Čo ste nakúpili počas Black Friday?
Co ste dnes nakupili na black friday a kde su dnes zaujimave zlavy? Inspirujme sa.
@sissy27 ale to nie sú žiadne zľavy 😉. Su to ceny,čo boli pred mesiacom,iba dali k tomu veľký reklamný prúžok,že "zľava"😜.
@zuzanita1609 nie, je vela veci ktore si clovek vie dlhodobo sledovat a realne vidi ze cez BF tam zlava je. Nie vsetko ako napr. To co som pisala vyssie , ale tie cizmy co som kupila realne v zlave boli. A zeny maju tiez odsledovane tak vedia
@zuzanita1609 skus si precitat odpovede - viacere mame tie ceny odsledovane pocas celeho roka a to co sme kupili, bolo naozaj v zlave.
@sissy27 tak a teraz sa máme akože teraz my dve naťahovať,že ktorá je šťastnejšia a ktorá prišla o "zľavy" v čiernom piatku 🤭. Ja si počkám,keď začne jar 😁. Teraz zatiaľ nepotrebujem nič také,žeby som musela utekať do obchodu s veľkou nálepkou "black frieday". Ale teším sa,že sa tešíš a kúpila si 😊.
@sissy27 tak a teraz sa máme akože teraz my dve naťahovať,že ktorá je šťastnejšia a ktorá prišla o "zľavy" v čiernom piatku 🤭. Ja si počkám,keď začne jar 😁. Teraz zatiaľ nepotrebujem nič také,žeby som musela utekať do obchodu s veľkou nálepkou "black frieday". Ale teším sa,že sa tešíš a kúpila si 😊.
@zuzanita1609 ja sa s tebou nepotrebujem o nicom natahovat, mne je srdecne jedno co si ty kedy kupis alebo nekupis. Rovnako by malo byt aj tebe a nemala by si hodnotit ludi, ze im prepina len preto, ze kupili so zlavou, to je cele.
@zuzanita1609 ja sa s tebou nepotrebujem o nicom natahovat, mne je srdecne jedno co si ty kedy kupis alebo nekupis. Rovnako by malo byt aj tebe a nemala by si hodnotit ludi, ze im prepina len preto, ze kupili so zlavou, to je cele.
@sissy27 tak pardón,že do budúcnosti to bude tak vypadať aj tu,keď sa nahrnú ľudia do obchodu ako také ovečky. Ak sa ťa dotklo to "prepína",tak napíšem,"šibe" 😉. Ok?
Sa čudujem,že to ešte stále nefunguje ako v USA... otvorí sa predajňa a ľudia ako 🐑🐑 nabehnú do nej a neberú ohľad na čo a koho pošliapu 🤭. Už nám trošku prepína ľudia, či? 😆 (Niečo podobné,ako ked príde apokalypsa v podobe rôznej) 🙄.
@zuzanita1609 chvalabohu sak na Slovensku co by kupovali s tymi platmi 😂v usa sa to asi aj "oplatí" ked tam nocuju pred obchodom 😂😂
@sissy27 tak pardón,že do budúcnosti to bude tak vypadať aj tu,keď sa nahrnú ľudia do obchodu ako také ovečky. Ak sa ťa dotklo to "prepína",tak napíšem,"šibe" 😉. Ok?
@zuzanita1609 sibe akurat tebe 😉 uz minule som si ta vsimla v nejakej diskusii, neprijemna ako hnisavy vred na riti 😂 a tak sa vyventiluj aspon tu, co uz s tebou 🫶
@zuzanita1609 sibe akurat tebe 😉 uz minule som si ta vsimla v nejakej diskusii, neprijemna ako hnisavy vred na riti 😂 a tak sa vyventiluj aspon tu, co uz s tebou 🫶
@sissy27 Niee, nepríjemná,len viac úprimná 😁 a ty si len trošku osobná, ináč nič v zlom 😉.
@sissy27 Niee, nepríjemná,len viac úprimná 😁 a ty si len trošku osobná, ináč nič v zlom 😉.
@zuzanita1609 úprimná? To ako vážne? To, že ty nevidíš aj reálne zľavy počas BF, tak to neznamená, že nie sú 🙄 nie vsetko je "fejk" ...
@anonym_autor nič 🙂
@zuzanita1609 úprimná? To ako vážne? To, že ty nevidíš aj reálne zľavy počas BF, tak to neznamená, že nie sú 🙄 nie vsetko je "fejk" ...
