Otec nechce priznať otcovstvo
Ahojte žienky. Nikdy by som nepovedala, ze sa dostanem do takejto situacie, nadych,vydych podme na to.Koncim 8.mesiac tehotenstva a moj zlaty priatel sa rozhodol, ze to somnou konci. Zufalo som sa mu prosila, ale nepomohlo. Na otazku kedy pojdeme na matriku podpisat list otcovstva mi odpovedal , ze on nema cas tam ist a ze si mam dat priezvisko po sebe. Ze aj tak sa mi nikdy nepacilo aby sme mali kazdy ine priezvisko… prosim vas pekne. Ako to funguje ked ho tam naozaj nedostanem a nepodpíše mi list otcovstva ? Porod sa mi uz blizi , kedze psychika hra velku rolu a maly sa uz pomaly pyta von a ja stale neviem co mam dalej robit aby mi ten hajzel aspon výživné platil. 😞 ako mam dalej postupovať? Dakujem 😑
@malinoismum nezmylila a nesirim bludy
@topanocka15 Veru áno. A to tvrdím aj ako matka dieťaťa bez otca v RL a aj ako vyštudovaný právnik. Pekný vecer…
@malinoismum Ja si tu nechodím dokazovať neviem čo na MK. Môžeš písať čo chceš. Tak ako som napísala tak to je či sa to paci alebo nie
@malinoismum Áno ano
@topanocka15 😂😂👍🏼
Prosím ta, opri to o niečo, buď o legislatívu ale nie o”nejakú ženu”…
Veď to je blbosť jak Brno….
@topanocka15 nebudedostavat nic. Sice som to riesila pred 8 rokmi ale neverim, ze sa nieco zmenilo. Nedostala som ani €. Max, ze moze dostat prispevok na byvanie ale to nesúvisí s otcovstvom ale s príjmom v domacnosti.
@betulinka1 Presne tak. Tiež som dostala od štátu prd.
Ale mame, našli sme si, teda on nás - naj tatina, to je na nezaplatenie. A o tom BIO somárovi ani srnky netušia…. Prajem veľa lásky 🤍
@malinoismum aj u nas tak 😉 od troch rokov mame aj tatina aj ďalšieho nie pokrvneho súrodenca z priatelovej strany. Maly vsak vie, ze priatel nie je jeho bio otec. Bio ani netusim co je s nim ani ci zije. Ale chapem, ze pre autorku je to strašný sok. Este v 8 mesiaci, ked uz hormony hore dole ovládajú emocie.

@topanocka15 No v tomto nevieš, pretože slobodná matka ktorá otca do RL neuvedie, nedostane od štátu nič.
Nešír, prosím, neoverené dezinformacie…
Známa ta buď oklamala, alebo si si to zmýlila….