Dobrá základná škola v Petržalke. Viete poradiť?
Neviete mi maminy poradit naozaj dobru ZS v petrzalke?
Čo poviete na Pankúchovu?
@eji môžem poprosiť a kam ste prestúpili na ktorú ZŠ? Vdaka
@nonamenano my sme prestúpili na Tupolevovu a mega spokojnosť 👍
@marielik78 ahoj, prosim ako si spokojna s prestupom na bulharsku? s odstupom casu to bolo spravne rozhodnutie? ako sa paci malej v tej skole? ďakujem
@sadoney Ahoj, s odstupom dvoch rokov, teraz tam chodi treti rok uz, viem povedat, ze to bolo spravne rozhodnutie. Ako vsade, aj tu sa najdu negativa, ale dcerka je v skole spokojna a paci sa jej a to je prvorade 🙂 Ak chces vediet viac, kludne sa ozvi aj spravou.
@marielik78 posielam správu ďakujem
Ja som pozerala rôzne školy, čítala referencie, no bohužiaľ neviem akú inú školu vybrať. Dcéra je šikovná, potrebovala by určite viac ako na tejto škole dostane. Celkovo sa mi ale zdá, že so vzdelaním a jazykmi je to slabota, no asi mam latku nastavenu moc vysoko. 🙄
Ahojte. Viete pridat nove recenzie k ZŠ Prokofievova a Cernysevskeho? Dakujem
ZS Prokofievova neodporucam, mali sme velmi dobru pani ucitelku, ale kvoli inym okolnostiam sme prestupovali na ZS Tupolevova, tam je to fajn. 🙂
Ahojte, prosim cas, mate niekto aktualne skusenosti zo zs holicska, prosim? Je to nasa spadova skola, tak co ocakavat, pripadne, ci skusit zabojovat na inej zs. Vdaka moc
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti ZS Dudova?najlepšie druhý stupeň...
Prosím aj ja by som potrebovala poradiť. Premýšľame kam zapísať synčeka do 1.ročníka. Spádovú máme Lachovu ale premýšľala som aj na Dudovou a Pankúchovou. Ale možno ani tá Bulharská by nebola zlá voľba, už som z toho taká zmätená. Hlavne ako čítam o tej šikane😞😢
Prosím poraďte.
Ďakujem
ZŠ Budatínska 61 Neodporúčam.
ZŠ Gessayova 2 Odporúčam
@princess_maryam prečo neodporúčate ZŠ Budatínska. Veľmi ju zvažujem. Spádovú máme ZŠ Holíčska.
Dudova je otrasná škola vo vyšších ročníkoch sú zlé učiteľky vybíjajú si zlosť na deťoch a riaditeľka si zastáva učiteľov sú tam grazli rozbíjajú dvere na záchodoch môj syn bol šikanovaný pýtali odneho peniaze cez hodiny žiaci žuvajú tabak a ešte si to natačajú prečitajte si blog.sme.sk 3.casť písal tam jeden učiteľ síce nebol obľúbený ale napísal pravdu a zato bol vyhodený
Dobrý deň Dudova škola je otrasná a učiteľka ANJ p.Krnáčová šikanuje deti a nikto s tým nič nerobí žiaci ju nemajú radi sú z nej deprinovaný je zasadnutá na chlapcov dieťa sa nemôže nič slušne opýtať hneď zvyšuje hlas a vyhráža sa 5 a riaditeľkou chalani píšu písomky stále a ostatné dievčatá sa hrajú na mobiloch alebo majú voľnú hodinu takto sa učiteľka chovať nesmie deti sa už sťažovali zástupkyni a nič sa nedeje riaditeľka nič nerieši zastáva si učiteľku a deti si s ňou nevedia dať rady je úbohé aby takáto hyena učila deti nielen deti vedia šikanovať ale aj učitelia .
ZŠ Dudova je podľa mňa ako každá iná škola, lepší aj horší učitelia, problémové deti sú tiež na každej škole (rozbité dvere, cigarety...). O školu Dudova je obrovský záujem viem, že sa tam do 1. ročníka dostanú iba deti, ktoré sú spádové, taký je o ňu záujem. Ja určite odporúčam.
@liena16 dobry den prajem.
Dali ste nakoniec dieta na ZŠ Holičská?
Ďakujem pekne

@gulkaaa ja som musela mat podpis otca ked bol pn pri zapise.