Pustili by ste 9-ročnú dcéru samú ku kaderníčke?
Ahojte,
pustili by ste dcéru 9r. samú ku kaderníčke ? Máme to len cez ulicu, budem na telefóne, len by som zavolala, že ostrihať po plecia, poviem aj dcére, čo má povedať.
Nie to by ma ani nenapadlo, keď to máte cez cestu nech počká kým budeš doma a nájdeš si cas
samozrejme...ja som ako prváčka chodievala sama po brata do škôlky a spolu autobusom domov a obaja žijeme :D
Určite nie. Nevidím na to dôvod.
iste ze nie ... ale tak ak byvas na dedine kde kazdy kazdeho pozna a kadernicke i dcere doverujes .. nepotrebujes nas suhlas na to aby si premyslala ako matka a verila intuicii a dcere
Ja áno,ale zato že sa s mojou kaderníčkou poznáme a najskôr by som jej povedala že príde dcéra sama, teda objednala by som ju a povedala ako ju má ostrihať. Tiež mám 9 ročnú, veľa krát tam bola somnov, takže by to zvládla aj sama
Áno, v pohode. Veď 9-ročná snáď už aj sama vie povedať, ako ju má ostrihať.
Kľudne. Zavolaj kadernicke, povedz že dcéra príde sama, akú máš predstavu o ucese a dcéra nech ide. Však ju hádam neposielas ku kadernícke na 2. koniec mesta.
Treba deckám aj kus dôverovať
Tie, čo by ste nepustili, tak prečo nie?
@hanah_b kludne a bude to aj pre malu zazitok. Zase kadernicka nie je padnuta na hlavu aby jej spravila vlasy na ježka. 😉
určite nie...
nedôverujem kaderníčke resp. kaderníčka by musela byť min. moja švagriná, sesternica a pod. niekto - komu by som veľmi verila a dôverovala....
@deti95060810 a v com jej nedoverujes? Ze ju naschval zle ostriha? Alebo jej zle vyda?
@belllinka áno, že ju dofrontí rozumej zle ostrihá.
Syn chodil sám rovno zo školy k barberovi sa strihať...potom čakal kým ho vyzdvihneme..mal 10 rokov
...tak už chápem, prečo sa kaderníčky vždy čudujú, keď im poviem, že sa nemajú pýtať mňa na strih, ale detí.
Pustila by som.
@deti95060810 myslíš, že by bola taká zákerná? 😀
@hanah_b áno pustila 🙂
Pustila, nlavne, ked je to tak ako pises, cez cestu. nas syn tak vo veku tvojej dcery chodil...vzdy sme sa dohodli ako ostrihat (mal fotku v mobile) a isiel kolkokrat aj zo skoly...nebude to podla tvojich predstav, dorastie
Este dodam, sme v ba a teda ziadny problem...deti nie su cukrove babiky.. musia sa ucit samostatnosti
@hanah_b nevidim dovod preco nie? Je to cez ulicu a zavolaj kadernicke ako ju ma ostrihat. Coho sa bojis? Predpokladam ze s kadernickou sa poznas a uz ste u nej boli.
Určite nie,, moja je expertka po mne bála by som sa aký účes donesie 🤣🤣🤣
Pustila a nie len cez cestu:D ak bude kaderníčka o nej vedieť ze príde, a vezme ju, tak.kludne.
Ano. ;D Do obchodu som chodila mladsia. Od nejakych 10r som bola maximalne samostatna..
Pustila, zavolaj kaderníčke dopredu a povedz, aký strih. Alebo sa tam zastav rano alebo kedy môžeš. Popros ju, že dcera príde sama.
A zvlášť ak máte objendnaný termín, by som ho nerušila.
Ano. Moj syn v 5 rokoch zacal sam chodit do obchodu 150 od domu, zvladol by aj cez cestu kadernicku. Ale zavolala by som jej dopredu.
Treba deti ucit samostatnosti
To si sa ani nemusela pýtať 😊má 9 rokov, je to cez cestu, poznáš kaderníčku a dokonca jej zavoláš, tak prečo váhaš?
Jasné, že áno. Mám síce synov, ale chodia ku kadernicke hádam od 8r sami. Aj tak oni vedia, ako to chcú. Aj objednať sa idú sami.
Prestahovali sme sa a máme skoro rok novú. Bola som tam prvýkrát s nimi, rovno som jej povedala, že budú chodiť sami, lebo načo mňa tam je treba. Dost sa potešila, lebo jej príde trápne, keď s 15r chlapcom príde matka 😅🤦♀️ Sami tam zájdu, dohodnú si termín a vybavia. Nevidím na tom nič komplikované.

Nie.Kadernicka počká,až budeš mať čas aj ty