icon

Prečo sa na bazáre menej predáva ako inde?

lilitela
2. jan 2026

Tak verim, ze admini nezmazu tuto temu, pretoze si myslim, ze nam moze dat vela odpovedi, co tu vylepsit.
Preco sa nam tu na Bazare nepredavaju skoro vobec veci, hoci za minimalnu cenu v top kvalite? Preco ste odisli na ine platformy a appky?
Zaujimaju ma skor odpovede, ze co je inde lepsie?

Strana
z2
nikaeli
3. jan 2026

Pretože ja ako kupujúca nemôžem vedieť, že je tvoj tovar v top kvalite. Áno, ja neponúkam iné, tiež si myslím, že sú moje veci v top stave. No ako kupujúca mám len negatívne skúsenosti. Napr. kúpila som dve knihy od dvoch predávajúcich. Pýtala som si ďalšie fotky, pýtala som sa na stav. Všetko wow. A jedna kniha popísaná, druhá mala vytrhnuté strany! reakcia? nevšimla som si, prepáčte. Kúpila som BrainBox, v top stave. A chýbajú v ňom presýpacie hodiny. Dôležitá súčasť hry. Jaaaaj, kdesi museli zapadnúť. Kúpila som dcére čižmy s visačkou. Mala ich raz obuté a na totálku sa olúpali. Synovi košieľku na besiedku do škôlky a na nej nalepená mrkva a rezance 😡 Takže ja už z bazárika, akéhokoľvek, nekúpim nič.

oblecenie99
3. jan 2026

Na V. To mám doslova za pár klikov. Kým tu mi niekto odpíše a začneme riešiť predaj, na V. Som už zabudla, že som si niečo kúpila. Mne to takto vyhovuje, proste rýchly nákup, rýchla platba kartou. Vypisujem ozaj iba vtedy, ak je to väčšia vec, drahšia a treba riešiť detaily okolo (napr. keď som kupovala kočík ci.postielku). Zatiaľ som tam nemala nejaké zlé skúsenosti. Približne ako predtým tu či na B.

tehulka2011
3. jan 2026

tu to uz bohuzial uplne zakapalo, ja mam pocit, ze sa vsetci presunuli na V., tam to zije.

lilitela
autor
3. jan 2026
@nikaeli

Pretože ja ako kupujúca nemôžem vedieť, že je tvoj tovar v top kvalite. Áno, ja neponúkam iné, tiež si myslím, že sú moje veci v top stave. No ako kupujúca mám len negatívne skúsenosti. Napr. kúpila som dve knihy od dvoch predávajúcich. Pýtala som si ďalšie fotky, pýtala som sa na stav. Všetko wow. A jedna kniha popísaná, druhá mala vytrhnuté strany! reakcia? nevšimla som si, prepáčte. Kúpila som BrainBox, v top stave. A chýbajú v ňom presýpacie hodiny. Dôležitá súčasť hry. Jaaaaj, kdesi museli zapadnúť. Kúpila som dcére čižmy s visačkou. Mala ich raz obuté a na totálku sa olúpali. Synovi košieľku na besiedku do škôlky a na nej nalepená mrkva a rezance 😡 Takže ja už z bazárika, akéhokoľvek, nekúpim nič.

@nikaeli Tak to chapem, ano toto velmi pokazilo status Bazara, aj ja mam niektore negativne skusenosti, ale zase, vacsinu sme vyriesili, aj ked predavajuca bola nespokojna.

lilitela
autor
3. jan 2026
@tehulka2011

tu to uz bohuzial uplne zakapalo, ja mam pocit, ze sa vsetci presunuli na V., tam to zije.

@tehulka2011 Takze musim zacat od zaciatku? S fotenim? a pod.?😂😢

liv1
3. jan 2026
@anonym_c61809

@liv1 Ako písali niektoré vyššie je to blbosť keď niekto daruje niečo k nákupu lebo musíš nakúpiť aj niečo čo častokrát nepotrebujes aby ti dotyčná darovala vec čo daruje k nákupu.

@anonym_c61809 vsak napises ze to nechces, to je take tazke? 😁

maminkadeticiek
3. jan 2026

Mne sa predava dost veci veru.Nemam s tym problem.

maminkadeticiek
3. jan 2026

Ale ty mas v bazare okrem dobrych veci aj obtovske mnozstvo blbosti,ktore by som ja datovala niekomu a neponukala na predaj.

lilitela
autor
3. jan 2026
@maminkadeticiek

Ale ty mas v bazare okrem dobrych veci aj obtovske mnozstvo blbosti,ktore by som ja datovala niekomu a neponukala na predaj.

