icon

Dávate ďeťom za polročné vysvedčenie nejaké darčeky?

atinka22
28. jan 2011

Nemyslím tým nejaké veľké dary ale aspoň nejakú drobnosť. Myslíte, že to deti trochu motivuje?

Strana
z2
jankamarcel
31. jan 2013

Áno,vždy dostanú niečo aj keď je vysvedčenie niekedy nie ako si to predstavujeme,ale vždy ostaneme len pri nejakej sladkosti 🙂

beba1902
31. jan 2013

Moj syn dostal cokoladu 🙂 a hlavne pochvalu a povzbudenie , ze sme na neho hrdi 😉 😉

yennn
31. jan 2013

Môj trojročný syn dnes dostal vysvedčenie za prvý polrok v škôlke! Yei... 😎 Keďže som to nečakala, nič som nemala prichystané, a keby aj, aj tak nechápe čo je to vysvedčenie, hehe 😀
No ale k téme - ja tiež s láskou spomínam na to, ako nám mamina urobila ružovú bábovku z jahodového pudingu 😉 Či ma to motivovalo? Pochybujem, ale potešilo určite - detičky vždy poteší, keď im rodičia venujú výnimočnú pozornosť - nemusí to byť darček...
A čo sa motivácie týka - tá je diskutabilná. Mám bývalú kolegyňu, ktorej obidve deti mali za promóciu sľúbené auto - aj ho dostali. Neodsudzujem to - účel to splnilo, školu vyštudovali a po nej už boli dostatočne rozumní na to, aby vedeli, ako to v živote funguje a že pečené holuby bežne z neba do huby nepadajú... Koniec koncov, keď na to rodičia mali... 😝

mariana6756
11. feb 2013

mal by si si každý rodič uvedomit že sa učí pre seba u nás doma je to tak že píšeme písomky má z nich jednotku zapisujeme na papier a ked za týžden má aspon 6 jednotiek tak dostane sladkosti za 2 eurá a ked nie 2eurá

Strana
z2