Otec v práve - skúsenosti otcov so stykom s deťmi
Rada by som otvorila diskisiu v ktorej môžu otcovia zdielať svoje príbehy ako im nebol umožnený styk s deťmi napriek tomu, že boli v práve, prípadne že im práve matky detí neumožnili styk a zmanipulovali deti. Aké je to keď muž trpí a nemôže svoje deti vidieť?
Táto téma je inšpirovaná nedávnym prípadom slušného otca, ktorému súd v DS neumožnil styk s dcérou napriek tomu, že bolo aj psychlogičkou dokázáné, že matka dieťa niekoľko rokov manipuluje, negatívne ovplyvňuje dcéru voči otcovi, nespolupracuje a matka má v anamnéze vážne psychické problémy. Kde je spravodlivosť? Slušný otec nemá právo styk s dieťaťom len preto, že matka nechce?
Prosím príspevky len od ľudí, ktorých sa to naozaj týka a príspevky z akekoľvej strany bez urážok 😇. Podeľte sa so svojimi neúspešnými ale aj úspešnými prípadmi.
Len pozor netreba paušalizovať, medzi tými ubohymi odstrcenymi otcami sa môže nachádzať pár zdatných manipulátorov ktorý sa pred verejnosťou odprezentujú ako ty najlepší a ako im ženy ublyzuju a opak môže byť pravdou zrovna matky ich deti nemusia deti manipulovať môže len chránia práva a zdravie svojich detí za cenu toho že ich okolie odsudi ako tie čo manipuluju
@gigie24 " psychologičkou dokazané" 🤔. Tak možno aj matka má inú psychologičku, ktorá jednoznačne dokázala, že otec dieťa manipuluje, je s psychiatrický pacient a nespolupracuje. 😵💫 Akurát s tým nešla do novín, aby ju všetci ľutovali. 🤦 Sudca asi ma dôkazy, keď rozhodol ako rozhodol. Hlavne, že všetci čo do toho nevidia, vedia všetko. 😂
@gigie24 verim sudom, nie tym otcom 😉 sud rozhoduje na zaklade dokazov.
@gigie24 " psychologičkou dokazané" 🤔. Tak možno aj matka má inú psychologičku, ktorá jednoznačne dokázala, že otec dieťa manipuluje, je s psychiatrický pacient a nespolupracuje. 😵💫 Akurát s tým nešla do novín, aby ju všetci ľutovali. 🤦 Sudca asi ma dôkazy, keď rozhodol ako rozhodol. Hlavne, že všetci čo do toho nevidia, vedia všetko. 😂
@anonym_eae4a1 Mozno by bolo dobre keby tu naozaj prispievali ludia, ktorych sa dana tema tyka, lebo negovat pripad, ktory vobec nepoznate nie je spravne 🙏. Tento otec predlozil pravnikom vsetky doklady a ti len krutili hlavou ako sa toto mohlo stat 😇.
@anonym_e6b5d3 Tato stranka uz zial nefunguje 😇
@anonym_e6b5d3 Tato stranka uz zial nefunguje 😇
@gigie24 Ani takto? Nemám IG, sledujem ho na FB,
https://www.instagram.com/otec_v_nudzi_official...
@anonym_970b8c
@anonym_970b8c Sudne psychologicky jednoznacne pozkazovali, ze matka negativne ovplynuje dieta a nespolupracuje a otec mal psychologicke vysetrenia v poriadku 😇.
Len pozor netreba paušalizovať, medzi tými ubohymi odstrcenymi otcami sa môže nachádzať pár zdatných manipulátorov ktorý sa pred verejnosťou odprezentujú ako ty najlepší a ako im ženy ublyzuju a opak môže byť pravdou zrovna matky ich deti nemusia deti manipulovať môže len chránia práva a zdravie svojich detí za cenu toho že ich okolie odsudi ako tie čo manipuluju
@anonym_eae4a1
@anonym_8b5229 dievčence,škoda,že súd nemá vkuse pravdu.... Ale iba ako to vyhovuje.Je zaujímavé ,ako viete hneď usúdiť,že matka chudák a otec hajzel. Kazdopadne radosť sa dozvedieť,že teda právny systém n ak je 100 per.spravodlivy.
@gigie24 Ani takto? Nemám IG, sledujem ho na FB,
https://www.instagram.com/otec_v_nudzi_official...
@anonym_e6b5d3 Dakujem pozriem to 😇
@gigie24 všetky ženy, čo chcete mať iný názor, ako otec, ktorý je samozrejme v práve, až tak že to dal do novín NEPRISPIEVAJTE. Tu môže prispieť len ten, kto má rovnaký názor ako otec. A to, že fuj zlá matka, chorá na hlavu. 👍 Bravo.Aj sudca je samozrejme na hlavu, len ten otec je svätý.
@gigie24 všetky ženy, čo chcete mať iný názor, ako otec, ktorý je samozrejme v práve, až tak že to dal do novín NEPRISPIEVAJTE. Tu môže prispieť len ten, kto má rovnaký názor ako otec. A to, že fuj zlá matka, chorá na hlavu. 👍 Bravo.Aj sudca je samozrejme na hlavu, len ten otec je svätý.