@maminkadeticiek mne sa nepredávajú ani tie dobré.

anonym_3eb18c
3. jan 2026

@lilitela pozrela som si vsetky veci, kt tu predavas a pokladas za TOP za dobru cenu. Ja by som si z toho nevzala nic ani za darmo. Takze mozno to je jeden z dovodov, jednoducho veci ktore ty ponukas nikto nechce, lebo su hrozne.

anonym_5af596
3. jan 2026

Už to tu upadá, nielen bazár, ale celý kôň. Ja už chodím len do svojich skupín. Ten predaj cez bazár je tu veľmi komplikovaný, ešte stále funguje cez prevod cez banku, na V to je rýchlejšie ako v 21.storočí, dizajn stránky, appka, rýchla platba, ochrana kupujúceho. Tiež sa tam nájdu stariny, ale ja si filtrujem len nové s visačkou alebo vôbec nenosené. Tu je aj kopec inzerátov, čo baby pokupovali zo sekáčov z Anglicka vo veľkých vreciach a potom s maržou predávajú Next, Zaru a pod, ale reálne je to zatuchnutý hnus. Pochybujem, že sa ešte niečo zmení, V už to dávno prevalcoval a dnes mamičky už nie sú ani tak odkázané na bazáre, keď si v Sinsay, Sheine kúpia za tú cenu nové veci.

anonym_5af596
3. jan 2026

Nehnevaj sa, ale tento tvoj bazár to sú všetko naozaj staré nemoderné veci a hračky, ktoré môžeš tak darovať nejakej nenáročnej mamičke. Čudujem sa ti, že sa ti to vôbec chce fotiť. Tie ortopedické obnosené sandále môžeš hodiť rovno do koša.

anonym_30ade0
4. jan 2026

Hneď ako prišli nemenované appky, som bazár tu na MK zrušila. Podľa mňa tu ostali (snáď sa nikoho nedotknem) už len obstarožné nemoderné kúsky alebo veci s prestrelenými cenami. Občas tu nakuknem ale je to fakt na smiech čo za "kúsky" sa tu ponúkajú. 🫣

anonym_30ade0
4. jan 2026

Prave som si prebehla tvoj bazár a hned ma pobavila hláška že odosielaš až nad 7eur. Tak to sa potom nečuduj že nič nepredáš. 🤦🏻‍♀️ Tie veci po 1-2e venuj na charitu a hráčkam sa potešia v nemocnici. Naposledy sme venovali a boli velmi radi. A garantujem ti, že tie nenosené lodičky ktoré máš v ponuke od roku 2020 sa rozpadnú pri prvom obutí. 😉

betulinka1
4. jan 2026

@lilitela v akciách nakúpim nove veci, za tie ceny co ponúkajú baby na MK a postu mam zadarmo. Ked su lacnejsie, uz na fotkach su v takom stave, ze ani na dvor. Kupujem vzdy jednu znacku nohavic, lebo sedia malemu. Cize ceny viem porovnat na 100%. Maju ich tu nove ako z obchodu, ked sa pustia akcie. Plus postovne. Potom sa to neoplati.

jvasenka
4. jan 2026

@lilitela super je filter-ja často hľadám podľa lokality a to mi zredukuje inzeráty 🙂 ale zas doprava je hrozne drahá, veľa x drahšia ako dana vec a neexistuje tu že ak vec nebude podľa opisu nahlasim problém a vrátim ju.. takže je to stále risk čo príde a či vôbec príde

lenkasarka
4. jan 2026
@anonym_30ade0

Hneď ako prišli nemenované appky, som bazár tu na MK zrušila. Podľa mňa tu ostali (snáď sa nikoho nedotknem) už len obstarožné nemoderné kúsky alebo veci s prestrelenými cenami. Občas tu nakuknem ale je to fakt na smiech čo za "kúsky" sa tu ponúkajú. 🫣

@anonym_30ade0 nosene gatky či ponozky to je už iný level predaja na Mk. Hanbila by som sa fotiť to nieto ešte predávať, ale ako píšem vyššie aj ladvinu by tie ženy predali

lilitela
autor
4. jan 2026
@anonym_30ade0

Prave som si prebehla tvoj bazár a hned ma pobavila hláška že odosielaš až nad 7eur. Tak to sa potom nečuduj že nič nepredáš. 🤦🏻‍♀️ Tie veci po 1-2e venuj na charitu a hráčkam sa potešia v nemocnici. Naposledy sme venovali a boli velmi radi. A garantujem ti, že tie nenosené lodičky ktoré máš v ponuke od roku 2020 sa rozpadnú pri prvom obutí. 😉

@anonym_3eb18c Nemusite sa do mna obuvat. Svoju predajnu filozofiu som nezmenila uz roky, hoci som predtym predavala defacto "ten isty tovar", ktory mi hanite, a islo to, preto vravim, ze trh sa evidentne zmenil a ja sa pytam preco. Vase nazory sa daju povedat aj konstruktivne a slusne.
@anonym_5af596
@anonym_30ade0

anonym_92e680
4. jan 2026
@lilitela

@anonym_3eb18c Nemusite sa do mna obuvat. Svoju predajnu filozofiu som nezmenila uz roky, hoci som predtym predavala defacto "ten isty tovar", ktory mi hanite, a islo to, preto vravim, ze trh sa evidentne zmenil a ja sa pytam preco. Vase nazory sa daju povedat aj konstruktivne a slusne.
@anonym_5af596
@anonym_30ade0

@lilitela podľa mňa stačí lepšie nafotiť veci, pod lepším svetlom, spraviť balíčky v rovnakej veľkosti, ceny trochu znížiť podľa stavu a dať inzerát na V a tam sa ti to lahsie predá. Aj hračky sa tam dobre predávajú.

Strana
z2