icon

Dobrá základná škola v Petržalke. Viete poradiť?

havedka
3. dec 2009

Neviete mi maminy poradit naozaj dobru ZS v petrzalke?

Strana
z8
majcika
29. mar 2019

@gulkaaa ja som musela mat podpis otca ked bol pn pri zapise.

gulkaaa
29. mar 2019

@majcika áno urcite musia byť obaja podpisany ale ak sa tatino nedostavi vraj je potrebne splnomocnenie ze ho mozem zastupovat len neviem ci musi byt overené notárom

majcika
30. mar 2019

@gulkaaa over si to priamo u riaditela skoly. Ja som nemusela mat notarsky overene

gulkaaa
1. apr 2019

@majcika no ja som písala pani ktorej EMAIL bol uvedený na stránke skoly k zápisu a prihláške. Tiež
Si myslím že je to blbosť veď keď by bol otecko napríklad dlhodobo pripútaná na lôžko a nemôže ísť na zapis ako by asi išiel k notarovi.

gulkaaa
1. apr 2019

@majcika podpis nieje problem ale účasť na zápise

bvladka
31. júl 2019

Čo poviete na Pankúchovu?

nonamenano
7. sep 2019

@eji môžem poprosiť a kam ste prestúpili na ktorú ZŠ? Vdaka

eji
7. sep 2019

@nonamenano my sme prestúpili na Tupolevovu a mega spokojnosť 👍

sadoney
21. okt 2019

@marielik78 ahoj, prosim ako si spokojna s prestupom na bulharsku? s odstupom casu to bolo spravne rozhodnutie? ako sa paci malej v tej skole? ďakujem

marielik78
21. okt 2019

@sadoney Ahoj, s odstupom dvoch rokov, teraz tam chodi treti rok uz, viem povedat, ze to bolo spravne rozhodnutie. Ako vsade, aj tu sa najdu negativa, ale dcerka je v skole spokojna a paci sa jej a to je prvorade 🙂 Ak chces vediet viac, kludne sa ozvi aj spravou.

sadoney
21. okt 2019

@marielik78 posielam správu ďakujem

lea20
Odpoveď bola odstránená
rainee
5. jún 2020

Ja som pozerala rôzne školy, čítala referencie, no bohužiaľ neviem akú inú školu vybrať. Dcéra je šikovná, potrebovala by určite viac ako na tejto škole dostane. Celkovo sa mi ale zdá, že so vzdelaním a jazykmi je to slabota, no asi mam latku nastavenu moc vysoko. 🙄

babatkoo
5. mar 2021

Ahojte. Viete pridat nove recenzie k ZŠ Prokofievova a Cernysevskeho? Dakujem

luliu
5. mar 2021

@babatkoo nemám osobnú skúsenosť, ale z týchto dvoch určite Černyševského. Prokofievova nie

katuska19
5. mar 2021

ZS Prokofievova neodporucam, mali sme velmi dobru pani ucitelku, ale kvoli inym okolnostiam sme prestupovali na ZS Tupolevova, tam je to fajn. 🙂

babatkoo
5. mar 2021

@katuska19 dakujem za info. Aj by ste mi vedeli napisat preco tam nedat dieta? Co je na tej skole tak zle. Dakujem

babatkoo
5. mar 2021

@luliu dakujem za odpoved. Mate aj nejake blizsie info preco nie?

liena16
5. apr 2021

Ahojte, prosim cas, mate niekto aktualne skusenosti zo zs holicska, prosim? Je to nasa spadova skola, tak co ocakavat, pripadne, ci skusit zabojovat na inej zs. Vdaka moc

nelinka2009
19. aug 2021

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti ZS Dudova?najlepšie druhý stupeň...

dianuska3
17. jan 2022

Prosím aj ja by som potrebovala poradiť. Premýšľame kam zapísať synčeka do 1.ročníka. Spádovú máme Lachovu ale premýšľala som aj na Dudovou a Pankúchovou. Ale možno ani tá Bulharská by nebola zlá voľba, už som z toho taká zmätená. Hlavne ako čítam o tej šikane😞😢
Prosím poraďte.

Ďakujem

princess_maryam
26. apr 2023

ZŠ Budatínska 61 Neodporúčam.
ZŠ Gessayova 2 Odporúčam

kulzuz
11. nov 2023

@princess_maryam prečo neodporúčate ZŠ Budatínska. Veľmi ju zvažujem. Spádovú máme ZŠ Holíčska.

juraaaj
13. feb 2024

@izmd Dobrý deň prosím vedeli by ste mi zaslat správu z inšpekcie

maxdub
14. mar 2024

Dudova je otrasná škola vo vyšších ročníkoch sú zlé učiteľky vybíjajú si zlosť na deťoch a riaditeľka si zastáva učiteľov sú tam grazli rozbíjajú dvere na záchodoch môj syn bol šikanovaný pýtali odneho peniaze cez hodiny žiaci žuvajú tabak a ešte si to natačajú prečitajte si blog.sme.sk 3.casť písal tam jeden učiteľ síce nebol obľúbený ale napísal pravdu a zato bol vyhodený

maxdub
26. mar 2024

Dobrý deň Dudova škola je otrasná a učiteľka ANJ p.Krnáčová šikanuje deti a nikto s tým nič nerobí žiaci ju nemajú radi sú z nej deprinovaný je zasadnutá na chlapcov dieťa sa nemôže nič slušne opýtať hneď zvyšuje hlas a vyhráža sa 5 a riaditeľkou chalani píšu písomky stále a ostatné dievčatá sa hrajú na mobiloch alebo majú voľnú hodinu takto sa učiteľka chovať nesmie deti sa už sťažovali zástupkyni a nič sa nedeje riaditeľka nič nerieši zastáva si učiteľku a deti si s ňou nevedia dať rady je úbohé aby takáto hyena učila deti nielen deti vedia šikanovať ale aj učitelia .

franculkua
27. mar 2024

ZŠ Dudova je podľa mňa ako každá iná škola, lepší aj horší učitelia, problémové deti sú tiež na každej škole (rozbité dvere, cigarety...). O školu Dudova je obrovský záujem viem, že sa tam do 1. ročníka dostanú iba deti, ktoré sú spádové, taký je o ňu záujem. Ja určite odporúčam.

alzbetkacicka
27. mar 2025

@liena16 dobry den prajem.
Dali ste nakoniec dieta na ZŠ Holičská?
Ďakujem pekne

Strana
z8