icon

Je veľa 150 eur za tašku do školy?

25. aug 2022

Je podľa vás 150€ za školskú tašku veľa? Malá chce tašku ale stojí 150€. Peniaze problém nie sú len 150€ za tašku mi príde prehnané 🤔 ale o inej nechce ani počuť 🤦

anjelicek26
25. aug 2022

My sme dali za tasku podobnu sumu u vsetkych deti...nosili ju cele styri roky (starsi - mladsi tiez tak budu tie svoje) boli idealne riesene, s vypolstrovanym chrbatikom, v cene bol peracnik a vak na telesnu... Rozpravkovy motiv sme nevybrali, ale taky, co je od 6-10 rokov prijatelny, Samozrejme som dala vybrat dietatu - ale s 3 predtym mnou vybranych prijatelnych motivov...

No a k teme, ze je dieta rozmaznane, ze chce presne - tuto tasku a nijaku inu - boze zeny doprajte im to... tu vec budu nosit 5 dni v tyzdni, cely rok, viac rokov... je to jedna z mala veci, co je skutocne na dlho a velmi caste pouzivanie...ked uz toto nevyberiem podla dietata, tak co ine? Ved za bike da clovek momentalne par stovak eur a tiez to ma "len na dva roky" velkostne a vozi sa nie kazdy den...chapeme sa...

xena0
25. aug 2022

Nemám prehľad ako idú ceny tašiek do školy teraz ale tak zdá sa mi to dosť len za tašku

solange7
25. aug 2022

Ja som dostala tasku na vianoce a strasne som sa z nej tesila. Boli na nej nejake disney obrazky, vtedy to hrozne letelo. Nedokazem si predstavit, ze by som takto cvicila s rodicmi.

janinka007
25. aug 2022

Pred 12 rokmi sme dali 100€ za tašku...

cajomila
25. aug 2022

@silvike Tak to je super, že ju dcéra nosila celý prvý stupeň, to sa potom oplatí.
Ale moja napr. nosila prvú tašky iba 1 rok, ďalšiu iba 2 roky.
Takže v našom prípade by sa to neoplatilo investovať.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
alantroj
25. aug 2022

Moj ma tasku asi za 30 eur. Presli sme obchody, poskusal si rozne typy, vobec mu nesedeli na chrbatik. Objednali sme z eshopu viac tasiek, poskusal a vybral si. Taska po technickej stranke splna vsetko co sme chceli, je lahka, polstrovana, ergonomicka, ma reflexne prvky a hlavne sedi mu na chrbte. Je to chlapec a na taske aky ma vzor mu az tak nezalezi, nas si potrpi prave na sportovych potrebach (kolobezka, bike, lyze,...). A takto mu ked sa osucha bez problemov kupim novu, ak bude on chciet. Ale uz teraz viem ze dcera bude vyberat podla farby a vzoru, ma uplne ine priority. Podla dietata a podla zdraveho rozumu.

cajomila
25. aug 2022

Mne to príde veľmi dráhe.
Ale ide o to, že ak by taška dieťaťu vydržala celý prvý stupeň...tak tá cena by bola ok.
Lenže ak ju bude nosiť 1-2 roky, tak to sa potom neoplatí kúpiť za takú cenu.
A u detí sa vkus tiež dosť rýchlo mení ( hlavne u dievčat).
A nie každé dieťa si vie na veci dať aj pozor.
A ja akosi neverím, že v tých taškách je kvalitatívne až taký rozdiel...to je proste aj marketing, vedia, že na tomto sa dá skvelé zarobiť ( hlavne na prvákoch).

