Dávate deťom šunku na desiatu?
Ahojte, dávate deťom šunku do desiaty ? Ja mám obavy z toho, či sa to nepokazí, predsa len šunka by mala byť maximálne 2h v izbovej teplote, a keď robim desiatu ráno o 5:30, kým to zje, prejde kopu hodín.
Ano davam a nikdy sa nic nepokazilo, inak existuju aj take termosacky .
Dávam tiež lebo môj nechce nič iné, zatiaľ sa mu nepokazilo za celé tie roky, čo je školák, je prvák na strednej
Presne tohto som sa aj ja obavala, najma tie vakuovo balene sa skazia hned.
Paneboze 😀 ako decka sme davali rozok s maslom a sunkou v servitke a sacku a nic nam nebolo. 🤣
Paneboze 😀 ako decka sme davali rozok s maslom a sunkou v servitke a sacku a nic nam nebolo. 🤣
@anonym_6bd2a7 lenze to bola ina sunka 🙂
Dávam. O max.2h pri izbovej teplote som este nepocula. Také chlebíčky na oslavách bývají určite dlhsie, dokonca priamo na vzduchu. A tiez ich po 2h nevymienaju...
@catherinah aj teraz vies kupit kvalitnu sunku
@catherinah bola kvalitnejšia, mala v sebe menej konzervantov, ale rýchlo ozelenela 😅 Takze tie dnešné vydržia dlhšie.
Dávam už 10 rokov a nikdy sa nič nepokazilo a nikdu nebolo synovi z toho zle.
Nepreháňaj to, nepokazí sa šunka ani rohlík. Koľkokrát som dojedala desiatu poobede a nič jej nebolo.
Dávam bežne ale nie tú vákuovo balenú. Tá pre mňa smrdí už keď sa otvorí. A nikdy sa nepokazila.
@anonym_autor šunku nejeme ani my a určite by som ten odpad nedala ani dieťaťu. Môže sa tváriť bio eko detska neviem aká, je to svinstvo. Skúste si prečítať zloženie.
@anonym_autor šunku nejeme ani my a určite by som ten odpad nedala ani dieťaťu. Môže sa tváriť bio eko detska neviem aká, je to svinstvo. Skúste si prečítať zloženie.
@anonym_autor ano, davam, vsetko v poriadku
@simona20201309 ak kupis tu 92+ viac percentnu je vsetko v poriadku - treba sa len pozriet co kupujes
Tak existujú šunky aj s 98% mäsa. Takú kupujeme.
Nie nedavam, orave kvôli kazivosti
@simona20201309 a co papate? Kaviar?
Dávam, večer spravím rohlíky, ráno len vloží do tašky. Desiata je 9,35, za tú chvíľu sa nič nepokazí. 2 hodiny sú hlúposť,
Problém nie je, že má 92 percent mäsa, problém je spracovanie, ide o ultra spracovanú potravinu.
Ano davam, nikdy sa nic nepokazilo 🙂
Dávam, zabalím rožok do alobalu a do dózy
@catherinah Aká iná šunka zase? Len prosím nie tie drísty z facebookových retroskupín aká bola kedysi šunka kvalitná a ľudia mali vďaka nej k sebe bližšie
@catherinah Aká iná šunka zase? Len prosím nie tie drísty z facebookových retroskupín aká bola kedysi šunka kvalitná a ľudia mali vďaka nej k sebe bližšie
@yosi nie, ale cerstvo krajana je OK, lenze teraz vacsinou predavaju krajanu vopred, rozbali a vylozi to nakrajane. Tato dlho nevydrží.
@anonym_autor 20 rokov som dávala šunku aj výlety rožok šunka a nikdy sa nič nepokazilo..
Nepreháňaj to, nepokazí sa šunka ani rohlík. Koľkokrát som dojedala desiatu poobede a nič jej nebolo.
@januska12323 presne.
Šunku nedávam len keď sú vonku horúčavy, teraz v takomto počasí sa to pokaziť nestihne.
Neboj ak mas sunku ,ktora ma v sebe sam bordel,tak vydrzi aj 24hod bez chladu...
My sme nosili aj šunku, aj jogurty, syr,.koľkokrát sme to jedli až v družine..a nič sa nepokazilo. Dcerin spolužiak nosí aj uvarené vajíčka medzi chleba, tiež to je niekedy aj po ceste domov, lebo cez prestávku nemal čas 😄
@simona20201309 co presne je svinstvo na tomto zlozeni? Ja tam nic toxicke ani zle nevidim, ale rada sa necham poucit.
@anonym_autor tak za socika bolo podľa MK všetko zle, zle zle ale pozor šunka bola lepšia🥴. No, čo už aj také sa stáva, že bola za socika lepšia šunka ako dnes, určite mala viac ako 90 percent mäsa a technológie spracovania mäsa boli vtedy viac vpredu ako dnes. Tiež by ma zaujímalo, keď je šunka odpad, čo ako dávate deťom jesť na desiatu? Predpokladá, že paštéka je odpad,salám je odpad , taveny syr je odpad, chlieb vo vajci je odpad, Tak jedine ten kaviár asi, alebo španielske zdravé paradajky.

Nič sa nepokazí.