icon

Otec v práve - skúsenosti otcov so stykom s deťmi

gigie24
7. jan 2026

Rada by som otvorila diskisiu v ktorej môžu otcovia zdielať svoje príbehy ako im nebol umožnený styk s deťmi napriek tomu, že boli v práve, prípadne že im práve matky detí neumožnili styk a zmanipulovali deti. Aké je to keď muž trpí a nemôže svoje deti vidieť?
Táto téma je inšpirovaná nedávnym prípadom slušného otca, ktorému súd v DS neumožnil styk s dcérou napriek tomu, že bolo aj psychlogičkou dokázáné, že matka dieťa niekoľko rokov manipuluje, negatívne ovplyvňuje dcéru voči otcovi, nespolupracuje a matka má v anamnéze vážne psychické problémy. Kde je spravodlivosť? Slušný otec nemá právo styk s dieťaťom len preto, že matka nechce?

Prosím príspevky len od ľudí, ktorých sa to naozaj týka a príspevky z akekoľvej strany bez urážok 😇. Podeľte sa so svojimi neúspešnými ale aj úspešnými prípadmi.

domkakvet
7. jan 2026

@gigie24 ci ide o matku, alebo o otca, vzdy s tym trpia deti a samozrejme aj rodic, ak ma o dieta zaujem.

anonym_e6b5d3
7. jan 2026
anonym_8b5229
7. jan 2026

Len pozor netreba paušalizovať, medzi tými ubohymi odstrcenymi otcami sa môže nachádzať pár zdatných manipulátorov ktorý sa pred verejnosťou odprezentujú ako ty najlepší a ako im ženy ublyzuju a opak môže byť pravdou zrovna matky ich deti nemusia deti manipulovať môže len chránia práva a zdravie svojich detí za cenu toho že ich okolie odsudi ako tie čo manipuluju

anonym_eae4a1
7. jan 2026

@gigie24 " psychologičkou dokazané" 🤔. Tak možno aj matka má inú psychologičku, ktorá jednoznačne dokázala, že otec dieťa manipuluje, je s psychiatrický pacient a nespolupracuje. 😵‍💫 Akurát s tým nešla do novín, aby ju všetci ľutovali. 🤦 Sudca asi ma dôkazy, keď rozhodol ako rozhodol. Hlavne, že všetci čo do toho nevidia, vedia všetko. 😂

anonym_970b8c
7. jan 2026

@gigie24 verim sudom, nie tym otcom 😉 sud rozhoduje na zaklade dokazov.

gigie24
autor
7. jan 2026
@anonym_eae4a1

@gigie24 " psychologičkou dokazané" 🤔. Tak možno aj matka má inú psychologičku, ktorá jednoznačne dokázala, že otec dieťa manipuluje, je s psychiatrický pacient a nespolupracuje. 😵‍💫 Akurát s tým nešla do novín, aby ju všetci ľutovali. 🤦 Sudca asi ma dôkazy, keď rozhodol ako rozhodol. Hlavne, že všetci čo do toho nevidia, vedia všetko. 😂

@anonym_eae4a1 Mozno by bolo dobre keby tu naozaj prispievali ludia, ktorych sa dana tema tyka, lebo negovat pripad, ktory vobec nepoznate nie je spravne 🙏. Tento otec predlozil pravnikom vsetky doklady a ti len krutili hlavou ako sa toto mohlo stat 😇.

gigie24
autor
7. jan 2026
@anonym_e6b5d3

@anonym_e6b5d3 Tato stranka uz zial nefunguje 😇

anonym_e6b5d3
7. jan 2026
@gigie24

@anonym_e6b5d3 Tato stranka uz zial nefunguje 😇

@gigie24 Ani takto? Nemám IG, sledujem ho na FB,
https://www.instagram.com/otec_v_nudzi_official...

gigie24
autor
7. jan 2026
@anonym_eae4a1

@anonym_970b8c
@anonym_970b8c Sudne psychologicky jednoznacne pozkazovali, ze matka negativne ovplynuje dieta a nespolupracuje a otec mal psychologicke vysetrenia v poriadku 😇.