@bessie12 stačí si prečítať, pozrieť ako fungujú obchodné reťazce a trhy na spotrebiteľov. Stačí dva týždne dopredu oznámiť black frieday a práve preto to funguje,ľudia sa chytila v masách. To je taktika,ale ak naozaj niekto kúpil niečo v zľave,tak mal šťastie.
@bessie12 stačí si prečítať, pozrieť ako fungujú obchodné reťazce a trhy na spotrebiteľov. Stačí dva týždne dopredu oznámiť black frieday a práve preto to funguje,ľudia sa chytila v masách. To je taktika,ale ak naozaj niekto kúpil niečo v zľave,tak mal šťastie.
@zuzanita1609 nie všade je to tak. Niekedy sa fakt tá zľava dá nájsť. Len si to treba odsledovať.
Synovi topánky a snehule, manželovi s sebe topánky zimné. Darčeky - robotický vysávač, tyčový vysávač, dve fritézy. Videopestúnku, kávovar. (Philips má ozaj dobré výpredaje + je ešte kód na 20% zľavu aj na zľavnený tovar😃).
Body shop kozmetiku so zľavou 35%. Dcéra korčule, ale výrazná zľava nebola. Ešte sa chystám na lego.
Ja som si objednala tenisky, lebo moje som uplne znicila. Lenze dosli az ked sa ochladilo, takze som ich este ani nemala. Kupila by som si ich aj bez BF, ale potesilo.
@zuzanita1609 skus si precitat odpovede - viacere mame tie ceny odsledovane pocas celeho roka a to co sme kupili, bolo naozaj v zlave.
@sissy27 ale ona vie lepsie predsa 😂
@anonym_autor na notine kozmeticke balicky k vianociam
Zimnu bundu, uz mesiac kupujem zo zalanda a vraciam, lebo mi ani jedna nesadla. Nakoniec sme sli do kamenneho obchodu a mali zlavy. Z 230 na 150. To bola cena, za ktoru som objednavala ine znacky bez zlavy.
Lego zo 65 na 45 (odsledovane, kupila by som ho na Vianoce aj bez zlavy). Kolobezku zo 60 na 50. To iste, darcek na Vianoce. Cakala som, ci budu zlavy aj na jeden kamion pre syna, ale nie. Tak objednam az neskor.
Neviem, či bol black friday ale kúpili sme grafický tablet pre dceru
Čižmičky zateplené pre syna zo sekáča, a z ondrejskeho trhu som podporila ručne vyrábané medovníky, medvedovniky, a kúpila každému dieťaťu po balíčku na Mikuláša 🙂
@anonym_autor nič
Niiic...cizmy za 150eur ktoré som obzerala si môžem ale dnes kupit za 180 😂
@nikha2809 výborne, lepšia cena ani nemohla byť v tento deň 🫣🫣🫣
Zimnu bundu, uz mesiac kupujem zo zalanda a vraciam, lebo mi ani jedna nesadla. Nakoniec sme sli do kamenneho obchodu a mali zlavy. Z 230 na 150. To bola cena, za ktoru som objednavala ine znacky bez zlavy.
Lego zo 65 na 45 (odsledovane, kupila by som ho na Vianoce aj bez zlavy). Kolobezku zo 60 na 50. To iste, darcek na Vianoce. Cakala som, ci budu zlavy aj na jeden kamion pre syna, ale nie. Tak objednam az neskor.
@anonym_acec43 aku kolobezku ste kupili? Aj ja uvazujem pre syna (7r) dakujem
@anonym_autor koralku z Pandory 😊 cez tyzden este lyo ovocie z Grizly a doplnky od Andrej Medved.
Mne odisiel tycovy vysavac, takze by som ho kupovala tak ci onak. Tvaril sa zlacneny o 15%, ale ktovie🙄 handry a kozmetiku nepotrebujem.
Nič
@anonym_autor BF su len krajsie zaobalene zlavy,ktore su inak aj pocas roka,nepostrehla som ziadnu bombasticku zlavu co by mi vyrazila dych. Je to perfektny trik ako sa zbavit starych skladovych zasob ku koncu roka.
@anonym_autor vôbec nič
Black Friday???? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nenechaj sa vysmiať....

Knihy a diamantove malovanie z usa🙂