Aké máte výživné na dieťa?
Ospravedlnujem sa, ze pisem anonymne, ale ex pozna moj nick a nechcem aby vedel...
Chcem sa opytat tych zien, ktore dostavaju na svoje dieta/deti vyzivne: Ake stare mate deti a kolko vam na ne ex plati? Viem, ze je to dost sukromna vec, ale bola by som vdacna, aby som mala aspon aku taku predstavu. Diky
Tvoj ex je sociálny prípad????? Alebo je v base?
Dobrý deň exmanzel žiada o zníženie vyzuvneho na našu 7 ročnú dcéru. Platí 300€ od jej narodenia čo sme sa hneď rozviedli . Chce znížiť na 100€. Ani raz som nežiadala o.zvysenie. on zarobí 2500€ priemerne nakoľko to priložil do návrhu . Ohradza sa tym ze ma hypotéku a ďalšie dieťa. Ma šancu? Dakujem
Neblázni....aspoň 150€.
Koľko mi môže platiť ex pri jeho priemernom zárobku 3500€/mes ak má oprávnené výdavky okolo 2000€?
@oktacore Kolko mas vydavky na dieta a aky je Tvoj prijem?
@sonnenshein výdavky na dieťa mám cca 400-500€ mesačne momentálne som na MD ale môj zárobok bol okolo 1000€
150€ a stále uvažujem či si zvysim keďže začala chodiť do školy to že nepracuje mňa nezaujíma a nemalo by ani sudkyňu je zdravý a pracovať môže len sa mu nechce urobil si dieťa nech platí škola jedlo lieky oblečenie bývanie to všetko jeho dcéra (len na papieri) potrebuje !!
@vladkova ma
@oktacore Odporucam 400e, 300 na bezne vyzivne a 100 na tvorbu uspor.
Podľa mňa je to málo,ja som našťastie vydatá ale kamoške platí ex 280€ na jedno dieťa.Je pravda že je manažér takže závisí od jeho platu všetko
Ja poznám takú, čo dostáva 400€ na dve deti, už väčšie (10r.a12r)
@gigie24 Ako keby si o mojom počula.....detto to isté, a keď niečo kúpi, tak si to chudák chlapec nemôže ani zobrať domov pohrať sa s tým... veď ja sa s tým hrať nebudem... Popritom si odomňa môže zobrať čokoľvek, ved je to jeho
@cacianka Presne ... tiež sa môj ex preukazoval že zarába len minimálku, ja som dokázala že toľko nedostáva a dali mu viac platiť ... stále je to smiešna suma... lebo podľa mňa 100€ je smiešne, on žiadal 50€ .... ale ak to vie niekto dokázať, tak sa to dá, ináč je to slovo proti slovu
@zana1234 Hehe, to je este ten co som niekedy pred 10 rokmi robila ja :D
@sonnenshein super tabulecka!!! Sikovna..
50e je strasne malo. Yreba si tam zaratat aj oblecenie.minimalne 70e. A ked ma vyssi prijem aj 100e

Závisí od nákladov a platu rodičov, takže ti môže byť úplne suma fuk, či lúči dá 2034 ma 350 eur a katka12 100eur...