icon

Má otec platiť výživné ak je dieťa mesiac u neho?

sesilia
18. júl 2011

Chcela by som sa opytat, co si myslite, ci ma rodic (v tomto pripade otec) platit vyzivne na dieta, ked je dieta cely jul u neho. Teda jedna sa o vyzivne, kedy matka dieta cely mesiac nevidi. Ako to mate zariadene vy, zaujmal by ma vas nazor.
dakujem

Strana
z2
marci2305
19. júl 2011

Ja som im vôbec nič nepovedala. Malému som dala robiť pas druhý krát. Doniesla som iba starý pas! Takže to tam museli mať vyznačené..., že som rozvedená! Ale inač ďakujem za úvahy...🙂

angua27
19. júl 2011

ja som zatiaľ pre malého vybavovala len zmenu trvalého bydliska (na pasovom som sa bola len informovať) a teta odomňa chcela rodný list a druhého rodiča pri prehlasovaní, alebo jeho súhlas. keď som jej vysvetlila, že dieťa je v mojej opatere, až vtedy pýtala rozsudok, kde je to uvedené. takže odvtedy nosím kópiu zo sebou stále.

marci2305
19. júl 2011

@sisaha To som asi potrebovala počuť...🙂 🙂 🙂
...A ten pas mu určite nedám...🙂 🙂 🙂

marci2305
19. júl 2011

@angua27 Tak, tak ... kopiu stále zo sebou....🙂

sisaha
19. júl 2011

@marci2305 mozno raz zmenis nazor a maleho mu das aj k moru.. 😉

alexandra
19. júl 2011

Colnici to teoreticky uz neriesia, ten suhlas a doklady potrebuje, keby ho zastavili policajti.. Ale uprimne, uz som zazila, ze aj ked ide bez dokladov a bez suhlasu, policajti toho vela nespravia, maximalne zavolaju, ci sa planuje vratit, povie ano, a hotovo..

marci2305
19. júl 2011

@sisaha Veď áno....Ja sa smejem...! Určite mi to bodne aj keď mi to bude srdce trhať...Len aby sa to nejako potom nezvrhlo..🙂

marci2305
19. júl 2011

Malý je moje všetko!!! A som si vedomá toho, že je jeho otec...musím mu ho dať aj keď budem plakať...☹ Len ma zaujímajú tieto veci..Človek sa predsa bojí...!

sisaha
19. júl 2011

@marci2305 ja ti rozumiem, ale nemozes sa tryznit pre to, co by bolo keby. Ak je jeho otec rozumny a vychovava dalsie deti, tak hadam ma tolko rozumu, ze da pozor aj na toho svojho..

marci2305
19. júl 2011

@sisaha No ja som taký pesimista..a myslím vždy na to najhoršie..☹ Ďakujem pekne za optimistické názory...🙂

Strana
z2