Výživné na bývalú manželku
Ahojte, chcela by som vedieť ak ste tu niektorá ktorá má po rozvode a žiadala o výživné aj na seba tak koľko vám vaši ex platia?
@maciatkolulu to je pravda , u nás je systém nastavený že môžu a až 3 r medzi časom 70% žien otehotnie znova .... a už to ide .
Muž pracuje , žena sa stará ... ubehne 10 r a odrazu sa idu deliť majetky .
Každý by sa mal spoliehať sám na seba , ale tiež delenie ja som robil a ty si prstom nepohla sa mi tiež nepáči .
@stela01 jasne, každú situáciu treba posudzovať individuálne. Pokiaľ napríklad muž tvrdí, že ty si mama sed a staraj sa, ja nás uzivim a bum po 10 rokoch si nájde mladší, svieži model, tak je to jasné.... 😉
@sabina0610 nechapem ludi, ktori kvoli vyzivnemu hned urobia zo zeny k…u.
Zrejme sa nikdy nedostali do tazkej situacie.
Ja som na materskej, malicku mi do skolky este nikde nezoberu. Manzel ma kazdy den ponizuje, vulgarne mi nadava, od tehotenstva sa ma ani nedotkol. Aby som sa z toho nezblaznila (malicka ma potrebuje), musim poziadat o rozvod. Preco by som nemala ziadal o vyzivne pre seba? Ja som porodila a staram sa o NASE dieta, zo 400€ co mam od statu nevyzijem, ked mam poplatky 300€. To nie je urobit zene dieta a potom sa jej zbavit. Ako manzel ma niest zodpovednost aj za mna.
PRETO NIKDY NESUDTE NIKOHO!!! Nikdy neviete, co za tym je, ake moze mat zena trapenie. On si uziva kopec penazi (plat ma vysoky) a ja mam zit z ruky do huby len preto, ze som mu dala dieta???
Mam narok ziadat na seba € az do 5 rokov od rozvodu - samozrejme ak sa zamestnam, tento narok stratim (zamestanim sa budem mat viac penazi, ako od neho). Takze uz sa tesim, az dievcatko pojde do skolky, ja do prace a budeme si zit ovela lepsie.
A mimochodom: aj ked mi bude musiet platit, absolutne sa ako k…a necitim. Prave naopak.
@sabina0610
Ja som skoro tri roky platil svojej ex 130€. Ja som sa voči tomu ale nejako nebránil,keď to súd odklepol,tak som sa neodvolával,reku veď karma funguje,aj som ju na to upozornil.
Teraz keď jej našli nádor na mozgu a vraj neoperovateľný aspoň podľa dcéry,tak hádam jej ešte ostáva toľko času porozmýšľať nad tým ako žila a čo robila. Treba si vždy rozmyslieť a zvážiť čo idem robiť.
@sabina0610
Ja som skoro tri roky platil svojej ex 130€. Ja som sa voči tomu ale nejako nebránil,keď to súd odklepol,tak som sa neodvolával,reku veď karma funguje,aj som ju na to upozornil.
Teraz keď jej našli nádor na mozgu a vraj neoperovateľný aspoň podľa dcéry,tak hádam jej ešte ostáva toľko času porozmýšľať nad tým ako žila a čo robila. Treba si vždy rozmyslieť a zvážiť čo idem robiť.
@anonym_64a825
Ty si riadny uboziak

@puklica13 Skus si to este raz precitat, ako to naozaj bolo. Uz to tu stanulienka raz vysvetlila. Nemozem za to, ze ludia sa neunuvaju citat, prebehnu to ocami a vytvoria si vlastnu pravdu. V skutocnosti si ju tak oznacila iba ty teraz, ja som to nebol.
Mne tiez primitivi s recami o komplexoch nevadia, v tom sme rovnaki. 🙂
Keby Ti to nevadilo, tak by si nereagovala. 🙂
Som za mier a respektovanie sa. Co ty na to?