Čo máte nachystané na zajtra pre učiteľov?
Ahojte, čo ste pripravili deťom do škôl, škôlok pre pani učiteľky? 🙂
@lili929 nič, aj napriek tomu, že je pripravkar...
Učiteľkám aj upratovačkám dávame bonboniery a kávy keď ma drobec meniny a narodeniny a na konci roka.
Myslím, že je to úplne postačujúce..
@diaszoky ale sledujúc tak tvoju gramatiku usudzujem, že ty si v tej škole veľa nesedela. zrejme si chýbala aj v také dni, kedy učitelia odmeňovali či obdarovali deti 😉
@panelacikova to koľkokrát boli v cukrárni alebo na zmrzlinu ani nepočítam to ich koľkokrát vzala po vyučovaní len tak. A teraz im už ani nie je triedna ale raz do mesiaca v sobotu ich berie na výlet vlakom alebo do kina, na pizzu a podobne
@panelacikova ked ti raz poviem, ze sme my nic nedostavali ani neterka nic nedostava tak nedostava
@panelacikova uz tocis o piatom takze tak
@matullienka nejde o prd skolu, ale ja som o tom ani len nepocula a aj ked dostavaju balicky tak len za nase peniaze takze tak a neurazaj sa hned len preto, ze ma niekto iny nazor a skusenosti ako ty ukludni sa
@diaszoky ja sa nemám prečo urážať a ja viem s istotou, že veľa vecí učiteľka platí zo svojho
@matullienka no ved davaj kupuj paci sa ja ti nebranim😅
@diaszoky veď ani teba nikto nenúti kupovať tak neviem čo sa tu rozculujes akoby to bola tvoja povinnosť im kúpiť.
Neviem, či je medzinárodný deň poštárok, ale na pošte som varená-pečená a keď som sa chcela jednej pani za okienok odvďačiť, priniesla som je maličkosť - svietnik. Ak by som vedela o medzinárodnom dni / prípadne dni poštárok, tak by som jej priniesla maličkosť opäť, lebo si za svoju prácu zaslúži - áno, vybrala si svoju prácu, ale chcem sa jej poďakovať, za je prácu.
Synovi som na zajtra nachystala pre triednu a vychovavatelku po bonboniere. Sám povedal, že chce ist ešte niečo kúpiť ráno (rozumej kvetinku), lebo si zaslúžia viac.
Ja sama som učiteľka. Od žiakov (rodičov) nečakam nič horibilne, ale potešilo by ma mile slovo, poďakovanie..
@matullienka ja sa nerozculujem ja diskutujem takze tak
Ja som kúpila v lidli dve kyticky tulipánov a spojila som ich do jednej veľkej.. Sama by som takú rada dostala 😉
Nič ... Minule som to počítala a od škôlky som dávala vždy na deň učiteľov do školy ,do škôlky ,mám tri deti a približne už 8 rokov ... Už stačilo 🙂
To by sme potom mali každý každého obdaruvavat 😁 smetiarov (bez nich by sme nemali kam dat odpadky), autobus árov (bez nich sa nedostaneš niekam,, ďalej), predavačov ( bez nich si nenákúpiš jedlo), kuchárov (bez nich sa v restike človek asi nenáje) to isté aj čašníci a môžem pokračovať do aleluja 🙄
Každú prácu si treba vážiť rovnako ❤️
A presne naša učiteľka berie deti na zmrzlinu ale aj si ju sami zaplatia alebo vyzbiera dva krát za rok do triedneho fondu .ale to len k tomu že niektoré pozývajú na zmrzlinu
@lili929 po dnesku v synovej skole akurat tak paradnu staznost 🙈
Nič
Kvietkované čokoládky. Pre pána učiteľa nekvietkovanú. Sú úžasní, deti ich majú radi, trávia s nimi časť týždňa, majú spolu kopu zážitkov, nájdu si na nich čas, sú vždy naporúdzi, venujú sa im, poznajú ich, vedia ako na ne, aké majú silné, slabé stránky, čo im ide, povzbudzujú ich v tom... zrovna dnes som spokojná z dvoch rodičiek išla... a nesieme aj malú čoko do zuš-ky. A nie, mne do práce nikto nenosí čokoladky, deň môjho zamestnania nie je. A asi by mi nikto nenosil ani, keby taký deň bol. Ale Deň učiteľov je a ja, ako spokojná matka so spokojnými deťmi si myslím, že jednou mini čoko nič nepokazíme. Ak takú neľúbia, môžu ju darovať ďalej, deti sa tešia, že môžu učiteľov obdariť a nie je to vec, z ktorej by peňaženka zaplakala... 🤷♀️
Syn štvrták, prvý krát nesie učiteľke kvietky do školy. Minulý rok v marci menil školu z dôvodu, že pani učiteľka ho šikanovala, na novej škole dostal teraz v decembri novú učiteľku, ja som tej žene veľmi vďačná, lebo on konečne chodí bez stresu do školy a chodí tam rád. Keby mal také šťastie, že ju má od prvého ročníka, tak by sme mali ušetrených toľko nervov, plakania a nie len on ale aj my rodičia. Pani učiteľka si kvietky zaslúži.

@diaszoky tak to si poriadne na omyle. deti bežne dostávajú od učiteľov aj drobnosti (vo všeobecnosti). dcéra chodila na I. stupeň do inej ZŠ a vždy na deň detí ich pani učiteľka vzala na zmrzlinku a dostali cukríky alebo malé kinder čokoládky. a čo sa týka nášho programu, zahŕňa aj odmeňovanie detí. máme aj iné akcie (tiež spojené s odmeňovaním), ale niekomu tak zatupenému, ako si ty, je to zbytočné vôbec vysvetľovať 🙂