Striedavá starostlivosť alebo zverenie detí?
Ahojte mamicky,
nebudem sa rozpisovat co vsetko je a ako je, ale s partnerom nemame uz dobry vztah. mame deti a byvam u neho v dome. Ako to je ak by som sa rozhodla od neho odist a by chcel napriklad striedavu starostlivost a ja nie. Poprosim mamicky, ktore si niecim podobnym presli a odisli od partnera ci by mi v kratkosti vedeli napisat co ma caka a neminie 🙏🏼. dohoda asi nebude mozna. Dakujem
@luu1122 riad sa tým aký je otec a ci to zvládne a ci ho deti milujú. Nenechaj sa ovplyvňovať a hlavne rozhodovať ostatných ľudí. Prejdi si to s partnerom dajte si reálne záväzky a skúste to naša striedavka začala skúškou 4 mesiacov vtedy sme zistili ci sa to dá alebo nedá. Naš už chodil do škôlky takže som vedel komunikovať veci aj s pedagógmi a vnímali sme ze ci ma nejaký dopad SS na dieťa aj v škôlke ci sa jeho správanie a spolupráca vymyká doterajšiemu štandardu. Daj si poradiť ozaj len od ľudí ktorý majú reálnu skúsenost. Môžeš ostnza dekou psychologickou ona vám poradí ak sa dohodnete aj na SS ako postupovať s deťmi aj nám poradila.

@leo2019 @damian85 k vám dvom sa viac vyjadrovať radšej ani nebudem. Aj tak máte naložené v každej diskusii, škoda slov a casu