musí starat o mňa a dieťa.
Myslím, že ho matka huckala, nakoľko jej po jeho odchode neostávalo veľa peňazí, keďže odrobila 20 rokov a má malý dôchodok. Som z toho nešťastná ako sa rozhodol ale pomohla som mu zbaliť aby zmizol čím skôr.
Myslíte, že ho nahuckala jeho mama? Alebo sa zľakol zodpovednosti?😢
@1sally12 samozrejme,ze vnuca ma, ma 11 t a je v bruchu svojej mamy a je to pokrvné vnuča či sa uz jeho rodičia daju dokopy alebo nie. Mam v okoli pripad,kedy si vnuča stari rodicia osvojili,lebo rodicia o nicom a chlapca vychovali aj s pomocou st.rodicov z druhej strany.
@janinah Mozno ma takychto vnucat viacero a nie je ochotna starat sa o vsetky. Podla opisu toho typka by som sa viacerym detom ani necudovala.
@1sally12 samozrejme,ze vnuca ma, ma 11 t a je v bruchu svojej mamy a je to pokrvné vnuča či sa uz jeho rodičia daju dokopy alebo nie. Mam v okoli pripad,kedy si vnuča stari rodicia osvojili,lebo rodicia o nicom a chlapca vychovali aj s pomocou st.rodicov z druhej strany.
@janinah mozno nema zaujem o to vnuca, uprimne, aj ja by som syna odhovarala od zeny, co ma dve deti s dvoma rozlicnymi chlapmi
@janinah no to pochybujem, keď syna od frajerky odhovára, že kvôli vnúčaťu sa pretrhne
@mia1122 je dosť možné že má nádorové ochorenie zrejme lymfom tie uzliny aby ešte nepricupital naspeť
Sama by som nechcela chlapa, čo ma dve deti a kazde s inou.A nešťastná by som tak isto bola keby mi syn priniesol domov zenu ktora ma dve deti a kazde s inym muzom.
Dosť to o človeku vypoveda…
@mia1122 v tomto pripade vobec nezalezi na tom, preco ta opustil. Byt tebou riesim promtne interupciu a daj sa sterilizovat, pri tvojom sposobe zivota a striedani chlapov este budes mat 5 deti s 5 chlapmi.
Potom sa cudujeme, preco sa deti v skole nezmestia do koze, maju deviacie a poruchy spravania a polovici triedy treba psychologa. Ked vyradtaju v takom prostredi, ako z takeho choreho prostredia moze vyrast psychicky zdrave dieta. Matka strieda partnerov na kvartaly, s kazdym si urobi na pamiatku noveho surodenca, deti su nutene zit s cudzimi chlapmi a prisposobovat sa im. Strasne co niektore matky dokazu! Hanba!
Ja tu žiadny vzťah nevidím, len náhodný sex dvoch mentálne jednoduchých ľudí, ktorí najskôr kopulujú a až potom začnú premýšľať. Ty si hľadala sponzora, ktorý sa o vás postará a zaplatí ti hypotéku a on potreboval sex. To tehotenstvo medzi vami je len nešťastná náhoda.
Akurát chlap si to už upratal v hlave a zistil, ze toto po zbytok života naozaj nechce. Ženu bez práce a bez peňazí, s dvoma, zrejme nevychovanými deťmi, ktorá mu totálne rozbije život a naruší vzťahy s rodičmi. Ako matka by som mu poradila tiež rozchod, odchod a výživné/kontakt s dieťaťom riešiť súdnou cestou.
A na tvojom mieste by som zvážila aj potrat. Očividne nezvládaš život, vzťahy a ani už žijúce deti. Porodíš a vychováš len ďalšieho nešťastníka.
@anonym_7be599 Vy ste sa neocitli nikdy v ťažkej situácii? Vsetko ste si vzdy vyrátali ze vam všetko v živote vyšlo ako ste vy chceli?
Aspoň jedno vludne slovo ste jej mohlo zanechať. Iba ste si kopli.
@anonym_7be599 chlap zistil, že ma nechce až po intenzívnom huckaní od jeho matky, pretože nepracovala riadne a má nízky dôchodok, preto ho ťahá späť domov, aby ju znova financoval ako to robil doteraz. Doteraz mu nič nevadilo, na nič sa nesťažoval, riešili sme svadbu... Ja som sponzora nehľadala ale človeka, ktorý ma bude ľúbiť a nie sme mentálne jednoduchí. Neviem čo sa stalo, že sa v priebehu pár minút zmenilo jeho správanie keď si bol vonku zapáliť.
@mia1122 ja by som nahádzal flintu do zita
Možno sa zľakol zodpovednosti a kto vie co mu aj mama hovorila. Jeho mama žije so svojím mužom tak snáď maju spoločnú kasu a nezivori ved nežije sama.

@janinah s akým jej vnúčaťom? Veď ešte žiadne nemá. Má len frajerku jej syna s dvomi deťmi - z toho každé od iného. Prečo by jej mala skoro svokra (ako ju nazývaš ty) pomáhať?