Opustil vás manžel? Alebo vy jeho
Dobre rano. Najde sa tu realne zena, ktoru opustil manzel? Alebo kazda jedna opustila manzela? . Zaujima ma hlavne ta prva cast. Ze ktore si to priznaju. Dakujem za uprimnost.
ja jeho,on sa ma držal zubami-nechtami,lebo pohodička a pohodlie,ku ktorému on nijako neprispieval.Nebol ochotný odísť ani keď sme boli na nože,lebo by prišiel o strechu nad hlavou zadarmo.
@anonym_autor My máme s mužom šťastné manželstvo... Je to moje prvé manželstvo a je krásne. Avšak v tých predchádzajúcich klasických vzťahoch bez budúcnosti, ktoré som mala, bolo len trápenie a toxicita.
@anonym_3ff84e a myslis ze sa najde este aspon jedna, ktora si to prizna? alebo vsetky budu tvrdit ze manzela opustili ?
@anonym_autor a prečo by to nemala žena priznať?čo je na Tom také strašné
8 rokov som mu trpela milenky. A keď som si našla milenca ja tak sa behom pol dňa zbalil a odišiel lebo fuj fuj žena ho podviedla 😀. Takze áno mna CHVÁLA BOHU opustil muž 😀😀😀
Mna neopustil. Nasiel si milenku, ale neopustil. Ja som jeho neopustila, ale ani neodpustila. Zijeme vedla seba. Plati mi za vsetko zle, co mi urobil.
@anonym_5dc985 a tymto trestas jeho, alebo seba?
@anonym_autor áno, opustil. Po 20 rokoch. Pomôže ti to?
@anonym_5dc985 a tymto trestas jeho, alebo seba?
@namornicka Citas nieco, co som nenapisala. O ziadnom treste nepisem.
@anonym_autor odo mňa odišiel muž k milenke po 15tich rokoch manželstva. Máme tri malé deti... S posledným som bola ešte na materskej v tom čase.
@anonym_autor odo mňa odišiel muž k milenke po 15tich rokoch manželstva. Máme tri malé deti... S posledným som bola ešte na materskej v tom čase.
@anonym_e450f9 Tak to musel byť chrapun, nie chlap. Odijst od manželky a matky svojich 3 deti, keď je matka ešte na materskej? Žiadna najsexy žena na svete by ma toto nedonutila spraviť. Ja mám 2 deti a žena je na materskej, tak tvoju situáciu si neviem ani len predstaviť.
@anonym_e450f9 Tak to musel byť chrapun, nie chlap. Odijst od manželky a matky svojich 3 deti, keď je matka ešte na materskej? Žiadna najsexy žena na svete by ma toto nedonutila spraviť. Ja mám 2 deti a žena je na materskej, tak tvoju situáciu si neviem ani len predstaviť.
@anonym_e450f9 Ďakujem pekne za tvoje slová. Mňa tu ženy len šikanujú a nič o mne nevedia.
Nemusí to tak byť, že žena trpí pri debilovi. Čo ak to je tak, že vie veľmi dobre koho má pri sebe a je jej to jedno. Ona si aj tak žije svoj život, navarí mu tie najnezdravejšie jedlá, od tučných zákuskov až po pečený bôčik, však ten má najradšej 😀 nech sa dobre prepapká ten chlap. Má milenku, čo mu dá za retázku raz za mesiac, to mu stačí. Svoju ženu si už nevšíma, už je okukaná. Nevadí, ona ticho čaká a dočká sa 😂
Jednu takú poznám a vôbec jej neni zle. Má čas pre seba, deti sú už dospelé, športuje, chodí po výletoch s kamarátkami, do divadla, do kina aj na operu si zájde. Načo rozvod a opúšťanie, keď jej manžel sa sám opúšťa 😅

@anonym_autor Ja jeho lebo som.si našla milenca a teraz je môj manžel a mame spolu dieťa staviame dom a ja som sa zbavilia alkoholu, ciegariet a depresii....a našla som samú seba , cvičim, tvorím, pestujem, chodim na masáže kompletne som zmenila životný štyl....