Dávate ďeťom za polročné vysvedčenie nejaké darčeky?
Nemyslím tým nejaké veľké dary ale aspoň nejakú drobnosť. Myslíte, že to deti trochu motivuje?
Moj syn dostal cokoladu 🙂 a hlavne pochvalu a povzbudenie , ze sme na neho hrdi 😉 😉
Môj trojročný syn dnes dostal vysvedčenie za prvý polrok v škôlke! Yei... 😎 Keďže som to nečakala, nič som nemala prichystané, a keby aj, aj tak nechápe čo je to vysvedčenie, hehe 😀
No ale k téme - ja tiež s láskou spomínam na to, ako nám mamina urobila ružovú bábovku z jahodového pudingu 😉 Či ma to motivovalo? Pochybujem, ale potešilo určite - detičky vždy poteší, keď im rodičia venujú výnimočnú pozornosť - nemusí to byť darček...
A čo sa motivácie týka - tá je diskutabilná. Mám bývalú kolegyňu, ktorej obidve deti mali za promóciu sľúbené auto - aj ho dostali. Neodsudzujem to - účel to splnilo, školu vyštudovali a po nej už boli dostatočne rozumní na to, aby vedeli, ako to v živote funguje a že pečené holuby bežne z neba do huby nepadajú... Koniec koncov, keď na to rodičia mali... 😝
mal by si si každý rodič uvedomit že sa učí pre seba u nás doma je to tak že píšeme písomky má z nich jednotku zapisujeme na papier a ked za týžden má aspon 6 jednotiek tak dostane sladkosti za 2 eurá a ked nie 2eurá

Áno,vždy dostanú niečo aj keď je vysvedčenie niekedy nie ako si to predstavujeme,ale vždy ostaneme len pri nejakej sladkosti 🙂