icon

Kde predávate oblečenie?

lanka999
Včera o 07:39

ake stranky alebo appky sa vam osvedcili pri predaji mam kopec oblecka ktore som ochotna rozpredat ozaj lacno aby som sa toho zbavila 🙂

Strana
z2
anonym_24e07c
Včera o 15:56
@anonym_922d9d

@anonym_dd969f och dobre, pozrela som sa..🫣
@lanka999 mrzí ma to, ale tieto veci tu určite nepredáš. Maximálne ten dlhý sveter.

@anonym_922d9d a kde si pozerala tie veci? Ja to tu nevidím

anonym_922d9d
Včera o 17:46
@anonym_24e07c

@anonym_922d9d a kde si pozerala tie veci? Ja to tu nevidím

@anonym_24e07c vies si pozriet inzeraty autorky lanka999 tu na mk

anonym_2571e0
Dnes o 05:46

Ja som začala predávať na V..... po deťoch oblečenie a čo som si všimla balíky oblečenia tam nikto nechce, tak som to nafotila po kúskoch po 1-2 eur kus a to už kúpili.
Plysaky hračky a knihy sa mi tiež podarilo tam predať, tak dajme tomu za dva mesiace som zarobila predajom 100 eur.
Nechápem ako pár z vás sem písalo že mesačne predávate aj za 200 eur to ako sa dá, veď toľko veci ani nemám?

gerrwie_girl
Dnes o 06:50
@anonym_2571e0

Ja som začala predávať na V..... po deťoch oblečenie a čo som si všimla balíky oblečenia tam nikto nechce, tak som to nafotila po kúskoch po 1-2 eur kus a to už kúpili.
Plysaky hračky a knihy sa mi tiež podarilo tam predať, tak dajme tomu za dva mesiace som zarobila predajom 100 eur.
Nechápem ako pár z vás sem písalo že mesačne predávate aj za 200 eur to ako sa dá, veď toľko veci ani nemám?

@anonym_2571e0 slovo vinted uz inak môžeš písať normalne 🙂. No da sa to ked mas vela veci. Ja napríklad aj vela nakupujem. Často sa stane ze mi to nesadne tak posuvam dalej. Mam toho naozaj priserne vela. Tiež záleží od znacky. Písala si ze predávaš za 1-2 eura. Ja napríklad obcas predám kabelku za 70 a to je hned tretina sumy co si spomínala. Len ako hovorím, ja aj dost nakupujem 😀.

anonym_38b944
Dnes o 07:06

@lanka999 no čo som pozerala tvoj bazár tak lacno nepredavas. nemoderne kúsky za také ceny. na vinted nakúpim krajšie a lacnejšie

Strana
z2