V každom prípade ja som ten typ matky, že by som proste takú dráhu tašku nekúpila.

maryon1
25. aug 2022

Tiež sme zaplatili za synovu prvú školskú tašku podobne. A neľutujem doteraz, vybral si ju sám, bol k nej peračník, taška na prezuvky, motív bol použiteľný aj v dalších rokoch /nosil ju celý prvý stupen - 4 roky/ takže sa mi vlastne aj finančne vyplatila - niekto kupuje každý rok novú....

viktorianarjasova
25. aug 2022

Kúpila by som jej ju ak na to máš tak jej dopraj. Bude ju nosiť, prečo hneď že je rozmaznana a podobne reči. Páči sa jej, je to niečo čo bude nosiť ona tak prečo nie. Už len kvôli tej radosti v jej očiach by som kúpila. A 150€ za tašku už nie je v dnešnej dobe taká horibilná suma ak je kvalitná ponosi ju cely prvý stupeň ;)

sense
25. aug 2022

Pozri ak peniaze nie sú problém, nie je to módny výstrelok a bude ju mat viac ako rok a dcére sa páči, prečo nie.
Taška mojej dcéry stala viac keď išla do prvej triedy ako 150 e (takmer dvojnásobok keďže sme do kupovali ochranu proti dažďu ešte, ma Ergobag) aj keď teda bol v nej aj peračník aj etui, a aj Sack na telesnú kt sa dá pripnúť na. Tašku a ma ju doteraz, dnes začala štvrtý ročník a stále vyzerá veľmi dobre, až na dva malé fľaky od centrofixi vo vnútri je prakticky bez poškodení.

eni01
25. aug 2022

Ak je tá taška kvalitná + má dalšie príslušentvo tak by som ju kúpila. Dcérka ide do 3-tej, v prváku som kupila tašku za 200e - lahká, kvalitná + obal na prezuvky alebo telesnú, plný peračník, obal proti daždu, penaženka. Taška je už 3-rok ako nová, dizajn nadčasový a určite ju bude mať aspon do 5 triedy. Ak teba taška oslovila tak ju kúp

abbey1
25. aug 2022

Keby peniaze neboli problém, tak sa nepytaš a tašku kúpiš. To je rovnako ako keď človek finančné dobre zabezpečený kupuje bežne spodné prádlo 300 eur kus.
Niekomu je veľa 50 za tašku, niekomu 150 a niekto dá 800.
Veď je to čisto na tebe.

paulinam99
25. aug 2022

Podľa môjho subjektívneho názoru je 150 € "iba" za tašku naozaj dosť.
Za tie peniaze sa dajú kúpiť 6 až 10 dielne kompletné sety tašky s doplnkami, a to od kvalitných značiek, dokonca aj v rôznych licenčných obrázkových motívoch.

Každopádne, rozhodnutie je zaiste iba a len na Tebe. 😉

paulinam99
25. aug 2022
zanka777
25. aug 2022

Podľa mňa aj keď máte dosť peňazí je to veľa... Sú krásne a kvalitné tašky aj do 80€ takú máme napríklad my a som maximálne spokojná.... Aj môj syn si chcel vybrať neviem aký motív ale kúpili sme nakoniec neutrálny ktorý viem že bude mať aspoň na 4-5 rokov a nepovie mi v druhom ročníku že to je už "detské"alebo že sa mu to už nepáči.... A po ďalšie keby mi dieťa povedalo že chce len túto jednu a o inej nechce počuť tak by som mu dala na výber z iných(lacnejších ale tiež pekných) a ak by si nevybral mal by vždy u mňa tretiu možnosť vláčiť si ubecnice v ruke ..... Neexistuje

refly
25. aug 2022

Wow, mohli by ste poslat link na tu tasku.
Ja si pametam ze som kazdych.. 4-5 rokov dostala novy ruksak za + - 10€ a bolo vymalovane XD

xena0
25. aug 2022

@paulinam99 nemám prehľad ani nesledujem pretože to pre mňa není aktuálne 🙂ak by som zháňala tak určite si prehľad spravím...

