Koniec manželstva po 4 mesiacoch
Ženy čo na toto hovoríte ? Dá sa na toto niečo povedať ?
Budeme snáď historicky najkratšie manželstvo alebo čo ….?
Manžel mi včera povedal že ide podávať žiadosť o rozvod .
Mali sme posledné 3 týždne nezhody ale nie spôsobené mnou ale tým že stále mal s niečím problém . Odôvodnil mi to jedinou vetou a to že to bolo moc zbrklé rozhodnutie ( boli sme spolu 2 roky ) a že lepšie po 4 mesiacoch ako po pár rokoch keby v tom boli už aj deti . Stým súhlasím , ale som maximálne sklamaná že dokázal náš život takto behom 3 týždňov zahodiť …
Ako sa s tým zmieriť ? Oplatí sa bojovať o záchranu ? ( aj keď neviem čoho keďže jemu zrazu začali vadiť také veci ako že silno búcham dverami na aute , krátko som bola so psom vonku , neposkladala som usušené prádlo kým prišiel z práce , zabudla som kúpiť červenú papriku a on chcel dnes paprikáš )
Ja rozumiem že to dokáže naštvať ale až tak že mi povie že sa ide rozvádzať ??? Je mi ľúto to že som mu verila že ma nikdy neopustí a budeme spolu zvládať všetky nástrahy života
Bývali ste spolu? Nemal už predtým svoj "staromládenecký" život? Nevieme, koľko máte rokov. Aj keď je možno mladý, ale ak bol vyslovene samostatný, zistil, že mu vadí spoločné fungovanie v domácnosti, alebo ste sa nezladili, alebo, že chce proste veci inak. Hm, inak...alebo s niekým iným. Ale dobre je z kratšej cesty, aj keď je to pre teba šok.
Buď si našiel inú ženu alebo bol prinútený do svadby......resp. bývali ste spolu pred svadbou? Ako často ste boli spolu?
bývali ste pred svadbou spolu alebo každý sám? lebo mi to príde ako keby každý sám a až teraz zistil, že mu vadí byť s niekým 24/7
@lucka_ke áno, až teraz dočítavam komentáre a mám podobný názor, že to môže byť takto, aj komentáre vyššie tiež píšu takto, aj som napísala podobne
toto je naozaj len o tom ze sa ta chce rychlo zbavit. toto nema zmysel zachranovat, cim dlhsie budete spolu tym bude k tebe hnusnejsi a protivnejsi. poplac si, chod na wellnes, chod na vylet s kamoskami.
minule som citala jeden komentar kde jedna baba pisala rady starych materi. a bola tam rada ze pokial chce zena mat chlapa na cely zivot, tak si vzdy musi najst chlapa ktory ju lubi viac ako ona jeho.
@heidi4 ale uznaj bola som na vine ja? Nie! Vada materiálu ... Síce muž šomral niečo ako prečo som ju nedržala zo spodu 😁 ale ja zas ... Lebo je ľahšie vyčistiť gauč a koberec jak premaľovať stenu 🫣 šak by sa to aj tak stalo 👌
@tom_i vy musite byt super par, ste sa nasli, musi byt vtipne vas sledovat :D nevadite sa za malickosti, na ktorych nestoji zivot ani svet, s lahkostou a nadhladom komunikujete, mam pocit. To somranie je pochopitelne, ale ide sa dalej. A najma nic si z toho nerobis, si nad vecou. Priala by som to aj autorke (resp. jej muzovi) a fakt by som si priala vas raz stretnut v akcii 🤣👍🏻 mam rada takychto ludi
Radšej takto ako sa trápiť, kým sú není deti a z jeho strany kým sa nespráva ešte horšie k tebe
Vieš čo, nie si prvá a ani posledná. Tipujem, že si niekoho našiel. Poznám pár, čo sa rozviedol tri mesiace po svadbe, predtým spolu žili 7 rokov. Chalan, čo ich kameroval sa smial, že im odovzdal hotové video práve v čase, keď už manžel bol odstahovany - u frajerky.
Možno sa Ti aj lepšie stalo ako s ním ťahať ďalšie roky.