maciatkolulu
7. jan 2026
@anonym_8b5229

Len pozor netreba paušalizovať, medzi tými ubohymi odstrcenymi otcami sa môže nachádzať pár zdatných manipulátorov ktorý sa pred verejnosťou odprezentujú ako ty najlepší a ako im ženy ublyzuju a opak môže byť pravdou zrovna matky ich deti nemusia deti manipulovať môže len chránia práva a zdravie svojich detí za cenu toho že ich okolie odsudi ako tie čo manipuluju

@anonym_eae4a1
@anonym_8b5229 dievčence,škoda,že súd nemá vkuse pravdu.... Ale iba ako to vyhovuje.Je zaujímavé ,ako viete hneď usúdiť,že matka chudák a otec hajzel. Kazdopadne radosť sa dozvedieť,že teda právny systém n ak je 100 per.spravodlivy.

gigie24
autor
7. jan 2026
@anonym_e6b5d3

@gigie24 Ani takto? Nemám IG, sledujem ho na FB,
https://www.instagram.com/otec_v_nudzi_official...

@anonym_e6b5d3 Dakujem pozriem to 😇

anonym_eae4a1
7. jan 2026

@gigie24 všetky ženy, čo chcete mať iný názor, ako otec, ktorý je samozrejme v práve, až tak že to dal do novín NEPRISPIEVAJTE. Tu môže prispieť len ten, kto má rovnaký názor ako otec. A to, že fuj zlá matka, chorá na hlavu. 👍 Bravo.Aj sudca je samozrejme na hlavu, len ten otec je svätý.

gigie24
autor
7. jan 2026
@anonym_eae4a1

@gigie24 všetky ženy, čo chcete mať iný názor, ako otec, ktorý je samozrejme v práve, až tak že to dal do novín NEPRISPIEVAJTE. Tu môže prispieť len ten, kto má rovnaký názor ako otec. A to, že fuj zlá matka, chorá na hlavu. 👍 Bravo.Aj sudca je samozrejme na hlavu, len ten otec je svätý.

@anonym_eae4a1 Co ak by sa tu respektovala tema prispevku, aby prispievali ludia / otcovia, ktorych sa to tyka a komunikacia prebiehala slusne na urovni? 🙏 Okrem jednej osoby tu zatial nikto nekomunikoval k veci ci nezdielal svoj pripad, len prisli ludia, ktori nemaju zaujem o zmysluplnu kominikaciu a samozrejme anonymne…

anonym_eae4a1
7. jan 2026
@gigie24

@anonym_eae4a1 Co ak by sa tu respektovala tema prispevku, aby prispievali ludia / otcovia, ktorych sa to tyka a komunikacia prebiehala slusne na urovni? 🙏 Okrem jednej osoby tu zatial nikto nekomunikoval k veci ci nezdielal svoj pripad, len prisli ludia, ktori nemaju zaujem o zmysluplnu kominikaciu a samozrejme anonymne…

@gigie24 ale, ale. Moja komunikácia bola slušná, veľmi slušná, žiadne vulgarizmy. O zmysluplnú komunikáciu záujem mám. Nemám však záujem pritákať tomu, čo chceš počuť. Ak ti niekto pritáka, tak už je to slušné a zmysluplné. Je mi to jasné. Tak veľa šťastia. ♥️

anonym_ae3281
7. jan 2026
@anonym_eae4a1

@gigie24 ale, ale. Moja komunikácia bola slušná, veľmi slušná, žiadne vulgarizmy. O zmysluplnú komunikáciu záujem mám. Nemám však záujem pritákať tomu, čo chceš počuť. Ak ti niekto pritáka, tak už je to slušné a zmysluplné. Je mi to jasné. Tak veľa šťastia. ♥️

@anonym_eae4a1 joj, ty musíš mat veľmi smutný život, keď si takto nabrusena.
Ale vidím ze by si chcela aby tu pritakavali tebe, že?

anonym_b99db7
7. jan 2026
@anonym_970b8c

@gigie24 verim sudom, nie tym otcom 😉 sud rozhoduje na zaklade dokazov.

