Koniec manželstva po 4 mesiacoch
Ženy čo na toto hovoríte ? Dá sa na toto niečo povedať ?
Budeme snáď historicky najkratšie manželstvo alebo čo ….?
Manžel mi včera povedal že ide podávať žiadosť o rozvod .
Mali sme posledné 3 týždne nezhody ale nie spôsobené mnou ale tým že stále mal s niečím problém . Odôvodnil mi to jedinou vetou a to že to bolo moc zbrklé rozhodnutie ( boli sme spolu 2 roky ) a že lepšie po 4 mesiacoch ako po pár rokoch keby v tom boli už aj deti . Stým súhlasím , ale som maximálne sklamaná že dokázal náš život takto behom 3 týždňov zahodiť …
Ako sa s tým zmieriť ? Oplatí sa bojovať o záchranu ? ( aj keď neviem čoho keďže jemu zrazu začali vadiť také veci ako že silno búcham dverami na aute , krátko som bola so psom vonku , neposkladala som usušené prádlo kým prišiel z práce , zabudla som kúpiť červenú papriku a on chcel dnes paprikáš )
Ja rozumiem že to dokáže naštvať ale až tak že mi povie že sa ide rozvádzať ??? Je mi ľúto to že som mu verila že ma nikdy neopustí a budeme spolu zvládať všetky nástrahy života
Skôr to vidím tak, že stretol lásku svojho života 4 mesiace po svadbe...preto robíš všetko zle aj keď nerobíš
Tiež mám ten pocit,že do tej svadby ani nechcel,ale z nejakého dôvodu do toho išiel....ty ho poznáš najlepšie,aj keď nikdy nikoho nespoznáš na 100percent ani po 20rokoch. Je to veľmi zvláštne,že mu tak šiblo,ale ako vravím,ty ho poznáš najlepšie. A možno je v tom aj niekto iný 🤔
Kolko ma rokov? Mozno to nie je svadbou, ale nejaka zivotna kriza...
Nemá niekoho?
ja ta len potesim, ze sa to stava, kamoska sa tiez vydala s nie dobrym pocitom a po par mesiacoch sa rozviedli z jej iniciativy. ber to tak, ze keby ste neboli vzati, je to len obycajny rozchod po par rokoch. drzim palce, aby si to dobre zvladla.
poznam zenu, ktora po 4 mesiacoch od svadby uz byvala u rodicov. neviem sice ako dlho pred svadbou boli spolu. Svadba krasna, ako z rozpravky, po svadbe zacali prerabat ci dokoncovat dom (uz nepamatam) a vela toho nestihli a uz bol navrh na rozvod z jeho strany taktiez tusim. Skoda penazi na pompeznu svadbu i investovanych do domu. Vsetko bolo krasne, kym sa obaja nestretli s realitou a nezistili, ze vsetko musia riesit sami. Zistili, ze vlastne sa tak asi nelubia a ze problemy vsednych dni su vacsie ako ich laska a svadba bola len jedno pompezne divadlo. Krasne, ale zbytocne.
Moze byt, ze aj vy ste vstupili do zavazku, na ktory ste neboli pripraveni. A tvojmu manzelovi to teraz doslo, co za rozhodnutie spravil a ze takuto zodpovednost vo svojom zivote nechce. alebo si nasiel inu, o ktoru ma zaujem. Alebo si bola ty/ jeho mama/ rodina pred svadbou velmi iniciativna, a teraz ma pocit, ze bol do svadby dotlaceny. Mozno ma krizu veku / v praci a vnima ze nie je sam, ale ma aj manzelku, za ktoru je ako keby zodpovedny a mozu prist deti a to je este vacsia zodpovednost ..... a urcite je tych dovodov viac, no len on moze povedat, alebo prist na to, v com je problem.
