40-stupňové horúčky a súdne rozhodnutie
Dobré ráno. Deti maju 40 horúčky, a mali by ist na Vianoce otcovi, mám mu ich aj tak dať? Vobec neviem, co mám spraviť, on im nevie podať ani lieky ani nič je nezodpovedný... Dcéra, v noci vracia hlieny 2x za noc prezliekam, syn zatiaľ taký kašeľ nema celkom dobre mu zaberá fenistil..
Atb im dr nedala, to už by mali 4 po sebe.
Čo by ste mi poradili? Za mňa sa o nich postarám lepšie ako on, nikdy to nevedel. Ale co ak sa ich bude dožadovať, dajme tomu vyhrážať?
Dakujem za rady.
@klarissa25 s nim sa komunikovať nedá
@klarissa25 keby sa s ním dalo komunikovať, nepíšem sem na mk.
dieta s horuckami a v zlom zdravotnom stave mu davat nemusis, ale si povinna mu poskytnut nahradny termin. do vianoc su este 3 dni, to uz na tom ale kludne mozu byt ovela lepsie.
choroba by nemala byt prekazkou v styku, pokial na tom dieta nie je ozaj zle.
pokial horucky ustupia, tak mu ich daj.
neumru, neboj, nech sa aj on postara. ako inak sa to ma naucit.
ale moj ex je napr taky, ze chore deti nechce, lebo sa mu nechce starat.
Zavolaj mu ako choré sú deti, čo všetko im musí podať ako postupovať, že v noci poriadne nespíš, že či si trúfa toto robiť všetko cez Vianoce alebo radšej ostanú u teba a prídu keď im bude lepšie že by ste to prehodili. Ty ho poznáš vieš čo naňho platí aká komunikácia. Pidla mňa aj sám povie že radšej nech ostanú doma a absolvovat cez Vianoce toto nebude chcieť.
Ale ako nemas o spravit. Volala si mu? Normalne by som mu povedala, ze su chore a radsej by si ich mala doma. to je vsetko. Mozno na to pristupi, kedze sa mu nebude chchiet o ne starat
Svagrina toto riesila pri chorobe, pani z kurately jej povedala, ze za 3 dni dietatu prejdu horucky a chore k otcovi ist moze, ze ho musi dat...tiez exsvagor je clovek, s ktorym sa neda komunikovat a ide aj cez mrtvoly...keby mu ho nedala, kludne by zavolal policiu...
Co ti na to povedal on? Lebo riesit toto na MK namiesto muza je cudne. Mozno sam povie ze radsej nech ostanu u teba
@aaadkaaa ano, tak aj nam povedali na kuratele. s odovodnenim, ze niektore matky to casto zneuzivali a nedavali deti otcom kvoli soplikom a inym banalitam. ja by som to urobila presne tak ako pise
@misinka0611
zavolala by som mu a povedala, co vsetko treba s detmi riesit, lieky, vykreslila to co najnarocnejsie a to je cele. nepytala by som sa, ci ich chce, nechala by som nanho nech sa vyjadri sam.
ale za 3 dni na tom ozaj mozu uz byt dobre, len s kaslom a bez teplot.
Natoc kratucke video - zachvat kaslu hlienov.... a opytaj sa ho ci to zvladne a ak bude treba stravi s detmi Vianoce na pohotovosti. Ci si radsej nevyberie iny termin.
Ak sa nedá s ex komunikovať, napíš mu správu s tým ako deti na tom sú aké lieky berú ako treba lieky podávať. Navrhni mu aj náhradný. Termín. Ak n'a dohodu ne pristúpi. A dieťa bude schopné presunu. Predsa len do 24 sú ešte stále tri dni, horúčky by mali ustúpiť, deti by som mu dala.
prepáč ale povedať dnes otcovi že deti mu na Vianoce nedáš, to jasne že vyzerá ako že mu ich nechceš dať......mala si mu jednoducho zavolať že majú horúčku a na Vianoce mu dáš vedieť či si pre ne má prísť alebo nie.....že samozrejme ich pustíš hneď ako budú bez horúčky.....darčeky im môže priniesť k tebe a sám uvidí aké sú choré....
Nie nedala by som a vyhrazat sa moze kolko chce aj hliadku volat. Niesi povinna mu vynahradzovat styk. Niekolkonasobna osobna skusenost
Kolegyňa mala od lekara potvrdenie že dieta v tom stave nie je vhodne presúvať

však komunikuj s bývalým, zavolaj mu že deti su choré, maju teraz veľmi rozširenu chrípku, a že určite nie je dobre aby niekam šli aj pre ne ale aj pre neho aby sa nenakazil. Komunikuj s ním a nie na mk....