icon

Integrácia syna v škole

18. nov 2020

Ahojte prosim vas zvazujem o integraciu syna v skole. Prosim vas co to vlastne znamena. Ma problem s pocitanim aj s citanim stale povie ze on nevie nepameta si je prvak. Teraz neviem ci fakt alebo jevlen lenivy a nechce sa mu. Viem ze by to mala posudit specialna pedagogicka no pytam sa vas co odporucate. Dakujem

hettinka
18. nov 2020

Odporucam návštevu CPPPaP čím skôr.

berenika39
18. nov 2020

Pedagogicko psychologickou poradnu. Vyšetření. To, co ti tu napíšeme na MK je jistě dobře míněné, nicméně potřebujete pomoc odborníka. Tak hledej, volej, objednávej. Bude to dobrý, ale potřebujete odbornou pomoc. držím palce,

ninusa221
18. nov 2020

Podla mna to dajte vyšetriť moj brat to ma a maju aj výhody venuje sa im asistentka a sú tam rozne úľavy takže ak ho nechcete nejak trapit a pretĺkať sa len tak z ročníka do ročníka tak riešte. Taketo deti maju úľavy aj na SŠ nepíšu slohy z ANj a Sjl len tak pre zaujímavosť 😃

anjelicek26
18. nov 2020

Tak vidis, ze to nevie - normalne v praxi vonku nech ti cita pismena, zacina slova, pocita s hlavy... tam si to otestujes... ja s Benjim pocitame s hlavy uz rok ked ideme domov autom, bohuzial s vysledkom, ze preco nase dieta rata s hlavy take cisla, ake ani este nema poznat... no preco...lebo ho to bavi a je to nieco, za co ho mama vzdy chvali... s pismenkami sa trapime viac (ma hroznu motoriku), tiez mi povie, ze to nevie, nepozna, nema ako... je to obranny mechanizmus pred tym, aby sa musel snazit... a nas uz mal odklad, takze nema cesty...

mogaa
19. nov 2020

Integrácia sa robí len na základe odporúčaní z vyšetrení u špeciálneho psychológa, ktorý na základe vyšetrení (testov)stanoví diagnózu a odporučí postup na základe ktorého je dieťa integrované.....

laurika1432
19. nov 2020

@mogaa tak tak tak

stanulienkat
19. nov 2020

V skole vam nerobili testy? Mozno si mu mala dat rok odklad.