Toto naozaj znie že ma dakoho inak si takúto zmenu správania a nástojenie na rozvod chvíľu po svadbe neviem predstaviť. Skús z neho vydolovať o čo ide. Lebo veci čo ti vyčíta znejú ako zámienky na to aby mohol vyvolať hádky a rozviesť sa ale robí to hrozne okato a rýchlo
Skôr to vidím tak, že stretol lásku svojho života 4 mesiace po svadbe...preto robíš všetko zle aj keď nerobíš
@tinqua co to prosim ta trepes lasku svojho zivota muzi nestretavaju a nic take ani "nehladaju a taktiez neponukuaju" 🙄
@tinqua co to prosim ta trepes lasku svojho zivota muzi nestretavaju a nic take ani "nehladaju a taktiez neponukuaju" 🙄
@klotildabazarik to bolo asi skôr vtipné povedané že sa zamiloval.. tebe asi dáky muž tiež zrujnoval život či ?
Ale mňa by zaujímalo,ako sa choval/správal pred svadbou? Mal záujem s tebou riešiť veci okolo toho? Cítila si,že sa teší,že chce pomôcť, poradiť,navrhoval niečo, napríklad kde bude oslava a podobne? Rozprávali ste sa o tom,o vašich predstavách? Nevyhýbal sa tejto téme?
Ak by sa kazdy rozchadzal za nezlozene pradlo a buchanie dverami na aute no dovi dopo.
Prepac ale toto su za mna vyhovorky a hovadiny. Mlady (alebo stary neviem kolko ma rokov) muz si z nejakeho dovodu vas vztah rozmyslel. Dovod nebude urcite pradlo, patrala by som co je skutocny dovod.
V manzelovej blizkej rodine to tiez islo takto rychlo. Ale tam bol aj novorodenec a najma byvali u svokrovcov, ktorym vsetko na zatovi vadilo, presne rovnake blbosti ako vo vasom pripade. Odisiel po 4 mesiacoch
Neboj sa najkratsie urcite nie. Poznam takych co to bola svadba roka. Znama mi este cela hrda vykladala ako su obidvaja katolici ako pan boh kaze a dosli zo svadobnej cesty v dvoch lietadlach a rozvadzali sa po necelych 15 dnoch. Dalsi zase stopol svadbu v poslednom momente - hostia usadeni v kostole a cakalo sa len na zenicha a zenixh na uteku 😂😂😂nedorazil
Podla toho, co pises bud rada, ze mozes rychlo zutekat. Ved to je uplny psycho
Osobne poznám pripad, ked najprv si spravili 2 deti, po pár rokoch sa vzali a do pol roka podávali na rozvod. Ona bola s deckami odstahovana u rodičov, on mal frajerku a sudkyňa ich nerozviedla, odrocila konanie a poslala ich do poradne.
Takže závisí len od sudcu
nemusí mať nikoho, len ty ako človek mu ideš na nervy... asi bol do svadby dotisnutý a jemu je smutno za jeho bývalým spôsobom života...
nemá to zmysel o niečo bojovať. nechaj ho ísť kým nemáte deti a majetok.
Nepozname cele pozadie pribehu, ci ste spolu zili, ako dlho pred svadbou, aky bol vas vztah intenzivny. Pravdepodobne si uvedomil, ze s tebou byt nechce, nemoze, nevie. On vobec nemusi mat nikoho ineho. Len si mu zacala liest na nervy, nie v zlom, len jednoducho mi zacali na tebe veci prekazat (si zober, ze ste spolu kratko, co by bolo, keby ste boli spolu 50 rokov?!?). Take veci sa stavaju, mozno ho manzelstvo samo o sebe dusi, nechcel sa zenit a teraz to nanho dolahlo. Nemate deti, majetky, lepsie je ukoncit to takto a kazdy ist svojou cestou.
Neboj nebudes prva ani posledna. Kamoska po mesiaci a to ju k svadbe uháňal on a este aj on podal ziadost o rozvod. A druha po 3 mesiacoch ale tam neviem, kto podal ziadost. Rozvedené boli obe do dvoch mesiacov. Nemali deti a dokonca obe po 40-tke. Moj nazor je taky, ze ak ma kazdy problem koncit vyhrážaním sa rozvodu, nech to radsej spravia hned ako to 10 rokov pocuvat.
