Splodil dieťa a odišiel k bývalej

27. nov 2021

Mám 31 rokov, som vydatá a mám 5 mesačného synčeka. Manžel má 38 rokov. S manželom som sa zoznámila keď som mala 25 , on mal 32 rokov a bol po jednom rozvode, lebo jeho manželka nechcela deti , vedel o tom keď vstupoval do toho manželstva a myslel si že si to rozmyslí , ale ona si to nerozmyslela a dodnes jeho exmanželka deti nemá . On deti veľmi chcel , po 4 rokoch sme sa zobrali a v manželstve sa nám narodil syn . Syn je náročné uplakané nespavé bábatko , večne nespokojné. Manžel bol z neho nervózny, čo furt reve prečo nespí nervy mal nadranc. Viackrát mi povedal že hlboko ľutuje že splodil decko , keby mohol vrátil by to späť. Pred týždňom sa zbalil a odišiel odo mňa k bývalej žene , vraj zistil že nie je otcovský typ , že mu to je ľúto , ale on proste potrebuje svoj kľud , pohodu, posedenie s priateľmi a to sa pri malom decku nedá . Včera mi jeho bývalá žena poslala dva vyškerené škodoradostné smajlíky s extom Trpezlivosť ruže prináša.
Psychicky som v koncom , takto som to veru nechcela . Bola som presvedčená že manžel deti chce stále hovoril čo bude s nimi robiť , kam chodiť , keď som bola tehotná obskakoval ma ako kráľovnú . Naviac k tomu príčinou jeho prvého rozvodu bolo to že manželka deti nechce. Obidve strany rodiny sú z jeho správania zhrození , svokra mi radí počkať a neriešiť to rok , dať mu čas a potom začať konať ( rozvod ). A ja neviem čo spraviť. Moja mama mi vraví , vypráskaj mu všetky veci pred dom , oznám mu to , vymeň zámky ( dom je môj zdedený ) , urob hrubú čiaru a viac sa neobzri . Ale dá sa to keď svojho muža mám stále rada ?Veď to nie je že zahodím špinavé ponožky do prádla.

anjelicek26
27. nov 2021

Tak je to asi čerstvé. Pod čiarou odišiel k ex a spava s ňou a není o čom už diskutovať. On neodišiel len od Syna, on odišiel hlavne aj od teba. Je jedno, aké náročné je syn bábätko. Nemá zmysel rozmýšľať nad nejakou druhou šancou..

h2
27. nov 2021

Je mi to fakt veľmi ľúto. Ale buď rada, že si sa ho zbavila. To, čo urobila jeho ex, tak na to nemám slov, to je úplné dno. Chápem, že teraz Ťa to bolí, ale to prejde, to chce len čas. Tvoj muž a jeho ex sa našli, hodia sa k sebe: ona bezohľadná škodoradostná sebecká mrcha a on pohodlný a nezodpovedný slaboch.

agacela
27. nov 2021

Chápem tá… tiež by som bola na vážkach ale chceš čakať na niečo čo príde a nemusí byt stále ? Potom si zase zmyslí že ma teba a malého plne zuby a zas odíde … nemá to zmysel …
On neodišiel od malého ale od teba … to že je maly uplakaný bude len zámienka … veď aj tak si väčšinou s dieťaťom ty. 🤷‍♀️
Odišiel za ex … vyskúšal, nesadlo, odišiel
Nestracaj čas … vyplac sa, vyzur, výhod mu veci opýtaj sa na striedavú starostlivosť(nebude súhlasiť) a pýtaj poriadne výživné …. Ty si si mohla budovať kariéru, nájsť si niekoho kto by tá takto neoklamal… no tak nech teraz pyká …
Možno to nie je pekne ale iné si nezaslúži

mrnoname
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amber74
27. nov 2021