00momo
25. aug 2022

znacka tasky alebo motiv je taky drahy? Urcite by som nwkupila aj ked mame alebo nemame peniaze. Isla by som s nou do obchodu kde nie sú také drahé tašky a nech si vyberie. A ked nie by isla s igelitkou.

elanor
25. aug 2022

zalezi na vela okolnostiach.
Ak je to iba taska, obycajna, ziadna znacka, ziadne ergo, a co ja viem co, a nic viac, na ktorej vidno, ze sa po par pouzzitiach znici, tak je to vela.
Ak je to nejaka znackova, ktora je vychyrena tym, ze je ergo, hento toto tamto, proste fakt kvalitna a dieta ju vynosi niekolko rocnikov, plus ma vo vybave za tu cenu peracnik aj s full vybavou, penazenku vo farbe / motive tasky, s vreckom na papuce, ci vreckom na telesnu v motive. Tak to uz je cena normalna, a uplne v poriadku. Plus navyse ked sa dietatu aj paci, tak je to mega super, lebo ako prvaka motivovat na ucenie, aj peknou taskou s oblubenym motivom.
Ak je to moznost c1., tak by unas nasledovala prednaska, ze nie a preco nie. A hladali by sme spolu ine (lacnejsie) moznosti.
Ak je to pripad c2., tak nieje o com, vytasila by som penazenku, a vyplazla v obchode na pult 150e cash, ani by som okom nemrkla.

endrien2013
25. aug 2022

Pred rokom išla dcéra do prvej ma beckmann tašku tiež ma stala so všetkým toľko, tiež si inú nevybrala, muža skoro vyrútilo ale prežil 😁 a neľutujem po roku čo nedávala na ňu nejak pozor, hocikde ju švacla je ako nová v top top stave. Bude ju mať celý prvý stupeň, a keď som videla iné tašky deti po roku tak max rok ak ešte vydržia a musia rodičia opäť kupovať.
Tak by som jej len povedala že ok kúpim ti ju ale budeš ju mať celý prvý stupeň tak sa dobre rozmyslí aby sa ti páčila aj za rok 🙃

petko81
25. aug 2022

Nášmu doniesol ježiško a bol spokojný.

zuziiiii
25. aug 2022

Môj syn mal Topgal v akcii za 45eur a mal ju 5 rokov
Ale ked máš nato kľudne jej kúp akú chce aj za 200ecok, tvoje peniaze, tvoje rozhodnutie, tvoja vec

autor
25. aug 2022

@alexnina777 mne ide o to že toľko stojí a rozmýšľam prečo keď ako tu ženy spomínali sú aj za 70 alebo aj 50€.

Malá ju videla v Ševte. Je na nej jednorožec. Keď sa krstni rodičia pýtali že čo malá chce na narodeniny a povedali sme že nech nekupujú hlúposti ale kúpia malej tašku hoc napr dajú len peniažky a kúpi sa pol na pol tak vraj je to veľa a zbytočne že ju rozmaznávame a načo že oni svojim deťom kúpili u Číňana a dobre bolo, to že ich dieťa má chrbát " v prdeli" je vedľajšie 🤦

autor
25. aug 2022

@maryon1 no ty asi vravíš o sade ale u nás LEN taška stojí 150€ bez všetkého a mala chce celú sadu

autor
25. aug 2022

@endrien2013 presne tu malá chce a o inej ani počuť.

patka06
25. aug 2022

Tašku s jednorožcom nebude nosiť dlhšie ako 2 roky - to sa fakt neoplatí

patka06
25. aug 2022

Ukáž jej tieto, kvalitné a cena polovičná:
https://www.skolske-tasky.sk/aktovky-do-skoly/?...

kaktus87
25. aug 2022

Ja by som jej ju kúpila, ked ju tak veľmi chce a môžete si ju dovoliť. Ona ju chce, pretože sa jej veľmi páči a nie pretože je drahá. A ak by sa stalo, že po roku ju už chcieť nebude, tak to bude poučenie aj pre ňu a budeš mať aj argument pre ďalšie takéto situácie. Inak syn ide do 4 triedy a stále má tašku z ročníka, takže v takom prípade to nie je nejaké drahé.

endrien2013
25. aug 2022

Naša ma aj peracnik, vrecko na telesnú a prnszenku v sete, taška je sama o sebe ľahučka, ergonomicka…tento rok už obrázok čo je napredu schovala že už je naneho veľká 😀 ja neľutujem peňazí a moja slečna tiež inú nechcela. Ale nosi ju 5x v týždni 10mesiacov školského roka, každý deň ju ma na očiach, tak nech je spokojná. u nas na škole sú veľmi časté vidím ich vo všetkých farbách či chlapci či dievčatá