No to je tak, keď sa niekto rýchlo hrnie do svadby 🙄 Veď ste si mali najprv vyskúšať spolu bývať. A sex bol tiež až po svadbe?
@klotildabazarik to bolo asi skôr vtipné povedané že sa zamiloval.. tebe asi dáky muž tiež zrujnoval život či ?
@nin12345 nie ale muzi nehladaju lasku svojho zivota😂ok ak to myslelaako vtip tak proti tomu nic nemam😂
bývali ste pred svadbou spolu alebo každý sám? lebo mi to príde ako keby každý sám a až teraz zistil, že mu vadí byť s niekým 24/7
Prikláňam sa tiež k tomu, že zrejme niekoho stretol...
Tiez mi z tvojho opisu intuicia nasepkava (resp. krici na plne pecky), ze ked mu "vsetko" na tebe vadi, pomaly uz aj ako dychas, moze to signalizovat, ze sa ta chce zbavit, aby mal cisty vzduch pre svoj novy vztah... Utec z kratsej cesty a usetri si roky a nervy. 🍀
(Toto robia nevernici, nachadzaju chyby na svojich polovickach, aby oni neboli ti zli... Jasne, ze su.)
Nebudem ti radiť, ale tvojho muža by zo mňa asi šlahlo. Doniesli sme 2 ročné auto z bazáru a ja jeeeb otváram dvere a hups ďúrka o kvetináč 😁. Bryndzu som kupovala týždeň kým ju nekúpil muž 😁 prádlo je na sušáku koľkokrát kým sa neperieme znova... nesiem si kávu do izby a ostane mi uško v ruke .. káva všade na stene... Žehliaca doska mi padla na dvere chladničky...asi by ma zabil ... Netvrdím aj my sme sa pohádali, ale za hentaké prkotiny rozvod? Veď v podstate začínate a tie problémy a starosti ešte len prídu. Drž sa nech už to dopadne akokoľvek. Buď silná a hlavne hlavu hore, ak rieši prkotiny nestojí o tvoje zdravie.
Neboj, môj kamoš mal svadbu v septembri a Vianoce už oslavoval sám. S dĺžkou/krátkosťou trvania manželstva ťa predbehol. Predtym boli spolu rok, aj spolu takmer celý ten rok bývali. Život píše rôzne príbehy...
Nebudem ti radiť, ale tvojho muža by zo mňa asi šlahlo. Doniesli sme 2 ročné auto z bazáru a ja jeeeb otváram dvere a hups ďúrka o kvetináč 😁. Bryndzu som kupovala týždeň kým ju nekúpil muž 😁 prádlo je na sušáku koľkokrát kým sa neperieme znova... nesiem si kávu do izby a ostane mi uško v ruke .. káva všade na stene... Žehliaca doska mi padla na dvere chladničky...asi by ma zabil ... Netvrdím aj my sme sa pohádali, ale za hentaké prkotiny rozvod? Veď v podstate začínate a tie problémy a starosti ešte len prídu. Drž sa nech už to dopadne akokoľvek. Buď silná a hlavne hlavu hore, ak rieši prkotiny nestojí o tvoje zdravie.
@tom_i "nesiem si kávu do izby a ostane mi uško v ruke" 🤣🤣🤣🤣 made my day 🙂 👍🏻
Byvali ste spolu pred sobasom??? Lebo ak nie je moznost ze vas sud ani nerozvedie na 1 pojednavani( lebo jeho dovody nie su dovody na rozvod). A odvovodni to ze zosuladit spolocny zivot niekedy trva dlhsie. Alebo pojde manzel s pravdou von- ze niekobo ma.

toto skor znie, ako ze sa ani nechcel zenit a teraz si povedal, ze to utne teraz... urcite to nezacal tak citit posledne 4 mesiace... (nie taketo blbosti, co nestoja ani za hadku)...
Papriku si mohol kupit sam ak je svojpravny a poskladat pradlo tiez