@anonym_970b8c tak len kľudne ver, že žijeme v "právnom štáte"..

anonym_2e829c
7. jan 2026

Súdy častokrát nebývajú spravodlivé. Matka na súde môže zo seba urobiť chuderu a chudák muž čo nič zlé neurobil si to má potom odtrpieť. Mám aj osobnú skúsenosť, kedy žena bola manipulátorka, lebo chcela bývalému mužovi zničiť nový a šťastný život, ktorý mal - novú ženu, novú rodinku. Rozvod medzi tou prvou ženou a tým mužom nastal kvôli nej, lebo trápila toho muža, nestarala sa o domácnosť a podvádzala ho.

anonym_d8db14
Včera o 09:11
@anonym_e6b5d3

@anonym_e6b5d3 to je doktor pecik myslim nie?

anonym_e6b5d3
Včera o 09:13
@anonym_d8db14

@anonym_e6b5d3 to je doktor pecik myslim nie?

@anonym_d8db14 áno je

anonym_d8db14
Včera o 11:02
@anonym_e6b5d3

@anonym_d8db14 áno je

@anonym_e6b5d3 sledujem ho aj na druhom profile
Sialene

gigie24
autor
Včera o 16:05
@anonym_eae4a1

@anonym_d8db14 Tu sa ho
@anonym_eae4a1 Temou tejto diskusie, su otcovia, ktorym bolo odporeny styk s dietatom / detmi a proba bola, aby prispievali ti, ktorych sa to tyka, Takze prosim vasu skusenost ak sa chcete podelit a pisat k veci 😇, tu neriesime teraz matky ale OTCOV, ktori su v neprave, naozaj nie je tazke pochopit 😇.

gigie24
autor
Včera o 16:14
@anonym_eae4a1

@anonym_eae4a1 No tohto pripadu sa to netyka, mozno si staci precitat temu a podstatu prispevku… 🙏. Dostala som dnes spravu od jedneho otca, ze tu reaguju casto mnohi primitivi a provokateri, ktori nemaju zaujem k teme prispiet ale degradovat, takze by som mala temu mozno ukoncit 😉.

anonym_eae4a1
Včera o 16:23
@gigie24

@anonym_eae4a1 No tohto pripadu sa to netyka, mozno si staci precitat temu a podstatu prispevku… 🙏. Dostala som dnes spravu od jedneho otca, ze tu reaguju casto mnohi primitivi a provokateri, ktori nemaju zaujem k teme prispiet ale degradovat, takze by som mala temu mozno ukoncit 😉.

@gigie24 tak ódy na ukrivdeného otecka sa nekonali, takže príspevok stratil význam a prispievatelia sú primitívi. 👍. Tu na mamičkovskom fóre, kde denno denne riešia ženy absolútne nevystatých otcov to nebol dobrý nápad. Takže vlastne nič iné ako ukončiť tému ti nezostáva. 🤔

gigie24
autor
Včera o 16:41
@anonym_eae4a1

@gigie24 tak ódy na ukrivdeného otecka sa nekonali, takže príspevok stratil význam a prispievatelia sú primitívi. 👍. Tu na mamičkovskom fóre, kde denno denne riešia ženy absolútne nevystatých otcov to nebol dobrý nápad. Takže vlastne nič iné ako ukončiť tému ti nezostáva. 🤔

@anonym_eae4a1 Myslela som, ze sem chodia aj inteligentnejsi ludia 😄😄😄.

anonym_eae4a1
Včera o 16:52
@gigie24

@anonym_eae4a1 Myslela som, ze sem chodia aj inteligentnejsi ludia 😄😄😄.

@gigie24 tak si tu ty, takže o inteligentných príspevkoch sa tu nedá hovoriť ani zďaleka. Verejné ohováranie smutných rodinných väzieb nie je veľmi inteligentné. Skôr primitívne. 😉

gigie24
autor
Včera o 17:00
@anonym_eae4a1

@gigie24 tak si tu ty, takže o inteligentných príspevkoch sa tu nedá hovoriť ani zďaleka. Verejné ohováranie smutných rodinných väzieb nie je veľmi inteligentné. Skôr primitívne. 😉

@anonym_eae4a1 Mudrejsi ustupi, vela stastia 😇🍀

majlo1234
Včera o 21:57

My uz desat rokov po rozvode toto riesime. Teraz muz “vyhral” dalsi sud ohladom styku s detmi. Avsak, za cely ten cas nevidel svojhe starsie dieta, proste matka ho ak nie rovno zmanipulovala, ani styk nepodporovala. Mladsie vidaval, ale len malo, matka si vymyslala choroby a pocas tych odmietala dieta predat otcovi.
Manzel nie je zly otec, nie je manipulator, proste tu bylozene taha za kratsi koniec.