icon

Pustili by ste 9-ročnú dcéru samú ku kaderníčke?

hanah_b
7. mar 2024

Ahojte,

pustili by ste dcéru 9r. samú ku kaderníčke ? Máme to len cez ulicu, budem na telefóne, len by som zavolala, že ostrihať po plecia, poviem aj dcére, čo má povedať.

doriiis
7. mar 2024

Nie.Kadernicka počká,až budeš mať čas aj ty

zuzubb007
7. mar 2024

Nie to by ma ani nenapadlo, keď to máte cez cestu nech počká kým budeš doma a nájdeš si cas

pluss
7. mar 2024

samozrejme...ja som ako prváčka chodievala sama po brata do škôlky a spolu autobusom domov a obaja žijeme :D

koniarova
7. mar 2024

Určite nie. Nevidím na to dôvod.

syslik81
7. mar 2024

iste ze nie ... ale tak ak byvas na dedine kde kazdy kazdeho pozna a kadernicke i dcere doverujes .. nepotrebujes nas suhlas na to aby si premyslala ako matka a verila intuicii a dcere

mimikarol
7. mar 2024

Ja áno,ale zato že sa s mojou kaderníčkou poznáme a najskôr by som jej povedala že príde dcéra sama, teda objednala by som ju a povedala ako ju má ostrihať. Tiež mám 9 ročnú, veľa krát tam bola somnov, takže by to zvládla aj sama

belllinka
7. mar 2024

Áno, v pohode. Veď 9-ročná snáď už aj sama vie povedať, ako ju má ostrihať.

pribinak
7. mar 2024

Kľudne. Zavolaj kadernicke, povedz že dcéra príde sama, akú máš predstavu o ucese a dcéra nech ide. Však ju hádam neposielas ku kadernícke na 2. koniec mesta.
Treba deckám aj kus dôverovať

belllinka
7. mar 2024

Tie, čo by ste nepustili, tak prečo nie?

betulinka1
7. mar 2024

@hanah_b kludne a bude to aj pre malu zazitok. Zase kadernicka nie je padnuta na hlavu aby jej spravila vlasy na ježka. 😉

deti95060810
7. mar 2024

určite nie...

deti95060810
7. mar 2024

nedôverujem kaderníčke resp. kaderníčka by musela byť min. moja švagriná, sesternica a pod. niekto - komu by som veľmi verila a dôverovala....

belllinka
7. mar 2024

@deti95060810 a v com jej nedoverujes? Ze ju naschval zle ostriha? Alebo jej zle vyda?

deti95060810
7. mar 2024

@belllinka áno, že ju dofrontí rozumej zle ostrihá.

gondyo
7. mar 2024

Syn chodil sám rovno zo školy k barberovi sa strihať...potom čakal kým ho vyzdvihneme..mal 10 rokov

galganka
7. mar 2024

...tak už chápem, prečo sa kaderníčky vždy čudujú, keď im poviem, že sa nemajú pýtať mňa na strih, ale detí.
Pustila by som.

martul
7. mar 2024

@hanah_b nechápem, prečo nie. Určite kaderníčku poznáš, zavolaj jej a povedz ako ju má ostrihať a nech ti povie koľko bude platiť aby si dala dcére peniaze a hotovo. Šak hádam ju nenafarbi na modro a polku hlavy . Fakt neviem, prečo baby píšu, že nie.

belllinka
7. mar 2024

@deti95060810 myslíš, že by bola taká zákerná? 😀

erikavesela
Autor odpoveď zmazal
nikijezikova
7. mar 2024

@hanah_b áno pustila 🙂

erikavesela
7. mar 2024

Pustila, nlavne, ked je to tak ako pises, cez cestu. nas syn tak vo veku tvojej dcery chodil...vzdy sme sa dohodli ako ostrihat (mal fotku v mobile) a isiel kolkokrat aj zo skoly...nebude to podla tvojich predstav, dorastie
Este dodam, sme v ba a teda ziadny problem...deti nie su cukrove babiky.. musia sa ucit samostatnosti

ibatanecnica
7. mar 2024

@hanah_b nevidim dovod preco nie? Je to cez ulicu a zavolaj kadernicke ako ju ma ostrihat. Coho sa bojis? Predpokladam ze s kadernickou sa poznas a uz ste u nej boli.

zuzulka558
7. mar 2024

Určite nie,, moja je expertka po mne bála by som sa aký účes donesie 🤣🤣🤣

simca06022011
7. mar 2024

Pustila a nie len cez cestu:D ak bude kaderníčka o nej vedieť ze príde, a vezme ju, tak.kludne.

ivangeline
7. mar 2024

Ano. ;D Do obchodu som chodila mladsia. Od nejakych 10r som bola maximalne samostatna..

daniela1911
7. mar 2024

Pustila, zavolaj kaderníčke dopredu a povedz, aký strih. Alebo sa tam zastav rano alebo kedy môžeš. Popros ju, že dcera príde sama.
A zvlášť ak máte objendnaný termín, by som ho nerušila.

zorkahorka
7. mar 2024

Ano. Moj syn v 5 rokoch zacal sam chodit do obchodu 150 od domu, zvladol by aj cez cestu kadernicku. Ale zavolala by som jej dopredu.
Treba deti ucit samostatnosti

ivett1
9. mar 2024

To si sa ani nemusela pýtať 😊má 9 rokov, je to cez cestu, poznáš kaderníčku a dokonca jej zavoláš, tak prečo váhaš?

ivuska027
9. mar 2024

Jasné, že áno. Mám síce synov, ale chodia ku kadernicke hádam od 8r sami. Aj tak oni vedia, ako to chcú. Aj objednať sa idú sami.
Prestahovali sme sa a máme skoro rok novú. Bola som tam prvýkrát s nimi, rovno som jej povedala, že budú chodiť sami, lebo načo mňa tam je treba. Dost sa potešila, lebo jej príde trápne, keď s 15r chlapcom príde matka 😅🤦‍♀️ Sami tam zájdu, dohodnú si termín a vybavia. Nevidím na tom nič komplikované.