@tom_i vy musite byt super par, ste sa nasli, musi byt vtipne vas sledovat :D nevadite sa za malickosti, na ktorych nestoji zivot ani svet, s lahkostou a nadhladom komunikujete, mam pocit. To somranie je pochopitelne, ale ide sa dalej. A najma nic si z toho nerobis, si nad vecou. Priala by som to aj autorke (resp. jej muzovi) a fakt by som si priala vas raz stretnut v akcii 🤣👍🏻 mam rada takychto ludi
@heidi4 akože pohádame sa, ale za hentaké voloviny? Môj muž sám povie, že je samonasierací typ, ale za tie roky... už viem filtrovať... napríklad keď mám variť guláš, tak je schopný v sobotu stať o 5tej aby nakrájal mäso, lebo ja by som ho vypitvala a in chce aj mastné 😨 ...tak nech má ja sa potom hodinu prplem keď si naberám a vyberám len pekné kúsky...v živote sú vážne problémy ako dvere, stena, umytý/neumytý riad ...
@heidi4 akože pohádame sa, ale za hentaké voloviny? Môj muž sám povie, že je samonasierací typ, ale za tie roky... už viem filtrovať... napríklad keď mám variť guláš, tak je schopný v sobotu stať o 5tej aby nakrájal mäso, lebo ja by som ho vypitvala a in chce aj mastné 😨 ...tak nech má ja sa potom hodinu prplem keď si naberám a vyberám len pekné kúsky...v živote sú vážne problémy ako dvere, stena, umytý/neumytý riad ...
@tom_i presne, suhlasim... Mne momentalne hapruje zdravie a je mi totalne jedno, ci mi macka rozbila pohar, tanier alebo ake boty si obujem... V zivote ide fakt o ine veci, ach. Ludia by sa nemali natahovat a najma stresovat za banality, nestoji to za to znicene zdravie a nervy
Ja poznám par , čo sa pohádali už na svadbe , on jej vynadal do p.č … už svadobnú noc skončili ona u svojim, on u svojich rodičov a do par týždňov bol rozvod …Ale cela och svadba bola totálna fraška , brali sa , lebo nevesta v tom čase už bola tehotná .
U vás mi to príde najpravdepodobnejšie , že niekoho stretol , alebo si uvedomil , že ešte nechce rodinu / deti .
V kazdom prípade , iba ty vies , či sa oplatí bojovať , alebo si zariadiť život bez neho .
Nie je najkratšie, poznám jednu ktorej manžel šiel v pondelok po svadbe dávať anulaciu manželstva alebo rozvod. Už v nedeľu chcel ale to sa nedalo. Neboli svoji pomaly ani 24 hodín a on to už riešil ze co môže a ako. Tiež krásna velka svadba.
Nemá milenku, alebo nestretol inú ženu, s ktorou by chcel byť ? Lebo inak si to vysvetliť neviem. Keď mu vadia také elementárne veci a sú podľa neho na rozvod. Ja by som mu tem rozvod podpísala a už sa viac ním nezaoberala. Určite stretneš niekoho lepšieho ako je on.
Mne skôr príde sko čisty psycho!!akoze už si jeho s ide si ta cvičiť a úplne ako osobu zničiť, aby si ta poistil až do konca života .ved ako psychická troska nikdy nenaberies silu ho opustiť , takze ta totálne zdeptava a začína úplne manipulovať . V prípade že nebude po jeho,hrozí rozvodom.proste totálny debil!! Stavím sa žeby k tomu ale neprikročil, ale sú to len plane výhražne reči! Otázne či chceš s takým mužom žiť ! Ja by som utekala
Fejkova tema, nechapem ze jej na to vzdy skocite 😁😉
Stava sa to, ale nemalo by sa to stavat tak skoro, 4mes je kratka doba, ono naozaj skoda tych penazi na svadbu a vynalozenej energie.. poznam aj po mesiaci, zo strany zeny, tam to ten manzel niesol velmi tazko aj jeho rodicia boli na to velmi nahnevani, co sa nedivim.
Poznam viac takych parov, ze sa po par mesiacoch od svadby rozviedli. Zamrzi samozrejme, ale nebudes ani prva ani posledna, z tohto si naozaj nerob starosti.
