Dva roky sa prispôsobujem ja
Ahojte rada by som poznala vas nazor...už dva roky sa prisposobujem ja mojmu ex....ked mala mala styri mesiace tak som odisla od neho ale na jeho podnet...ide o to ze uz ma nebavi byt na mobile a cakat kedy napise ze si dojde pre malu a ked ja potrebujem aby ju zobral tak nie uz dlho to ani neskusam radsej a vybavim si strazenie u niekoho.Boli sme na sude ohladom vyzivneho.Daval mi po dohode somnou 100 eur ale nic navyse.Zdalo sa mi to malo tak som to dala na sud a sudkyna mi uznala 120..ale sa odvolal a odvolaci sud mu uznal 100eur.No a vcera som mu napisala ze chcem ist na nakupy pre malu kupit nejake oblecenie a ci mi potom podla toho co kupim ci mi na to nejakou ciastkou prispeje ani sa neunuval mi odpisat.Neviem asi ak mu urcil proste sud ze ma tolko a tolko platit tak uz nemusi nic navyse prispievat??Tak som sa nahnevala viem ze som nemala...a povedala som mu ze rusim nasu dohodu ohladom stretavania sa s malou(mame to len cez socialku spisane)a proste aj ja si chcem urcovat kedy si ju bude bravat..preco by som stale mala cakat kedy sa on ozve???A hlavne chcem mat urcene casy...a pritom viem ze ma vela krat ma volno a ani si po malu nedojde...proste ked mu vyhovuje tak dojde a ked nie tak nedojde....na mna tiez nebude nikto brat ked zacnem pracovat! a tiez sa chcem opytat co by ste urobili keby z materskej platite uz pomaly tri roky 50 eur za nieco(nabytok)ktorý ma vas ex v byte a vy nemate ani peniaze ani nabytok??a este ho aj doteraz splacate?a ked som si ho pytala tak nezajem a nechce mi dat ani nabytok ani peniaze??ci mam mu ho nechat ked ja nemam nic(myslim celkovo nic)?
@kaktusik007 niekde som to tu citala,ze ak nemam dieta sudne urcene v starostlivosti,tak je to ako keby ani nebol moj..
@maxilienka26 si jeho matka- a otec nie je uvedeny... takze ty nepotrebujes mat dieta v svojej starosltivosti uradne, tebe ho ziaden otec nema ako zobrat -- pretoze ziaden nie je.
hned som kludnejsia🙂
@maxilienka26 Tak ako vravím, posteľ síce zohrievaš ďalšiemu a nejde ani tak o to, že syn otca nepozná, veď ho má priateľ rád, ale ako obyčajne o peniaze, zrazu. Ja len, aby sa ti nestalo, že keď to vybavíš a budeš akože šťastnejšia, tvoje šťastie odíde aj so súdnym rozhodnutím, keď jeho biologický otec požiada o jeho starostlivosť z dôvodu, že si ho ako otca vlastne nechcela a len ti vyhovovalo, že záujem nemal. Veď ani o mňa by taký, ktorého stretnem a dám mu a po tom čo mu oznámim tehotenstvo nemal záujem.

@kaktusik007 absolutne s tym nema nic jeho povolanie🙂)))