Kde predávate oblečenie?
ake stranky alebo appky sa vam osvedcili pri predaji mam kopec oblecka ktore som ochotna rozpredat ozaj lacno aby som sa toho zbavila 🙂
Oblečenie sa neoplatí predávať, zbaliť a darovať na charitu.
@anonym_dd969f chcem to praveze spenazit pracu mam a z od septembra
@lanka999 najprv píšeš ze lacno, potom ze potrebuješ peniaze lebo nemáš prácu?
@lanka999 Skús Vinted, bazár tu na MK, Facebook. Sama uvidíš, predať oblečenie je ťažké.
Ja povacsine tu kupujem. Ale zas ja len posuvam dalej. Nepredavam.
Ak máš značkové, drahšie oblečenie v top stave tak ho predsa rýchlo kdekoľvek. Bežne kúsky sa predávajú veľmi ťažko lebo za 4€+poštovné si ich kúpiš rovno v obchode.
Tiež V... a keď vieš, čo tam hodiť, tak sa predáva dobre... musia to byť kúsky niečím zaujímavé, značkové drahšie alebo na príležitosť...
Záleží čo. Kvalitné, drahšie, značkové kúsky vo výbornom stave na v...
Zvyšok nemá cenu predávať lebo to len stojí.
Pozrela som tvoj bazár. Úprimne nečakaj že predáš niečo rýchlo a či vôbec.
Tiež som pozrela bazár a podľa mňa rubes vysoko
Ale veď skúsaj no🙂
skor predaj "balicek"... povedz, ze 20 eur cela taska (nafot co tam asi je a v akom stave)... inac sa budes po 4 eura babrat s niecim, co asi ani nikdy nepredas... Dnes je oblecenie take lacne, ze preco by niekto riesil trable s takymto nakupom...
@anonym_dd969f to mas odkiaľ? 😀 ja som takto uz tisíce eur "zarobila".
@kalifka tam som ale aj tak mi zostalo kopec oblecka
@lanka999 stačí nekupovať kvantá handier ktoré nevyuziješ, potom nebudeš musieť riešiť čo s tým. Je toho všade toľko, že to už nikto nechce, a použité už vôbec nie. Hlavne ak sú to tie fast fashion haraburdy čo sa rozgajdajú po dvoch praniach.
Vinted.Mesacne tam predam veci za cca 200-300 eur A to predavam hlavne veci po detoch, len teraz som zacala triedit moju skrinu. A postupne to ide. Ale ja predavam neposkodene veci,ziadne dierky, flaky ani nic podobne. Iba veci co by som sama kupila.
Co sa mi osvedcilo je pridavam veci denne, cca 4-6 kusov oblecenia. Mat naozaj dobre fotky, aj detajly, poslat veci vo najrychlejsie. Pri cene si pridaj par eur navyse nech vies ponuknut zlavu a ludia to skor kupia.
mne sa s tým hrať nechcelo a zaniesla som všetko do Rezke 🙂 pozri ako fungujú a možno ťa to osloví
Vinted.Mesacne tam predam veci za cca 200-300 eur A to predavam hlavne veci po detoch, len teraz som zacala triedit moju skrinu. A postupne to ide. Ale ja predavam neposkodene veci,ziadne dierky, flaky ani nic podobne. Iba veci co by som sama kupila.
Co sa mi osvedcilo je pridavam veci denne, cca 4-6 kusov oblecenia. Mat naozaj dobre fotky, aj detajly, poslat veci vo najrychlejsie. Pri cene si pridaj par eur navyse nech vies ponuknut zlavu a ludia to skor kupia.
@jablkovastrudla presne tak, dôležité je dobre nafotiť a vkladať v ten správny cas 🙂.
@gerrwie_girl mne sa muz smial ale uz sa dosmial, uz mi dava aj svoje veci co mozem predat. A ja tam aj vela nakupujem, znackove veci za par eur. Hlavne pri detskych veciach sa to velmi oplati. Minule som kupila malemu teplaky za 2 eura, bolo to 4 balenie. Inak stoja okolo 30 eur v Nexte. Aj s postovnym a vsetkym som platila okolo 5-6 eur.

@lanka999 vinted 😉