@anjelicek26 úplná pravda.nedozretý magor, tam nech je späť s tou jeho ex trpezlivou...a odstrihla by som ho aj od syna

dusankomoj
27. nov 2021

Vydrž,syn nebude bábatko navždy. Podrastie a bude fajn. Ale tvoj muž bude kretén navždy. Ľutovať bude on,že odišiel. A potom si môžeš ty povedať: trpezlivosť ruže prináša!

autor
27. nov 2021

Dievčatá , zajtra sa ozvem , som strašne nevyspatá a malý mi práve zaspal , viem že bude zas asi 10 krát za noc hore, niekedy ledva prepletám nohami čo nevládzem . Idem si ľahnúť. Vďaka za každý komentár .

mrnoname
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timi247
27. nov 2021

Prepáč ale tvoj muž je riadny kkt, bábätko predsa plače a tým sa nedá nič robiť, nie je to nikoho chyba a namiesto aby ta podržal, odišiel.. O nič si neprišla..

pribinak
27. nov 2021

No nič. V pondelok ráno pošli na súd návrh na výživné pre dieťa a návrh na výživné pre seba.
Peniažky potrebuješ. A nešetrí na sebe a ani na dieťati
Urob to čím skôr, fakt nečakaj.

Toto je od neho hrubý podraz. Opustil teba i dieťa. Toto urobí len fakt čisté hovado. Nech sa nevyhovára na dieťa. Dieťa za nič nemôže.

lukina20
27. nov 2021

mne sa az rozum zastavil... tvoja mama ma pravdu!
vyspala by som sa, hned v pondelok by som kontaktovala rozvodoveho pravnika, podrobne mu povedala, co sa ti stalo, spytala by som sa, aky je dalsi postup, dementovi manzelovi by som zbalila veci do kufrov, akurat by som mu ich nevyhodila von- aby sa nahodou na sude toho nemohol chytit... ale zamky by som vymenila lebo dom je tvoj, zdedeny, tym padom by nemal byt predmetom BSM, ci?
napisala by som mu asi sms alebo email, ze nech si pride po veci, pravidelne asi kazdy tyzden by som mu strucne napisala mail, ze ako sa ma babatko (pisomnou formou, aby si mala na sude rukolapny dokaz)... proste par viet bodka.
a samozrejme rozvod, a nech plati alimenty... ziadne take, ze dieta splodil a utecie... ked nema o babo zaujem tak nech aspon plati vsak pockaj o 20 rokov mu to bude blbe...
normalne som sa vytocila v takuto neskoru hodinu...
a este svokra, ze daj tomu cas... akoze comu??? ze odisiel od teba a nechal ta s malym babom za byvalou zenou???

katarinakatka57
27. nov 2021

Moja dcéra bola taká od narodenia, extremne nárocná, iba plakala, cez den nespala, ani vnutri, ani vonku, v kociku uz vobec, v noci xkrat hore... Teraz má 2 roky, a mozem povedat, uz je dobre.... Aj toto nárocne obdobie prejde, len vydrz. Uživaj si synceka ako sa dá, vsetku svoju lásku venuj jemu, ber silu z neho, mysli nato, on potrebuje mamu usmiatu, vyrovnanú. Viem, pises, je to cerstve, takze tvoje pocity sa nezmenia zo dna na den... Ale mas rodinu, aj tvoja mama, svokra su pri tebe, to je obrovske stastie v nestasti.... Urcite by som riesila rozvod, naco cakat..... Tvoj muz nech si tam zije s hentou, tvoj zivot bude ovela krajsi a plny plny lásky čo budes dostavat od synčeka❤️

lula313
27. nov 2021

Ja som mala hrozne náročnú dceru, ktorá len revala celé dni a s mužom sme až nechápali, prečo si ľudia robia dobrovolne viac deti. Po tom roku sa to zmenilo, vedela dat aj lasku a podľa mna aj on by došiel k tomuto poznaniu, len to najhoršie obdobie nevydržal.
Asi by som tiež zašla za pravnikom a riešila rozvod. Uvidis, možno sa to ešte vyčistí, možno ho to vystraší, že o teba príde. Mám taký pocit, že by si ho ešte naspat chcela.
Držím však palce, babatko je ešte male, verim, že ak to nevyjde s týmto chlapom, stretnes oveľa lepšieho otca pre svoje dieta😊

sofia1
27. nov 2021

Mama ti dobre radi....urob tak.

