Je možné zrušiť bezpodielové spoluvlastníctvo manželov?
Ahoj nájde sa tu niekto kto BSM zrušil počas manželstva sudnou cestou? Je to reálne možné? Manzel živnostník a ja sa chystám tiež otvoriť zivnost...
Chcem sa poradiť či sa to dá, ci je to dlhý a náročný proces a proste spartat sa niekoho kto to ma reálnu skusenost
@zojazoja a ten právoplatný rozsudok im prišiel po akej dobe od súdu?
@autor....to musím ísť zase sa pýtať. Moment😅 aloe ako som písala vyššie vcera, oni na súde ani neboli fyzicky prítomní.
@zojazoja ani my by sme nechceli byt na súde preto tam treba dole napísať toto co si mi poslala .. vsak
@zojazoja v tejto verzii co som nasla na nete je to napísané že žiaden z účastníkov nemá nárok na náhradu trov konania takže asi to tam môžem dať a nepríde mu nič že mi ma ,,uhradit"
@autor....ked to tam das nic sa nestane. len ja fakt neviem, ze ci zo zákona musia byt vyrúbene tie trovy konania alebo nie. kludne to tam daj a uvidis. aj keby prislo...tak snad nebudes od manzela pytat tie trovy konania.
@zojazoja určite nie
@zojazoja ahojky dnes si chystám tie papiere fotokópia sobasny list, foto kópia manželov zivn. list, a ta žiadosť vypísaná co som posielala ale chcem sa usmernit toto treba napísať na tu žiadosť alebo na zvlášť papier a podpis manžela aj môj podpis. Ďakujem
@zojazoja toto myslím
Priamo do tej "ZIADOSTI".
na prvej strane tohto fora sme sa bavili o tomto: Manžel napíše dokument Súhlas s rozhodnutím vo veci bez nariadenia pojednávania a pôjde podpis overiť k notárov....takze bude musiet mat overeny podpis

@zojazoja ak je možnosť to napísať do žiadosti ze sa vzdávam trov konania tak by som to ta dala