Ja poznam par, kde boli spolu a zili v jednej domacnosti 8 rokov. Nasledne sa zobrali a do 2 rokov bol rozvod. Lebo az potom sa naplno jej byvaly manzel prejavil, ze co to je za cloveka a ked ocakaval, ze jej bohati rodicia ju budu stedro dotovat a aj jeho, tak toto sa nesplnilo, tak isli od seba. Oni mali ale svadbu iba na urade s dvomi svedkami, fakt to nikto nevedel az ked poslali potom oznamenie o svadbe. V jej rodine to dost predychavali, ze nebola honosna svadba. Tak odvtedy mala dalsie 2 🙈🙈🙈
Nie je najkratšie, poznám jednu ktorej manžel šiel v pondelok po svadbe dávať anulaciu manželstva alebo rozvod. Už v nedeľu chcel ale to sa nedalo. Neboli svoji pomaly ani 24 hodín a on to už riešil ze co môže a ako. Tiež krásna velka svadba.
@ronie338 a ako to dopadlo? Anulovali im to resp rozviedli ich?
Hmm zvlastna situacia,..ale skor by ma zaujimal vas vztah pred svadbou,tam je ukryta odpoved..ktoru potrebujes♥️
Kolko ste spolu chodili?Ako vyzeral vas vztah?Chcel sa zenit?Byvali ste spolu?Rozpravali ste sa o svadbe,spolocnom zivote,detoch?
Pretoze toto co opisujes v prispevku mi dojde,ze on moc s tebou nechce stravit zivot,a hlada resp vadi mu uplne vsetko na tebe,a vsetko co spravis otoci na to ,ze chce radsej rozvod.. 😏
Možno sa zapozeral do kolegyne a už mu bude na tebe vadiť aj to, či si doma zaliala kvety a ak si ich zaliala, či si ich nezaliala veľmi. Skôr by som zisťovala dôvod rozvodu, kto je za tým. Ak by v tom bola žena, postavila by som ho pred hotovú vec, že nech nehľadá chyby v tebe, ale nech je chlap a povie pravdu. To už fakt ľudia nedokážu mať zodpovednosť za svoje činy? Už naozaj manželstvo je len ako pioniersky sľub? Čo je toto za človeka, že ešte atrament na sobasnom liste nevyschol a on sa už rozvádza.
Mozno sa ozvala byvala, ktora sa zobudila, ked sa ozenil
Ale skor si myslim, ze si manzelstvo predstavoval inak, vsetko mu vadi a je rozcarovany z toho, ze nenas dokonaly poriadok a organizaciu a podobne somariny
A možno to bola taká svadba ako z relácie "Svadba na prvý pohľad" kde ženy tlačia na chlapov aby si ich vzali
V poslednej dobe..co tema, to fejkova tema..
Ak su to tie dôvody čo uvadzaš, tak buď rada. Riadny psychopat
Nebojovala by som pre chlapa, čo somnou nevydrží v manželstve viac ako 4 mesiace. Rozumné to ukončiť.
Ak skutočne to "ako dychaš" je pre muža dôvod rozvodu, nech žiadosť podá hneď zajtra ráno. Na poobede objednaj právnika, že sa dohodnete na veciach okolo. Ak budete mat dohodu, rozvodu vas hneď. Tam nie je o čo bojovať.
On má už milenku, a preto mu na Vás všetko vadí
@nin12345 nie ale muzi nehladaju lasku svojho zivota😂ok ak to myslelaako vtip tak proti tomu nic nemam😂
@klotildabazarik ale hľadajú. Ak más tento nazor že nie asi si stretla chlapov čo už hľadali iba záplatu na samotu a prišla si im do cesty. Poznala som pár chlapov ktorým ušla taká na ktoru smutne spomínali alebo nadávali ešte xy rokov a žiadna iná už potom nebola dosť dobrá. Aj tu asi pán žil so záplatou na samotu a žena ktorú chcel sa konečne uvoľnila súhlasila a tak za ňou rýchlo uteká. Chlapi niekedy potrebujú svoj servis mať spoločnosť vyplniť ticho zabit nudu. Tak si nájdu niečo ochotne pri čom počkajú na to čo skutočne chcu. Povedal mi to chlap aj s tým že takýto chlap zahrá city a vzťah tak dokonale že keď potom zdrhne budem len pozerať čo sa to stalo

@tom_i "nesiem si kávu do izby a ostane mi uško v ruke" 🤣🤣🤣🤣 made my day 🙂 👍🏻
@heidi4 ale uznaj bola som na vine ja? Nie! Vada materiálu ... Síce muž šomral niečo ako prečo som ju nedržala zo spodu 😁 ale ja zas ... Lebo je ľahšie vyčistiť gauč a koberec jak premaľovať stenu 🫣 šak by sa to aj tak stalo 👌