jaass
27. nov 2021

Nepomôžem ti čo sa týka rady ale posielam ti veľa veľa pozitívnej energie. Keď robíš dobro tak všetko sa ti raz vráti. Neboj sa. Verím, že sa budeš mat len a len lepšie 🌸

miadi
28. nov 2021

Kludne sa snim rozved Aj ked ho este chces spet. V jeho pripade mà historiu vracat sa k ex manzelke nie manzelke. A z tej jeho truby skodoradostnej si nic nerob. Ju opustil vraj koli dietatu ktore este nemal teba vraj koli dietatu ktore mate. Toto este nie je happy end pre nu. Odloz si jej cislo raz jej posles sms “ kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie. On snou nezostane. O rok dva bude vase dietatko vesele dobre spiace. Bude ho volat oco a on sa z neho posere. S ex sa za ten cas zacne nudit a bude hladat cestu spet k tebe. Ak sa nanho ulamomis bude tvoj ak nie najde si tretiu zenu s ktorou bude chciet mat to co mohol mat stebou . Ale ty si zasluzis nieco lepsie .

dusankomoj
28. nov 2021

@miadi áaano to je to správne príslovie: kto sa smeje naposledy,ten sa smeje najlepšie👍👍👍 ja by som to poslala jeho ex hneď ráno a ten kretén raz zistí o čo prišiel.

vler
28. nov 2021

Ako ho mozes mat rada po takomto skutocne kolosalnom podraze? Ako by si mu mohla znova doverovat? Mama Ti radi dobre.
Svokra, myslim si je uprimne zhrozena a strapnena z toho ako jej syn zachoval a nechce prist o vnuca, a asi ani o Teba.
Nechaj si chvilu na rozmyslenie, ale urcite nie rok.

bluka2
28. nov 2021

Ja sa cudujem, ze ho ta ex brala spat. U mna by nepochodil, debko. Mama ti super radi, nestoji za nic tento, ktory meni kabat ako mu vyhovuje. Mysli iba na seba

vikes
28. nov 2021

@timi247 On sa raz vráti, len je otázne, či vám stojí za to naňho čakať(roky plynú rýchlo) Vedeli by ste mu odpustiť a zase veriť? Keď to už nebude také čerstvé, je potrebné sa zamyslieť aj nad možnosťou ísť životom ďalej spolu so synom a otvoriť sa novým možnostiam a keď sa on možno raz vráti uvidíte, či ho viete prijať späť do svojho života alebo už budete šťastne zadaná a jemu ostane len úloha otca, ktorým teraz nie je. Len neživte v sebe falošnú nádej, musíte ísť ďalej.

andreatytler
28. nov 2021

Ak by odisiel, preto ze si nasiel niekoho ineho, alebo preto ze to nefungovalo medzi vami tak je to kreten. Lenze on odisiel lebo jeho dieta place a nedopraje mu klud. To je otrasne, ubohe, zbabele. Si predstav ze raz ked dieta trochu vyrastie a sa ta opyta ze preco otecko s nami nezije... a ty by si mu mala vysvetlit pravu pricinu. "Otecko s nami nezije preto, lebo si sa narodil". Ved by mu to zlomilo srdce. Jasne ze mu to tak nepovies, ale ostava to stale pravdou.
Nech by som svojho muza akokolvek lubila... ak by takto ublizil mojmu dietatu, nemala by som ani stipku zlutovania.
A ver tomu co vravi @miadi. Kazdy jeden clovek casom pochopi, ze jedinne co ma v zivote skutocny zmysel, je rodina a deti. Lenze pre tvojho muza bude uz neskoro a ty sa budes smiat ta posledna.

