Zrušili tiež príspevok vo výške 100 eur na prváka?
Ahojte viete niekto ci bude 100€príspevok na pomôcky pre prvaka lebo som zostala zarazena že už aj obedy Zadarmo rušia a to som si myslela ze fajne niečo málo ušetrím a miesto 3 €za obedy zasa bude skoro 30€ a ešte k tomu aj družina och 😭.
@jessicai resp nie prvy..
@lienocka2808 aktualne na dieta do 6 rokov.. Ano.. Na ostatne cca 22
chcem sa spytat. ten danovy bonus co by sa mal zdvojnasobit, to plati iba pre deti nad 6 rokov? dakujem
@jajka257 no ani nám nikdy nič nevyšlo preto sa pýtam nevidím na tom nič zlé a neseedujem na nete žeby som vedela Podmienky no ja nemám na vyber dcéra musí ísť aj na obed aj do družiny kolo práci a menší pôjde do škôlky a tam len budem pratit okolo 85eur preto sa pýtam
@lienocka2808 a pre ake by este mal? Hadam nemyslis ze ten 44 eurovy sa teraz zdvojnasobi na 88
@klarissa25 ja sa iba pytam. to snad mozem, nie? nikde som totiz nenasla, ze to plati iba pre tie deti do 6 rokov, tak sa pytam tu. to je vsetko.
@lienocka2808 všetky deti do 15 rokov suma 44 € danovy bonus
@lienocka2808 na deti do 6 rokov to platí už teraz, po novom by to malo platiť na všetky deti do 15 rokov. Má to byť benefit namiesto obedov "zadarmo" , čo doteraz mali predškoláci a žiaci Zš. 😉
@klarissa25 toto som našla na nete... Takže už sa ničomu nečudujem 😮
@maribell no tak toto ak je pravda... Snad len nejaký nepravdivy clanok
@klarissa25 práveže ja tiež uvažujem triezvo a pripadá mi logické zdvojnasobenie od 6-15 rokov...podľa mňa to len každý pochopil úplne inak 😶 evidentne aj novinári 😂
Treba si zvyknut,ze obedy zadarmo a vsetky vyhody SK su len pre určitu vrstvu obyvatelstva a to su voliči Igiho Matoviča z osad z ktorych si podla neho mame brat priklad....
@zuzankamalikova no lebo pan Fico myslela naozaj na vsetkych..
@klarissa25 nechapem co tu spominate Fica...ti je taky isty kreten...ani jeden z politikov nemysli na pracujucich ludi...len na zakonom chranenych...😈
@zuzankamalikova 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@zuzankamalikova praveze to su Ficovi volici,ktorych si za to kupil,nie Matovicovi. Fico oslovoval socky na balicky socialne,lebo vedel,ze je tu dost blbych ludi,co mu na to skocia.

Jezisi, baby, mne nikdy nič nevyšlo. Ani ten blbý subeh rodicovskeho a mzdy. Žiadny príspevok na prvaka, žiadna vyššia materska ci vyssi rodicak. Takže ja to beriem tak v pohode.
Co sa tyka obedov zadarmo, tie nikdy neboli zadarmo. A mne lepšie vyhovuje ten daňový bonus. Dcera nechce jest v SJ, ani mne tam nechuti. Musím variť. Takže takto to je super. Kto chce jest v jedálni, zaplatí obedy, kto nechce, využije peniaze na domácu stravu. Takže uplne super návrh.