Môžu ísť deti do školy, keď je manžel pozitívny?
Zdravím, viem, je toho všade plno, ale aké je platné nariadenie? Ak je manžel od dnes pozitívny, v pondelok mam dat deti do školy, ak nebudú mať žiadne príznaky? Manžel zatiaľ mierne, bolesť hrdla a suchý kašeľ.
všetci ostatní členovia rodiny fungujú normálne ...deti do školy, ty do práce
v pondelok ráno ich otestuj pred odchodom do školy
Ja by som otestovala deti rano mame taky pripad teraz ( v nedelu vecer schytal.muz teploty.pozit. dcerka.len sople.a toez vysla.pozit. v pondelok slabulinko)....alr.aj ked som neg radsej sa s nikym nestretavam.zrusila som lekarov.terminy.tento týždeň
Ďakujem pekne, samozrejme, budeme sa všetci sledovať. Ešte len dnes mu testy vyšli pozitívne, včera aj dnes sme čas trávili spolu... Joj, dúfam, že deti to nechytia, a ak áno, že to bude všetko v poriadku... Už som v takom strese, že až...
Len klud. Deti to vacsinou zvladaju bez problemov. Nasa 5r.mala uz dvakrat a v pohode, z nas troch mala najlahsi priebeh.
@jance333 ja mam doma 12rocnu,9rocnu a 9 mesačnú. Tak uvidíme... Ale vďaka za povzbudenie ♥️
deti s oslabenou imunitou taky fajn priebeh nemusia mať ak by vaše boli pozitívne a nakazili ich
Otestovala by som v pondelok ráno seba aj deti, ak by ste boli negatívni, deti do školy, Ty do práce ... dcéra mala COVID-19 tri týždne dozadu, dva dni mala zvýšenú teplotu a kúsok viac bola zahlienená, asi trikrát zakašľala, inak nič ... pokiaľ nemajú deti oslabenú imunitu resp. iné dlhodobejšie zdravotné problémy, zvládajú to fajn ... zo všetkých chorôb, čo mala moja dcéra, COVID-19 zvládla najlepšie.
Ked bol manzel pozitivny mozno o par dni butete vsetci, aj my sme tak mali, syn to dostal v lete , pritom nikde nechodil len na dvore bol..zrazu dostal teplotu a bol pozit..Nechapem ako ochorel ked som ho ani len do obchodu nezobrala..za nym o 2dni sme dostali aj s malym, nič važne priznaky, triaska bolest hlavy, bez teploty,, akurať 16mes syn mal 3dni teploty, starsí syn..
no nasledujúce dni ich testuj, ak by neboli ok tak volaj pediatrovi a nech ich nechá doma....inak fungujú normálne....u nás tiež koelgyňa pozitívneho muža a chodí do práce ale aspom má respirátor...má aj príznaky ale test negatívny🙂

Ano