dara79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kate_cs
28. nov 2021

Zachovaj si hrdosť a úctu k sebe. Ak ťa nechal samu s dieťaťom a zdrhol pri prvých problémoch a ešte k tomu k svojej ex, nezaslúži si ťa. Nemas istotu, že to pri akomkoľvek ďalšom probléme opäť neurobí.
Príchod deti do vzťahu je často zaberák. Sama viem, u nás doma je to tiež na spadnutie, ale obaja na tom pracujeme a ani jeden neutiekol.
Hlavne hneď žiadaj n vás oboch výživné, nemaj zľutovanie, peniaze potrebuješ. Držím palce a hlavne prajem veľa síl.

viera
28. nov 2021

Ahoj.... ta verzia ze ex-manzelka nechcela mat deti a on vstupoval s tym do manzelstva, ze vsak si to rozmysli ...Je iba jeho verzia?...Ze sa rozviedli na zaklade tohoto?Alebo na zaklade coho sa jeho ex rozviedla s nim?...Lebo nedava to zmysel....A osobne na tvojom mieste by som urobila co mamina radi...Pretoze zobrat do huby decko ako vyhovorku a zachovat sa tak ako sa zachoval, je pre mna "nevyzrety muz-decko"(este povedat, ze lutuje, ze splodil decko a ze on potrebuje posedenie s priatelmi...😂)...Osobne by som vymenila zamok...Hodila pred jeho ex-manzelkin byt jeho veci...Podala o rozvod a hlavne "mastne" vyzivne aby sa mu gebula zatocila.....A viac sa za nim neobzrela...Ver, ze casom dozrie a pochopi, ze aku P....U...urobil....Chce to len cas..Ale urcite by som nekonala ako svokricka hovori"v ziadnom pripade"......

veronikaszabova
28. nov 2021

Osobne by som to riesila tak, ako ti radi tvoja mama. Laska, nelaska... Necakala by som na takeho chlapa, ktory sa na mna vyprdol a siel kade lahsie. A este k tomu, ked mate dieta... 🤷🤦🤦

riamia91
28. nov 2021

Mamka ti dobre radi... razom by som mu vsetko z domu vysmarila a sup ziadost o rozvod. Vyplieskaj z neho pekne vyzivne. Viem, ze peniaze nie su vsetko a mozno ich ani nepotrebujes, ale preco by si mal tie peniaze uzivat s byvalou, patria tvojmu dietatu, jeho potrebam a on ked uz nechce dieta, nech aspon plati.
Ostalo ti po nom zdrave dietatko a to lub cekym srdcom, nie takeho haj.la, co mysli na svoje pohodlie. Dieta je zmena, aj bola pre kazdu matku, ale je to ta najvacsia radost a laska na svete. Tak uz nemysli na chlapa, ktory ta opustil, on za to nestoji.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brankova
28. nov 2021

Najprv odišiel od ženy , že chce dieťa. Keď dieťa má, odišiel od teba naspäť k hentej. Láska nieje a nebola ani v jednom vzťahu. On bude nejaký narcis egoista , psychopat. Výhod ho z domu. A zo srdca, príde lepsi. Taky, ktorý ťa nikdy neopustí a všetko s tebou prežije. Toto nikdy nemohla byť skutočná láska.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
28. nov 2021

To s tym babom, je len vyhovorka. Tej jeho ex nic neposielaj, svoju "pomstu" si jej uz poslala, lezi v jej posteli 😃. O rozvod ziadaj co najskor, ziadaj zverenie dietata do svojej starostlivosti a alimenty na dieta i seba, aby si mohla byt s babom co najdlhsie, aby si sa neponahlala do prace, aby si bola s malym normalne na materskej/rodicovskej. Ty si zasluzis muza, co teba aj tvojho synceka bude lubit.