@anonym_eae4a1 Co ak by sa tu respektovala tema prispevku, aby prispievali ludia / otcovia, ktorych sa to tyka a komunikacia prebiehala slusne na urovni? 🙏 Okrem jednej osoby tu zatial nikto nekomunikoval k veci ci nezdielal svoj pripad, len prisli ludia, ktori nemaju zaujem o zmysluplnu kominikaciu a samozrejme anonymne…
@anonym_eae4a1 Co ak by sa tu respektovala tema prispevku, aby prispievali ludia / otcovia, ktorych sa to tyka a komunikacia prebiehala slusne na urovni? 🙏 Okrem jednej osoby tu zatial nikto nekomunikoval k veci ci nezdielal svoj pripad, len prisli ludia, ktori nemaju zaujem o zmysluplnu kominikaciu a samozrejme anonymne…
@gigie24 ale, ale. Moja komunikácia bola slušná, veľmi slušná, žiadne vulgarizmy. O zmysluplnú komunikáciu záujem mám. Nemám však záujem pritákať tomu, čo chceš počuť. Ak ti niekto pritáka, tak už je to slušné a zmysluplné. Je mi to jasné. Tak veľa šťastia. ♥️
@gigie24 ale, ale. Moja komunikácia bola slušná, veľmi slušná, žiadne vulgarizmy. O zmysluplnú komunikáciu záujem mám. Nemám však záujem pritákať tomu, čo chceš počuť. Ak ti niekto pritáka, tak už je to slušné a zmysluplné. Je mi to jasné. Tak veľa šťastia. ♥️
@anonym_eae4a1 joj, ty musíš mat veľmi smutný život, keď si takto nabrusena.
Ale vidím ze by si chcela aby tu pritakavali tebe, že?
@gigie24 verim sudom, nie tym otcom 😉 sud rozhoduje na zaklade dokazov.
@anonym_970b8c tak len kľudne ver, že žijeme v "právnom štáte"..
Súdy častokrát nebývajú spravodlivé. Matka na súde môže zo seba urobiť chuderu a chudák muž čo nič zlé neurobil si to má potom odtrpieť. Mám aj osobnú skúsenosť, kedy žena bola manipulátorka, lebo chcela bývalému mužovi zničiť nový a šťastný život, ktorý mal - novú ženu, novú rodinku. Rozvod medzi tou prvou ženou a tým mužom nastal kvôli nej, lebo trápila toho muža, nestarala sa o domácnosť a podvádzala ho.
@anonym_e6b5d3 to je doktor pecik myslim nie?
@anonym_e6b5d3 to je doktor pecik myslim nie?
@anonym_d8db14 áno je
@anonym_d8db14 áno je
@anonym_e6b5d3 sledujem ho aj na druhom profile
Sialene
@anonym_d8db14 Tu sa ho
@anonym_eae4a1 Temou tejto diskusie, su otcovia, ktorym bolo odporeny styk s dietatom / detmi a proba bola, aby prispievali ti, ktorych sa to tyka, Takze prosim vasu skusenost ak sa chcete podelit a pisat k veci 😇, tu neriesime teraz matky ale OTCOV, ktori su v neprave, naozaj nie je tazke pochopit 😇.
@anonym_eae4a1 No tohto pripadu sa to netyka, mozno si staci precitat temu a podstatu prispevku… 🙏. Dostala som dnes spravu od jedneho otca, ze tu reaguju casto mnohi primitivi a provokateri, ktori nemaju zaujem k teme prispiet ale degradovat, takze by som mala temu mozno ukoncit 😉.
@anonym_eae4a1 No tohto pripadu sa to netyka, mozno si staci precitat temu a podstatu prispevku… 🙏. Dostala som dnes spravu od jedneho otca, ze tu reaguju casto mnohi primitivi a provokateri, ktori nemaju zaujem k teme prispiet ale degradovat, takze by som mala temu mozno ukoncit 😉.
@gigie24 tak ódy na ukrivdeného otecka sa nekonali, takže príspevok stratil význam a prispievatelia sú primitívi. 👍. Tu na mamičkovskom fóre, kde denno denne riešia ženy absolútne nevystatých otcov to nebol dobrý nápad. Takže vlastne nič iné ako ukončiť tému ti nezostáva. 🤔
@gigie24 tak ódy na ukrivdeného otecka sa nekonali, takže príspevok stratil význam a prispievatelia sú primitívi. 👍. Tu na mamičkovskom fóre, kde denno denne riešia ženy absolútne nevystatých otcov to nebol dobrý nápad. Takže vlastne nič iné ako ukončiť tému ti nezostáva. 🤔
@anonym_eae4a1 Myslela som, ze sem chodia aj inteligentnejsi ludia 😄😄😄.
@anonym_eae4a1 Myslela som, ze sem chodia aj inteligentnejsi ludia 😄😄😄.
@gigie24 tak si tu ty, takže o inteligentných príspevkoch sa tu nedá hovoriť ani zďaleka. Verejné ohováranie smutných rodinných väzieb nie je veľmi inteligentné. Skôr primitívne. 😉
My uz desat rokov po rozvode toto riesime. Teraz muz “vyhral” dalsi sud ohladom styku s detmi. Avsak, za cely ten cas nevidel svojhe starsie dieta, proste matka ho ak nie rovno zmanipulovala, ani styk nepodporovala. Mladsie vidaval, ale len malo, matka si vymyslala choroby a pocas tych odmietala dieta predat otcovi.
Manzel nie je zly otec, nie je manipulator, proste tu bylozene taha za kratsi koniec.

@gigie24 ci ide o matku, alebo o otca, vzdy s tym trpia deti a samozrejme aj rodic, ak ma o dieta zaujem.