icon

Kde predávate oblečenie?

lanka999
Dnes o 07:39

ake stranky alebo appky sa vam osvedcili pri predaji mam kopec oblecka ktore som ochotna rozpredat ozaj lacno aby som sa toho zbavila 🙂

kalifka
Dnes o 07:43

@lanka999 vinted 😉

anonym_dd969f

Oblečenie sa neoplatí predávať, zbaliť a darovať na charitu.

lanka999
autor
@kalifka

@lanka999 vinted 😉

@kalifka tam som ale aj tak mi zostalo kopec oblecka

lanka999
autor
Dnes o 07:44
@anonym_dd969f

@anonym_dd969f chcem to praveze spenazit pracu mam a z od septembra

minenkaa
Dnes o 07:45

@lanka999 darujem nikdy nepredávam

anonym_24e07c
Dnes o 07:46
@lanka999

@lanka999 najprv píšeš ze lacno, potom ze potrebuješ peniaze lebo nemáš prácu?

lanka999
autor
Dnes o 07:50
@anonym_24e07c

@lanka999 najprv píšeš ze lacno, potom ze potrebuješ peniaze lebo nemáš prácu?

@anonym_24e07c nic nemeni na tom ze to predam lacno po 4 eur ks

anonym_dd969f
Dnes o 07:54
@lanka999

@lanka999 Skús Vinted, bazár tu na MK, Facebook. Sama uvidíš, predať oblečenie je ťažké.

anonym_ac38cc
Dnes o 08:04

Ja povacsine tu kupujem. Ale zas ja len posuvam dalej. Nepredavam.

anonym_a30ac3
Dnes o 08:10

Ak máš značkové, drahšie oblečenie v top stave tak ho predsa rýchlo kdekoľvek. Bežne kúsky sa predávajú veľmi ťažko lebo za 4€+poštovné si ich kúpiš rovno v obchode.

anonym_ebfd6b
Dnes o 08:12

Tiež V... a keď vieš, čo tam hodiť, tak sa predáva dobre... musia to byť kúsky niečím zaujímavé, značkové drahšie alebo na príležitosť...

minenkaa
Dnes o 08:16
@lanka999

@anonym_24e07c nic nemeni na tom ze to predam lacno po 4 eur ks

@lanka999 a plus poštovné ,ak máš takéto lacné veci fakt to nepredávaj,radšej daruj

bosorkabb
Dnes o 08:23

Záleží čo. Kvalitné, drahšie, značkové kúsky vo výbornom stave na v...
Zvyšok nemá cenu predávať lebo to len stojí.
Pozrela som tvoj bazár. Úprimne nečakaj že predáš niečo rýchlo a či vôbec.

anonym_9b6734
Dnes o 08:34

Tiež som pozrela bazár a podľa mňa rubes vysoko
Ale veď skúsaj no🙂

anonym_76db4e
Dnes o 08:35

skor predaj "balicek"... povedz, ze 20 eur cela taska (nafot co tam asi je a v akom stave)... inac sa budes po 4 eura babrat s niecim, co asi ani nikdy nepredas... Dnes je oblecenie take lacne, ze preco by niekto riesil trable s takymto nakupom...

gerrwie_girl
Dnes o 08:41
@anonym_dd969f

@anonym_dd969f to mas odkiaľ? 😀 ja som takto uz tisíce eur "zarobila".

ivik4
Dnes o 08:46

Vinted
Vzdy sa veci okamzite zbavim. Take na ktorych vidiet nosenie vyhodim

bomba36
Dnes o 08:50
@lanka999

@kalifka tam som ale aj tak mi zostalo kopec oblecka

@lanka999 stačí nekupovať kvantá handier ktoré nevyuziješ, potom nebudeš musieť riešiť čo s tým. Je toho všade toľko, že to už nikto nechce, a použité už vôbec nie. Hlavne ak sú to tie fast fashion haraburdy čo sa rozgajdajú po dvoch praniach.

jablkovastrudla
Dnes o 08:50

Vinted.Mesacne tam predam veci za cca 200-300 eur A to predavam hlavne veci po detoch, len teraz som zacala triedit moju skrinu. A postupne to ide. Ale ja predavam neposkodene veci,ziadne dierky, flaky ani nic podobne. Iba veci co by som sama kupila.
Co sa mi osvedcilo je pridavam veci denne, cca 4-6 kusov oblecenia. Mat naozaj dobre fotky, aj detajly, poslat veci vo najrychlejsie. Pri cene si pridaj par eur navyse nech vies ponuknut zlavu a ludia to skor kupia.

kikazoe
Dnes o 08:58

mne sa s tým hrať nechcelo a zaniesla som všetko do Rezke 🙂 pozri ako fungujú a možno ťa to osloví

gerrwie_girl
Dnes o 09:05
@jablkovastrudla

Vinted.Mesacne tam predam veci za cca 200-300 eur A to predavam hlavne veci po detoch, len teraz som zacala triedit moju skrinu. A postupne to ide. Ale ja predavam neposkodene veci,ziadne dierky, flaky ani nic podobne. Iba veci co by som sama kupila.
Co sa mi osvedcilo je pridavam veci denne, cca 4-6 kusov oblecenia. Mat naozaj dobre fotky, aj detajly, poslat veci vo najrychlejsie. Pri cene si pridaj par eur navyse nech vies ponuknut zlavu a ludia to skor kupia.

@jablkovastrudla presne tak, dôležité je dobre nafotiť a vkladať v ten správny cas 🙂.

jablkovastrudla
Dnes o 10:10

@gerrwie_girl mne sa muz smial ale uz sa dosmial, uz mi dava aj svoje veci co mozem predat. A ja tam aj vela nakupujem, znackove veci za par eur. Hlavne pri detskych veciach sa to velmi oplati. Minule som kupila malemu teplaky za 2 eura, bolo to 4 balenie. Inak stoja okolo 30 eur v Nexte. Aj s postovnym a vsetkym som platila okolo 5-6 eur.